Διαθέσιμη πλέον και η σύγκριση προγραμμάτων σταθερής τηλεφωνίας και Internet στο Skroutz MyBill

13/12/2012 τύπος

Το Skroutz MyBill συμπεριλαμβάνει πλέον τη δυνατότητα σύγκρισης προγραμμάτων σταθερής τηλεφωνίας και Internet (double play), πέραν της λειτουργίας σύγκρισης προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, η οποία ήταν διαθέσιμη από τις αρχές Νοεμβρίου. Με την πλήρη ενεργοποίηση της υπηρεσίας, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν το πακέτο σταθερής & Internetπου τους ταιριάζει και να εξοικονομήσουν χρήματα μειώνοντας τους λογαριασμούς τους.

Η διαδικασία επιλογής του ιδανικού συμβολαίου γίνεται ακόμη πιο απλή, καθώς ο χρήστης συγκρίνει πολύ πιο γρήγορα και εύκολα όλα τα προγράμματα των παρόχων κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και internet, αποκτώντας συνολική εικόνα για τις επιλογές που υπάρχουν στην αγορά. Η αναζήτηση και σύγκριση των πακέτων ιεραρχείται βάσει των παραμέτρων που εισάγει ο χρήστης ανάλογα με τις ανάγκες του, την κατανάλωση του καθώς και με τη συσκευή που επιθυμεί (ισχύει μόνο για την κινητή τηλεφωνία).

Μέσα από την πλατφόρμα του Skroutz MyBill κι εφόσον ο χρήστης συγκρίνει και εντοπίσει το ιδανικό πρόγραμμα, μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για το πακέτο που επιθυμεί απευθείας προς τον πάροχο ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Skroutz MyBill γίνεται ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος των χρηστών και ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που επιλέγουμε την επικοινωνία μας!Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.