1.000+ e-shops στον μεγαλύτερο online "εμπορικό δρόμο"!

Την ίδια εποχή πριν από ένα χρόνο, γράφαμε για τα 750 e-shops και το στόχο να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο τον αριθμό των συνεργαζόμενων με το Skroutz ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Αρκετοί το αντιληφθήκατε, άλλοι ίσως όχι λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, αλλά προς τα τέλη του Αυγούστου καταρρίψαμε αυτό το σημαντικό -από άποψη αριθμών- ρεκόρ. Φυσικά, αναφερόμαστε στο ότι ξεπεράσαμε τα 1.000 ηλεκτρονικά καταστήματα και το www.skroutz.gr περιλαμβάνει πλέον περισσότερα από 5,5 εκατομμύρια προϊόντα σε πάνω από 1.200 κατηγορίες, διαθέτοντας προϊόντα για τον καθένα!

Κάτι για όλους...

Όταν πίσω στο 2005 το www.skroutz.gr ξεκίναγε επίσημα τη λειτουργία του στο ελληνικό Internet, η ιστοσελίδα περιλάμβανε μόλις 12 e-shops και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα.

Η Τεχνολογία ανέκαθεν ήταν η πιο δημοφιλής κατηγορία της ιστοσελίδας, αλλά στην πορεία των ετών η αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου μεγάλωσε, περισσότεροι τύποι καταστημάτων εμφανίστηκαν και ακόμη περισσότερες κατηγορίες προϊόντων άρχισαν να πωλούνται online. Από την πρώτη κιόλας στιγμή θέσαμε το στόχο να καλύπτουμε τις ανάγκες σας με τον πληρέστερο τρόπο, εξασφαλίζοντας ολοένα και περισσότερα προϊόντα.

Για το λόγο αυτό, η ομάδα του Skroutz καταβάλει επισταμένη προσπάθεια να εμπλουτίζει τη γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων και να αυξάνει τον όγκο και άλλων κατηγοριών πέραν της τεχνολογίας, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας πληθώρα επιλογών από είδη Μόδας – Ομορφιάς, Παιδικών – Βρεφικών, Σπιτιού – Κήπου, Auto - Moto και πολλών ακόμη.

Ξεπερνώντας, λοιπόν, τα 1.000 e-shops, η ομάδα μας συνεχίζει να ερευνά την αγορά, να μελετάει τις τάσεις και τις ανάγκες σας, επιδιώκοντας νέες συνεργασίες με ηλεκτρονικά καταστήματα που διευρύνουν περαιτέρω την ποικιλία των προϊόντων που διαθέτει το www.skroutz.gr.

Σύγκριση τιμών & online αγορές με αξιοπιστία

To Skroutz ήταν από τις πρώτες εταιρείες-μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA – Greek Ecommerce Association), συμμετέχοντας μάλιστα στη συμβουλευτική επιτροπή του GRECA προκειμένου να συμβάλει στο έργο του συνδέσμου. Επιπλέον, σε συνεργασία με το GRECA και τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, το Skroutz επικεντρώνει τις δυνάμεις του στη διαφύλαξη και την προαγωγή των κοινών συμφερόντων του κλάδου του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα.

Η πλούσια γκάμα προϊόντων οδηγεί όπως είναι λογικό σε μεγάλο αριθμό παραγγελιών και αγορών που γίνονται μέσω του www.skroutz.gr. Το Skroutz έχει εδραιώσει αρκετούς μηχανισμούς για τον έγκαιρο εντοπισμό ζητημάτων που προκύπτουν λόγω του μεγάλου όγκου και η ομάδα υποστήριξης και ποιοτικού ελέγχου σε συνεργασία με τα ηλεκτρονικά καταστήματα καταβάλλει καθημερινά προσπάθειες να ελαχιστοποιηθούν αυτές οι περιπτώσεις και να λυθούν όποια προβλήματα μπορεί να προκύπτουν για τους χρήστες της ιστοσελίδας. Μαζί με τα συνεργαζόμενα e-shops, στοχεύουμε πρωτίστως στην αξιοπιστία των ηλεκτρονικών αγορών σας, ακολουθώντας όλες τις προδιαγραφές και τα αυστηρά κριτήρια που εφαρμόζονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Άλλωστε, αυτή είναι κι η φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία υπηρεσιών όπως η λειτουργία υποβολής σχολίων και οι αξιολογήσεις των καταστημάτων από τα μέλη της κοινότητας του Skroutz, που συμβάλλουν στη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας της υπηρεσίας και της αξιοπιστίας των πληροφοριών που σας παρέχουμε.

H καθημερινή επαφή μαζί σας, τα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε τόσο από εσάς όσο και από τους συνεργάτες μας, αλλά και η συμβολή όλων με το συνεχές feedback και τα σχόλια σας, μας γεμίζουν χαρά, δύναμη και πάθος να βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο των υπηρεσιών μας για να γινόμαστε καλύτεροι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλά νέα και συναρπαστικά πράγματα έρχονται στο άμεσο μέλλον, με σκοπό η σύγκριση τιμών και οι ηλεκτρονικές αγορές μέσα από το www.skroutz.gr να είναι μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία για όλους!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας!

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.