Η Γιώτα Τζαβάρα αναλαμβάνει Commercial Director στη Skroutz Α.Ε.

18/11/2013 τύπος

Καθήκοντα Commercial Director στη Skroutz Α.Ε. αναλαμβάνει η Γιώτα Τζαβάρα, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων, της διαφήμισης και της online επικοινωνίας. Η Γιώτα Τζαβάρα εντάσσεται στην ομάδα του Skroutz στο πλαίσιο διεύρυνσης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας με στόχο την ενίσχυση του τμήματος πωλήσεων.

Ειδικότερα, η Γιώτα Τζαβάρα θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών της Skroutz Α.Ε., στην υποστήριξη της εξυπηρέτησης πελατών και στην ενίσχυση των σχέσεων της εταιρείας με τους εμπορικούς συνεργάτες.

Ο κύριος Γιώργος Αυγουστίδης, CFO & Συνιδρυτής της Skroutz Α.Ε. δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε υπερήφανοι που το Skroutz συνεχίζει την ανοδική του πορεία, με την ομάδα να μεγαλώνει σταθερά τα τελευταία χρόνια. Καλωσορίζουμε τη Γιώτα στο Skroutz και είμαστε ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές ανάπτυξης και τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά μας, χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία της».

Η Γιώτα Τζαβάρα μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα Client Service Director στην Reprise Media, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στις εταιρείες Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Out of the Box, Communication Effect και Ogilvy One.

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.