Το Skroutz National Public Champion: Η ώρα του τελικού στα Εuropean Business Awards 2013/14!

Ήταν 1η Μαΐου 2013 όταν στο κεντρικό inbox του Skroutz έφτασε ένα e-mail από άγνωστο -μέχρι τότε- αποστολέα. Το μήνυμα ανέφερε ότι το Skroutz επιλέχθηκε από μία ειδική επιτροπή και συγκαταλέγεται στις υποψήφιες εταιρείες που θα διαγωνιστούν στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό των European Business Awards 2013-2014.

Από τη στιγμή εκείνη και ύστερα, μπήκαμε όλοι στον ρυθμό των European Business Awards 2013/14.

Το πρώτο βήμα ήταν να ετοιμάσουμε ένα video διάρκειας 5 λεπτών, που θα επιβεβαίωνε τη συμμετοχή μας. Ξεκίνησαν, λοιπόν, σκέψεις και συζητήσεις για το ποιες πληροφορίες πρέπει να περιέχει το video. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, σε αυτά τα πέντε λεπτά έπρεπε να χωρέσει όλη η πορεία της εταιρείας από το 2005, οι δραστηριότητές της, οι καινοτόμες πρακτικές της, το έμψυχο δυναμικό και τα επιτεύγματα που έχει καταφέρει η ομάδα του Skroutz τα τελευταία 8 έτη, καθιερώνοντάς το ως πρωτοπόρο στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Skroutz, αλλά όχι ακατόρθωτη.

Στη συνέχεια, κι αφού ολοκληρώθηκαν τα "γυρίσματα", προσκαλέσαμε το κοινό –φίλους, γνωστούς, χρήστες μας και συνεργάτες- να ψηφίσουν και να ενισχύσουν την προσπάθειά μας να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στις 50 ελληνικές εταιρείες, που διαγωνιζόντουσαν στην πρώτη φάση. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Με συγκομιδή ψήφων ρεκόρ, όπως μας ενημέρωσε η οργανωτική αρχή, το Skroutz ανακηρύχθηκε “National Public Champion” (Εθνικός Πρωταθλητής Ψηφοφορίας) για την Ελλάδα και αυτό το οφείλουμε σε ΕΣΑΣ!

Όλοι εσείς, οι φίλοι, συνεργάτες και επισκέπτες του Skroutz που μας εμπιστεύεστε σε καθημερινή βάση για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, μας χαρίσατε αυτήν τη διάκριση και σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα του τελικού!

Συγκεκριμένα, οι 30 φιναλίστ National Public Champions των χωρών που διακρίθηκαν στην πρώτη φάση, συνεχίζουν στον τελικό γύρο της δημόσιας ψηφοφορίας, διεκδικώντας τον τίτλο του “European Public Champion”. Αυτό σημαίνει ότι, ο αγώνας για την ανάδειξή του Skroutz ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη συνεχίζεται.

Μία ακόμη ψήφος με τη δική σας βοήθειά στην τελική φάση της ψηφοφορίας, ίσως αναδείξει το Skroutz “European Public Champion” στα European Business Awards 2013/14!

Τα βήματα είναι απλά:

  • Βήμα 1ο: Μπείτε στο http://skroutz.it/EBA2013 και παρακολουθήστε το video μας
  • Βήμα 2ο: Εισάγετε την έγκυρη διεύθυνση του e-mail σας
  • Βήμα 3ο: Ελέγξτε το inbox σας για το μήνυμα επιβεβαίωσης
  • Βήμα 4ο: Πατήστε το link στο μήνυμα
  • Βήμα 5ο: Η ψήφος είναι έγκυρη!

Η τελική ψηφοφορία διαρκεί μέχρι τις 24 Μαρτίου 2014, ενώ η απονομή όλων των βραβείων θα γίνει σε ειδική τελετή, για πρώτη φορά στο θεσμό, στην Αθήνα.

Δε θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας.

Μας αρέσουν τα βραβεία, γιατί αποτελούν αναγνώριση της προσπάθειας και της δουλειάς της ομάδας του Skroutz. Γιατί, είναι απόδειξη ότι όποιος προσπαθεί για το καλύτερο με όλη του τη δύναμη, τα καταφέρνει.

Εάν και πιστεύετε κι εσείς ότι αξίζουμε να διακριθούμε και να είμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες ολόκληρης της Ευρώπης, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας χαρίσετε μία ψήφο!

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Author

Communications & Marketing Director στο Skroutz.gr. Επικοινωνιολόγος μέχρι το κόκκαλο, παθιασμένος με την τεχνολογία κι οτιδήποτε ψηφιακό.