Οι "πτώσεις τιμών" των αγαπημένων σας, τώρα στο inbox σας

Ο περασμένος Δεκέμβριος έφερε σημαντικές ανανεώσεις και αναβαθμίσεις στη λειτουργία των «Αγαπημένων» με στόχο τη διευκόλυνσή σας. Ως εγγεγραμμένοι χρήστες του www.skroutz.gr, μπορείτε να προσθέτετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στα Αγαπημένα σας, να δημιουργείτε δικές σας λίστες και να παρακολουθείτε την πορεία τους. Επιπλέον, με το σύστημα ειδοποιήσεων των νέων Αγαπημένων, ενημερώνεστε άμεσα για αλλαγές στις τιμές, τη διαθεσιμότητα και την προσθήκη ερωτήσεων, αξιολογήσεων ή οδηγών αγοράς για αυτά τα προϊόντα.

Πλέον, μια νέα λειτουργία που συμπληρώνει την πιο αποτελεσματική παρακολούθηση των τιμών για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, είναι η αποστολή ειδοποίησης μέσω e-mail όταν υπάρχει σημαντική πτώση τιμής σε κάποιο προϊόν.

E-mail ειδοποιήσεων πτώσης τιμής

Εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης του www.skroutz.gr ή κάνετε εγγραφή εδώ μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις πτώσεις τιμών μέσω e-mail, για όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα. Στο εξής, κάθε φορά που θα υπάρχει σημαντική μείωση τιμής κάποιου αγαπημένου σας προϊόντος, θα λαμβάνετε ένα συγκεντρωτικό μήνυμα e-mail. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε καλύτερη ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για την πορεία των τιμών, ώστε να αποφασίσετε πότε είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αγοράσετε αυτό που σας ενδιαφέρει.

Η επιλογή για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή ειδοποιήσεων για πτώσεις τιμών μέσω e-mail, βρίσκεται στο πάνελ διαχείρισης του λογαριασμού σας και συγκεκριμένα στις Ρυθμίσεις και την καρτέλα Επικοινωνία.

Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων

Αξιοποιήστε τις ειδοποιήσεις πτώσης τιμών μέσω e-mail συνδυαστικά με τις άλλες λειτουργίες των εγγεγραμμένων μελών του www.skroutz.gr, όπως το Ιστορικό Τιμών και τα γραφήματα Διαθεσιμότητας & Δημοτικότητας, για να είστε πάντα ενημερωμένοι και να αγοράζετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν τη σωστή στιγμή!

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Author

Communications & Marketing Director στο Skroutz.gr. Επικοινωνιολόγος μέχρι το κόκκαλο, παθιασμένος με την τεχνολογία κι οτιδήποτε ψηφιακό.