Η Skroutz Α.Ε. ανοίγει φτερά εκτός συνόρων με το Alve.com

08/04/2013 τύπος

Η Skroutz A.E. στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης σε αγορές του εξωτερικού, ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του www.alve.com, μιας μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων στην Τουρκία. Το www.alve.com αποτελεί ένα νέο προϊόν που αξιοποιεί τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία της Skroutz Α.Ε. στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας στα δεδομένα της τούρκικης αγοράς.

Σκοπός είναι το www.alve.com να εδραιωθεί ως μία αξιόπιστη πλατφόρμα αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και να αποτελέσει ισχυρό εργαλείο έρευνας αγοράς για τους Τούρκους καταναλωτές. Η επιλογή της γειτονικής χώρας για την επέκταση των δραστηριοτήτων της Skroutz A.E. εκτός συνόρων, βασίζεται στην τεράστια δυναμική ανάπτυξης που παρουσιάζει η online αγορά στην Τουρκία. Ο στόχος της τρέχουσας χρονιάς, είναι η μεγιστοποίηση των συνεργατών και των e-shops που συμμετέχουν, ώστε σταδιακά να αυξηθεί η κίνηση της ιστοσελίδας και το www.alve.com να εισέλθει δυναμικά στο χάρτη του ηλεκτρονικού εμπορίου της Τουρκίας.

Το www.alve.com βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από τις 20 Μαρτίου 2013, φιλοξενώντας 10 ηλεκτρονικά καταστήματα και περισσότερα από 93.000 προϊόντα σε πάνω από 600 κατηγορίες, όπως τεχνολογία, σπίτι – κήπος, χόμπι - αθλητισμός, auto– moto, μόδα – ομορφιά και παιδικά – βρεφικά.

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.