Συνεργασία aslanishome και Skroutz

30/04/2013 τύπος

Το www.skroutz.gr ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία aslanishome, που δραστηριοποιείται εδώ και περίπου μία δεκαετία στην παραγωγή και διανομή ειδών σπιτιού και διακόσμησης με την υπογραφή του γνωστού σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της aslanishome συμμετέχει στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών με πάνω από 1500 κωδικούς προϊόντων στις κατηγορίες Σπίτι/Λευκά είδη/Ένδυση σπιτιού/Σαλόνι/Υπνοδωμάτιο παιδικό-εφηβικό/Τραπεζαρία/Μπάνιο/Ξενοδοχειακός εξοπλισμός/Airbnb.

Η aslanishome εδραιώθηκε στον κλάδο της χονδρικής προχωρώντας σε αποκλειστικές συνεργασίες πανελλαδικά και αναπτύσσεται δυναμικά στη λιανική, με εταιρικά καταστήματα στην Ελλάδα και συνεργασίες franchise στην Κύπρο. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης χώρου με την υποστήριξη μιας έμπειρης ομάδας συνεργατών. Στο www.skroutz.gr οι χρήστες θα βρουν μία πλούσια γκάμα της aslanishome, η οποία περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα είδη σπιτιού, όπως λευκά είδη για όλους τους χώρους του σπιτιού σας, κουρτίνες, κουρτινόξυλα, διακοσμητικά είδη καθώς και πολλά αξεσουάρ και είδη bebe.

Το www.skroutz.gr προχωράει σε σημαντικές συνεργασίες με επώνυμα brands στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στοχεύοντας στην ενίσχυση δημοφιλών κατηγοριών όπως τα είδη ένδυσης σπιτιού , ώστε να παρέχει στους χρήστες της ιστοσελίδας περισσότερες επιλογές και μια ποικιλία ποιοτικών και επώνυμων προϊόντων για τις online αγορές τους..

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.