Η "μαμά blogger" Aspaonline αναλαμβάνει δράση στο Skroutz

Για έναν χρήστη, το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του Διαδικτύου είναι η δυνατότητα της πρόσβασης στην πληροφορία που τον ενδιαφέρει από πολλές πηγές, αντλώντας απόψεις και γνώμες από διαφορετικούς ανθρώπους, άμεσα και σχετικά απλά. Αυτός ήταν άλλωστε και ο δικός μας σκοπός, με τη νέα μορφή του blog του Skroutz.gr, μέσα από το οποίο θέλουμε να επικοινωνούμε με τους χρήστες μας και τους συνεργάτες μας. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να μοιραζόμαστε μαζί σας όλες τις εξελίξεις και τα ωραία νέα για την αγαπημένη μηχανή αναζήτησης www.skroutz.gr, να δίνουμε και να ακούμε ενδιαφέρουσες συμβουλές και πάνω από όλα να δημιουργούμε διάλογο για όλα τα θέματα σχετικά με τις ηλεκτρονικές αγορές και το Internet.

Σε αυτήν την προσπάθειά μας «επιστρατεύουμε» καλούς φίλους κι έμπειρους bloggers/internet users, οι οποίοι θα συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας που προσφέρει το www.skroutz.gr σε όλους εσάς, με άρθρα γεμάτα μυστικά, tips και οδηγίες για έξυπνες αγορές, εξοικονόμηση χρημάτων και καλύτερο lifestyle.

Την αρχή, λοιπόν, κάνει η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή από το blog της Aspaonline, αλλά και συνιδρύτρια των δημοφιλών Μαμά…δες, Μπαμπά…δες και Μικροί Μεγάλοι, που βοηθούν πολλούς γονείς να ενημερώνονται και να μαθαίνουν μικρά και μεγάλα μυστικά για την ανατροφή των παιδιών και την οικογένεια.

Η Άσπα, για όσους πιθανώς δεν τη γνωρίζουν, είναι από τις πλέον έμπειρες μαμάδες στο χώρο του Ιnternet και του blogging και συνήθως γράφει για όσα ζει στην καθημερινότητά της μεγαλώνοντας τις δύο κόρες της, κάτι που γεμίζει τις περισσότερες ώρες της ημέρας της. Επίσης, ασχολείται με ποικίλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και έχει αναλάβει ορισμένα εξαιρετικά projects για το ελληνικό διαδίκτυο, όπως η διοργάνωση της εκδήλωσης "Ψηφιακές Γειτονιές" για γονείς bloggers.

Με την Άσπα ετοιμάζουμε πολλά και ωραία πράγματα, τα οποία αφορούν κυρίως ζητήματα που απασχολούν τους γονείς και τα παιδιά. Δεν θα σας αποκαλύψουμε από τώρα τα πάντα -καθώς οι εκπλήξεις μας αρέσουν στο Skroutz.gr- αλλά σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

Μείνετε συντονισμένοι!

Aspa Online

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Author

Communications & Marketing Director στο Skroutz.gr. Επικοινωνιολόγος μέχρι το κόκκαλο, παθιασμένος με την τεχνολογία κι οτιδήποτε ψηφιακό.