Οι Καλικάντζαροι του Skroutz ξαναχτυπούν!

Όπως και πέρυσι τέτοιες ημέρες, έτσι και φέτος, οι Καλικάντζαροι του Skroutz έκαναν την εμφάνισή τους για μία ειδική Χριστουγεννιάτικη αποστολή!

Η προετοιμασία είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Με αφορμή την μετακόμιση στη Νέα Ιωνία και το Skroutz Awesome Factory, ο φετινός στόχος ήταν η ομάδα να προσφέρει στην τοπική κοινότητα. Αρχικά επικοινωνήσαμε με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Ιωνίας, το οποίο παρέχει τρόφιμα, απορρυπαντικά και είδη ατομικής υγιεινής σε απόρους, και γενικότερα σε οικογένειες και άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης. Έτσι, λοιπόν, καταγράψαμε τις ανάγκες που υπήρχαν λόγω των Εορτών και βάλαμε ως στόχο να καλύψουμε όσες περισσότερες μπορούσαμε.

Η ομάδα του Skroutz μαζεύτηκε και με απόλυτη μυστικότητα κινηθήκαμε προς το Makro Παλλήνης. Εκεί, με την πολύτιμη βοήθεια των υπαλλήλων του καταστήματος, κι αφού σκορπιστήκαμε στους διαδρόμους με χαρτάκια ανά χείρας, γεμίσαμε πάνω από 10 καρότσια με τρόφιμα και προμήθειες, που θα εξυπηρετούσαν πραγματικές ανάγκες οικογενειών του Δήμου.

Κάμποση ώρα αργότερα, επιστρέψαμε στο Skroutz Awesome Factory με 6 γεμάτα αυτοκίνητα και η χαρά όλων για αυτό που καταφέραμε ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μας. Αφού συσκευάστηκαν όλες οι προμήθειες προσεκτικά, έγινε, τελικά, η παράδοσή τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Γεμάτοι ικανοποίηση για το έργο τους, για μία ακόμη χρονιά οι Καλικάντζαροι του Skroutz είπαν «Αποστολή εξετελέσθη». Και του χρόνου...

Υγ. Προσοχή! Οι Καλικάντζαροι του Skroutz μπορεί να ξαναβγούν απροειδοποίητα ανά πάσα στιγμή ;

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Author

Communications & Marketing Executive στο Skroutz. Αγαπάει ότι του κάνει τη ζωή του πιο εύκολη και πιο ενδιαφέρουσα.