Σύγκριση προϊόντων στο Skroutz - Γρήγορα και κατανοητά

Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά για να βελτιώσει τις πρόσθετες λειτουργίες του Skroutz.gr που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Πρόσφατα, ανανεώσαμε την πλέον αγαπημένη λειτουργία “Σύγκριση προϊόντων”, ώστε να συγκρίνεις ακόμη πιο γρήγορα παρόμοια προϊόντα στην κατηγορία που σε ενδιαφέρει, από όποια συσκευή κι αν επισκέπτεσαι το Skroutz.gr:

Το εικονίδιο προσθήκης στη σύγκριση θα το βρεις, είτε στη λίστα των προϊόντων δίπλα στην εικόνα, είτε στη σελίδα του προϊόντος επάνω αριστερά, κάτω από την "καρδιά" των "Αγαπημένων".

Tip: Πατώντας το εικονίδιο, αυτομάτως το εν λόγω προϊόν μπαίνει στη λίστα σύγκρισης. Μόλις προσθέσεις τουλάχιστον 1 προϊόν για σύγκριση, θα δεις επάνω δεξιά το μπλε κουμπί της λίστας σύγκρισης.

Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία θα προσθέσεις και τα υπόλοιπα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, έως 6 στο σύνολο, για να τα συγκρίνεις όλα μαζί το ένα δίπλα στο άλλο. Έτσι, με μία γρήγορη ματιά, θα έχεις ξεκάθαρη πληροφόρηση για τα χαρακτηριστικά και την τιμή τους.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο της ανανεωμένης λειτουργίας σύγκρισης, είναι ότι για κάθε προϊόν που προστίθεται στη δική σου λίστα, στο δεξί μέρος θα βλέπεις προτάσεις προϊόντων σχετικών με αυτά που ήδη περιεργάζεσαι. Έτσι, ακόμη κι αν σου διαφεύγει κάποιο προϊόν που θα έπρεπε να το έχεις υπόψη στην έρευνά σου προτού το αγοράσεις, θα το δεις να εμφανίζεται στις προτάσεις σύγκρισης με την ένδειξη «Σχετικά προϊόντα».

Κάθε δική σου λίστα σύγκρισης προϊόντων διαθέτει μοναδική διεύθυνση URL, και μπορείς να τη μοιραστείς με τους φίλους σου στο Facebook και το Twitter, για να ακούσεις περισσότερες γνώμες και απόψεις, πριν πάρεις την τελική απόφαση. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι πολλές φορές οι φίλοι και οι γνωστοί μας είναι οι πιο καλοί σύμβουλοι.

Βέβαια, αν ρίξεις και μία ματιά στις αξιολογήσεις των προϊόντων από τα άλλα μέλη του Skroutz ίσως αποδειχθεί εξίσου χρήσιμη, ειδικά όταν έχουν ήδη αγοράσει ή χρησιμοποιήσει το προϊόν που σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις.

Κι επειδή ξέρουμε πως ίσως είσαι ένας από τους επισκέπτες μας που χρησιμοποιούν το Skroutz on-the-go, η ανανεωμένη λειτουργία της σύγκρισης προϊόντων είναι ειδικά προσαρμοσμένη για mobile συσκευές, ώστε να ανοίγει άψογα στο tablet και το smartphone σου, και το κουμπί σύγκρισης να σε ακολουθεί την ώρα που κάνεις scroll.

Για να το δεις στην πράξη, ετοιμάσαμε ένα συγκριτικό με 5 από δημοφιλείς τηλεοράσεις 55 ιντσών.

Όπως πάντα, με χαρά να ακούσουμε οποιαδήποτε σχόλια μπορείς να έχεις για τη σύγκριση προϊόντων μέσω της λειτουργίας σχολίων ή σε αυτό το blog post.

Την επόμενη φορά που θα είσαι αναποφάσιστος, μια σύγκριση ίσως σου λύσει τα χέρια.

Happy online shopping!

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Author

Communications & Marketing Director στο Skroutz.gr. Επικοινωνιολόγος μέχρι το κόκκαλο, παθιασμένος με την τεχνολογία κι οτιδήποτε ψηφιακό.