Συνέδριο "E-Commerce Forum 2020: The way to Excellence"

25/10/2013 e-commerce
0

Το Skroutz στηρίζει ως Silver Sponsor το Συνέδριο “E-Commerce Forum 2020: The way to Excellence”, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του The American College of Greece-Deree, στο θέατρο PIERCE, στην Αγία Παρασκευή. Το Συνέδριο συνδιοργανώνουν ο εξωτερικός συνεργάτης του Skroutz κύριος Στάθης Ιντζεΐδης, Director Media και Ε-Business στην INTZEIDIS Consulting και ιδρυτής του επιχειρηματικού blog neoecommerce.gr και η DIRECTION EΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε.

Το “E-Commerce Forum 2020: The way to Excellence”, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, της Ελληνικής Ένωσης Πωλήσεων από Απόσταση και Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ΕΠΑΜ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) και απευθύνεται σε όλους τους διαδικτυακούς εμπόρους και όσους δραστηριοποιούνται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Οι κρατήσεις για τις θέσεις συμμετοχής έχουν ήδη ανοίξει μέσω του Viva.gr και τα εισιτήρια για τους διαδικτυακούς εμπόρους και τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, διαμορφώνονται ως εξής:

  • Early bird ticket (ισχύει έως τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου): €190
  • Κανονικό εισιτήριο (Normal Ticket): €270

Η εγγραφή στο διήμερο Συνέδριο περιλαμβάνει συμμετοχή στα coffee και τα lunch breaks του Συνεδρίου

Ως Silver Sponsor, το Skroutz έχει εξασφαλίσει προνομιακή έκπτωση συμμετοχής για περιορισμένες θέσεις, αποκλειστικά για τους συνεργάτες του. Ειδικότερα, οι 50 πρώτοι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες του Skroutz δικαιούνται επιπλέον έκπτωσης 10% στις τιμές των εισιτηρίων, δηλαδή μειωμένη τιμή €171 για τα early bird tickets και €243 για τα κανονικά εισιτήρια.

Η διαδικασία εγγραφής για τη μειωμένη τιμή των συνεργατών του Skroutz, γίνεται μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών του Skroutz και όχι στην ιστοσελίδα εγγραφής του Συνεδρίου. Προτείνουμε όσοι συνεργάτες του Skroutz επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προνομιακή έκπτωση, να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Account Manager του καταστήματός τους.

Λίγα λόγια για το Συνέδριο

Το Συνέδριο “E-Commerce Forum 2020: The way to Excellence” απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και την καινοτομία, στους επιχειρηματίες από το χώρο του παραδοσιακού εμπορίου και των επώνυμων προϊόντων. Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τον τρόπο επίτευξης της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, μέσω της εφαρμογής βέλτιστων πρακτικών και νέων επιχειρηματικών μοντέλων, όπως επίσης και η παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων διεθνώς. Παράλληλα, το Συνέδριο θα επιχειρήσει να προσφέρει ερεθίσματα και να προωθήσει την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές -οι οποίοι έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα- θα παρουσιάσουν στο ελληνικό επιχειρηματικό κοινό case studies, εμπειρίες και εκτιμήσεις για τις προκλήσεις του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα καλύψει όλες τις πτυχές του E-commerce: από τα Shopping Clubs, το e-Food και τη Μαζική Εξατομίκευση, μέχρι τα Πληροφοριακά Συστήματα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και τη Διεθνοποίηση των Επιχειρήσεων, ενώ θα υπάρξουν ενότητες ερωταπαντήσεων, studio sessions και πάνελ συζητήσεων.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν από κοντά διεθνείς επιχειρήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου από διαφορετικούς κλάδους και με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να διερευνήσουν νέες συνεργασίες.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά με τον κ. Στάθη Ιντζεΐδη & το Neoecommerce.gr

Ο κύριος Στάθης Ιντζεΐδης διαθέτει πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος και στέλεχος σε θέματα βιομηχανίας των ΜΜΕ και Ηλεκτρονικού Εμπορίου και έχει υπάρξει στενός συνεργάτης του www.skroutz.gr, αρθρογραφώντας για τη στήλη Ε-commerce Journal στο blog μας, όπως επίσης και εισηγητής σε αρκετά σεμινάρια του ELTRUN, στα οποία οι συνεργάτες του Skroutz απολαμβάνουν κατά καιρούς σημαντικές εκπτώσεις στη συμμετοχή.

To neoecommerce.gr είναι ένα εξειδικευμένο blog για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, όπου παρουσιάζονται και αναλύονται τόσο τα διάφορα νέα και καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα, όσο και οι νέες εταιρείες του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχετικά με τη Direction

Με παρουσία από το 1993 στον ελληνικό εκδοτικό χώρο, η DIRECTION EΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε έχει σαν στόχο την ανάδειξη και υποστήριξη διαφορετικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, προσφέροντας καθημερινά έγκυρη, έγκαιρη και ουσιαστική ενημέρωση. Εκδίδει ένα σημαντικό αριθμό επιχειρηματικών εντύπων και newsletters (BusinessToday / RetailBusiness / RetailToday / Com.Today / CSR Review κ.α.), ενώ διατηρεί έντονη διαδικτυακή παρουσία καλύπτοντας τους τομείς: Marketing, Επικοινωνία & Media, Λιανεμπόριο & Βιομηχανία, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νέες Τεχνολογίες & Τηλεπικοινωνίες, Προσωπική Φροντίδα, Αθλητισμός. Η εταιρεία διοργανώνει τα τελευταία δώδεκα χρόνια το θεσμό των RETAILBUSINESS AWARDS, ενώ φέτος συμπληρώνει τα 20 χρόνια δραστηριοποίησής της.

E-commerce Journal

Το E-commerce Journal είναι η 'γωνιά' όπου μοιραζόμαστε μαζί νέα και απόψεις σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Κορυφαίοι επαγγελματίες του e-commerce, του λιανικού εμπορίου, του marketing και της επικοινωνίας, αρθρογραφούν για τις εμπειρίες, τις γνώσεις και τις βέλτιστες πρακτικές που έχουν μελετήσει μέσα από τη διαδρομή στον κλάδο της ειδίκευσής τους.

Author

Communications & Marketing Director στο Skroutz.gr. Επικοινωνιολόγος μέχρι το κόκκαλο, παθιασμένος με την τεχνολογία κι οτιδήποτε ψηφιακό.