Το Skroutz χρειάζεται τη ψήφο σας στα European Business Awards 2013/14

12/11/2013 τύπος

Η Skroutz Α.Ε. διαγωνίζεται για τον τίτλο του “National Public Champion” στα European Business Awards 2013-14 στην κατηγορία “Award for Customer Focus”.

Η εταιρεία έχει ήδη ανακηρυχθεί National Champion και προβάλλεται ως παράδειγμα επιχειρηματικής αριστείας μαζί με 50 ακόμη εταιρείες από την Ελλάδα. Η Skroutz Α.Ε. έχει υποβάλλει τη video-συμμετοχή της, παρουσιάζοντας το πεδίο των δραστηριοτήτων της και δείγμα των επιτευγμάτων της τα τελευταία 8 έτη, που την έχουν καθιερώσει ως πρωτοπόρο στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Η πρώτη φάση της online ψηφοφορίας έχει ήδη ξεκινήσει και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την 2η Ιανουαρίου 2014, δίνοντας την ευκαιρία στις συμμετέχουσες εταιρείες να συγκεντρώσουν όσες περισσότερες ψήφους του κοινού για επτά ολόκληρες εβδομάδες. Στην πρώτη φάση, η Skroutz Α.Ε. θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις συμμετοχές των υπόλοιπων εταιρειών από την Ελλάδα, στη διαδικασία ανάδειξης του “National Public Champion”.

«Τα European Business Awards προωθούν την καινοτομία στην επιχειρηματικότητα και τις καλές πρακτικές του επιχειρείν. Στην απαιτητική περίοδο την οποία διανύουμε, η αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουμε για την παροχή κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για ακόμη περισσότερα», δήλωσε ο κύριος Γιώργος Χατζηγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Skroutz Α.Ε.. «Μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, μπορούμε να κάνουμε συμμέτοχους τους πολλούς φίλους, συνεργάτες και χρήστες του Skroutz, για να μοιραστούμε μαζί τη χαρά αυτής της ευρωπαϊκής μας επιτυχίας. Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας!».

Για να ψηφίσει το κοινό του Skroutz, η διαδικασία είναι η εξής:

  • Βήμα 1ο: Μπείτε στο http://skroutz.it/EBA2013 και παρακολουθήστε το video της συμμετοχή του Skroutz
  • Βήμα 2ο: Εισάγετε την έγκυρη διεύθυνση του e-mail σας
  • Βήμα 3ο: Ελέγξτε το inbox σας για το μήνυμα επιβεβαίωσης
  • Βήμα 4ο: Πατήστε το link στο μήνυμα
  • Βήμα 5ο: Εισάγετε το e-mail και το μοναδικό σας κωδικό (εάν απαιτηθεί)
  • Βήμα 6ο: Η ψήφος είναι έγκυρη!

Η δεύτερη φάση της ψηφοφορίας θα λάβει χώρα από τις 14 Ιανουαρίου 2014 έως τις 25 Μαρτίου 2014, όπου θα αναδειχθεί ο “European Public Champion”. Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση το Μάιο του 2014.

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.