Μεγάλος Διαγωνισμός: Το καπέλο του Skroutz βγάζει Χριστουγεννιάτικα δώρα!

19/12/2012 τύπος

Το www.skroutz.gr διοργανώνει μεγάλο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με πλούσια δώρα, με αφορμή την παρουσίαση των νέων «Αγαπημένων» για όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες της ιστοσελίδας. Οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν τη νέα λειτουργία «Αγαπημένα», να φτιάξουν τις λίστες τους, να επιλέξουν προϊόντα που ήδη έχουν στην κατοχή τους και το καπέλο του Skroutz θα βγάλει πλούσια χριστουγεννιάτικα δώρα για όλη την οικογένεια.Τα βήματα για να λάβει κάποιος μέρος στο διαγωνισμό είναι τα εξής:
 1. Να κάνει login στο λογαριασμό του ή να εγγραφεί ως μέλος του www.skroutz.gr
 2. Να προσθέσει στις λίστες του τα αγαπημένα του προϊόντα
 3. Να μαρκάρει τουλάχιστον 5 προϊόντα που έχει στην κατοχή του με την επιλογή «Το έχω»
 4. Αυτομάτως λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό

Η λίστα των δώρων που θα διεκδικήσουν οι χρήστες του www.skroutz.gr, περιλαμβάνει δώρα ψυχαγωγίας και ηλεκτρονικού οικιακού εξοπλισμού όπως:

 • Τηλεόραση LG CINEMA 3D LED 42LM615S
 • Samsung Galaxy S III 16GB
 • iPhone 5 16GB
 • Playstation 3 Slim 320GB με το παιχνίδι Uncharted 3
 • Nintendo Wii U Basic Pack White
 • PS Vita WiFi
 • Παιχνίδια Call of Duty: Black Ops 2 για PS3 & για XBOX360
 • Παιδικάκαροτσάκια
 • Παιδικά καθισματάκια αυτοκινήτου Maxi-Cosi Priori
 • Μικροσυσκευές για το σπίτι

Τα «Αγαπημένα» στο www.skroutz.gr έχουν μία πλήρως αναβαθμισμένη μορφή, με πιο social χαρακτήρα, με περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης ανάλογα με τις προτιμήσεις των χρηστών και σημαντικές βελτιώσεις στα σημεία, προκειμένου οι χρήστες να έχουν καλύτερη πληροφόρηση για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.

Σκοπός της ανανέωσης της λειτουργίας των Αγαπημένων είναι οι χρήστες να αποκτήσουν πιο άμεσο έλεγχο του περιεχομένου που τους ενδιαφέρει και φυσικά τα «Αγαπημένα» να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της έρευνας στο www.skroutz.gr για τις online αγορές τους.Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.