Skroutz.gr

Συζήτηση για το Bosch TAS4011 Tassimo T40 Series

Παρακολούθηση της συζήτησης
Bosch TAS4011 Tassimo T40 Series
  1. θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται οι KRUPS DOLCE GUSTO και οι λοιπές NESPRESSO να λειτουργούν με πίεση 15+ ΒΑR και η TASSIMO να κάνει την δουλειά της με μόλις 3.3 ΒΑR. Θεωρητικά για να γίνει καλός ESPRESSO δεν πρέπει η μηχανή να έχει όσο γίνεται πιο πολλά BAR???

    1. Προφανως οι Tassimo καποια αλλη μεθοδο θα χρησιμοποιουν για να κανουν τον καφε αν και δεν νομιζω να ειναι καθαροαιμος εσπρεσσο (ασχετα απο μηχανες τεχνολογιες κτλ) μιας και ο εσπρεσσο χρειαζεται 15 bar για να "διυλιστει", αρα..καλο το ροφημα αλλα espressακι δεν το βλεπω :-)

      http://www.bosch-home.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D/%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-tassimo/tassimo/TAS4011.html?source=browse

    2. H διαφορά πάντως που είδα εγω οπτικά είναι ΜΗΔΑΜΙΝΗ και στην γεύση των 15 BAR είναι πολύ πολύ πιο δυνατός στην γεύση , όχι στο άρωμα .Αλλά αυτό μπορεί να εξηγηθεί και από την διαφορά NESCAFE-JAKOBS....