Διαγωνισμός Βρέχει Κεφτέδες 2: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την 3D avant premiere

Μεγάλος διαγωνισμός: Βρέχει Κεφτέδες 2

Το Skroutz.gr σε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment σου δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις πρώτος την 3D avant premiere της απολαυστικής κωμωδίας κινουμένων σχεδίων "Βρέχει Κεφτέδες", την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 12.00 (ώρα προσέλευσης 11.00) στα Village Cinemas The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι).

Οι πρώτοι 40 που θα αφήσουν σχόλιο στο παρόν post θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την 3D avant premiere της νέας ταινίας "Βρέχει Κεφτέδες 2".

* Οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν εδώ και θα λάβουν ενημέρωση μέσω e-mail για να επιβεβαιώσουν τις θέσεις τους.

Καλή Επιτυχία!

Τα Leftovers επιστρέφουν και πεινάνε για περιπέτεια.

Ο Flint Lockwood και τα φιλαράκια του ανακαλύπτουν πως κάτι έχει μείνει πίσω στο νησί Swallow Falls. Η δράση ξεκινάει ακριβώς εκεί που είχαμε αφήσει του ήρωές μας στην πρώτη ταινία. Ο Flint Lockwood μόλις έχει καταστρέψει τη μεγαλύτερη εφεύρεσή του, μια μηχανή που μετατρέπει το νερό σε φαγητό. Η εφεύρεση αποτέλεσε στην αρχή μια τεράστια επιτυχία, αφού είχε τη δυνατότητα να μετατρέπει το νερό σε φαγητό, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε παταγώδης αποτυχία, αφού ήταν η αιτία, για να εξαπολυθούν φονικές τροφο-καταιγίδες που απείλησαν να καταστρέψουν τον κόσμο. Ο Flint θεώρησε πως δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια σκέτη αποτυχία.

Ενώ ο Flint πιστεύει πως παραλίγο να καταστρέψει τον κόσμο, η ιδιοφυΐα του επιτέλους αναγνωρίζεται όταν το είδωλό του, o Chester V, τον προσλαμβάνει στην εταιρεία The Live Corp Company, μαζί με τους καλύτερους και λαμπρότερους εφευρέτες του κόσμου. Το όνειρο του Flint ήταν ανέκαθεν να αναγνωριστεί ως μέγας εφευρέτης, αλλά τα πράγματα δεν κυλάνε σύμφωνα με το σχέδιο, ούτε για τον Flint, ούτε για τον Chester που διέταξε την εκκένωση του νησιού Swallow Falls με σκοπό να καθαριστούν τα υπολείμματα από τη φαγητοκαταστροφή. Ο Chester πληροφορεί τον Flint ότι η εφεύρεσή του είναι ακόμη ενεργή και παράγει υβρίδια φαγητού, τα τροφοζώα, τα οποία έχουν καταλάβει το νησί.

Έτσι, ο Flint και οι φίλοι του αναλαμβάνουν μία ακόμα διασκεδαστική αποστολή, παλεύοντας με πεινασμένους τάκοντιλ, γαριμπατζήδες, ιπποπατάτους, τυροαράχνες και άλλα εξωτικά τυροζώα, σε μία προσπάθεια να σταματήσουν τα μυστήρια πλάσματα, πριν αυτά επιτεθούν στον υπόλοιπο κόσμο.

Μάθε περισσότερα για την ταινία

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.