Η Skroutz Α.Ε. ανακηρύσσεται “National Champion” στα European Business Awards 2013/14

25/07/2013 τύπος

H Skroutz Α.Ε. ανακηρύχθηκε "National Champion" και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα έγκριτα βραβεία European Business Awards 2013, στην κατηγορία “Award for Customer Focus”. Η Skroutz Α.Ε. επικράτησε του σκληρού ανταγωνισμού μετά από μία αυστηρή διαδικασία επιλογής και θα είναι μια από τις 50 ελληνικές εταιρείες, που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο Ruban d’ Honneur στην επόμενη φάση των βραβείων.

Τα European Business Awards είναι ένας από τους πλέον έγκριτους θεσμούς, που αναδεικνύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές και τις δημιουργικές πρωτοβουλίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Σκοπός των βραβείων είναι η ανάδειξη επιχειρήσεων που διαθέτουν καινοτόμο χαρακτήρα και που αποτελούν επιτυχημένα παραδείγματα, ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύουν κοινωνικά υπεύθυνο πρόσωπο. Φέτος, επελέγησαν πάνω από 500 εταιρείες από 31 χώρες, ενώ την Ελλάδα εκπροσωπούν 50 εταιρείες, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Η πρόκρισή μας ως εθνικός φιναλίστ στα European Business Awards 2013 αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση της καλής δουλειάς που γίνεται από όλη την ομάδα. Νιώθουμε υπερήφανοι που συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στις πιο δημιουργικές και καινοτόμες επιχειρήσεις της Ευρώπης και που μας δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε διεθνώς την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, σε έναν αναγνωρισμένο θεσμό βράβευσης της επιχειρηματικότητας, δήλωσε ο κύριος Γιώργος Χατζηγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Skroutz Α.Ε..

Στο επόμενο στάδιο των βραβείων, η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες και το οπτικό υλικό (βίντεο) που θα καταθέσουν οι εθνικοί φιναλίστ, αποκτώντας βαθύτερη κατανόηση για την δραστηριοποίηση και τα επιτεύγματα κάθε εταιρείας. Επιπλέον, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει online τον “National Champion” της προτίμησής του από κάθε χώρα, συμβάλλοντας στην ανάδειξη των “National Public Champions” και του “European Public Champion”.

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.