Οι Διευθύνσεις του προφίλ σου

Οι διευθύνσεις σου στο www.skroutz.gr βελτιώνονται συνεχώς με στόχο να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία εισαγωγής και διαχείρισής τους. Στο tab “Διευθύνσεις” του προφίλ σου, εισάγεις με απλό τρόπο όσες διευθύνσεις επιθυμείς και μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου βιβλίο διευθύνσεων.

Πώς διαχειρίζομαι τις διευθύνσεις μου;

Κάνοντας login στο Skroutz και πηγαίνοντας στο tab “Διευθύνσεις” του λογαριασμού σου, μπορείς ανά πάσα στιγμή να δεις, να επεξεργαστείς, να προσθέσεις μια νέα διεύθυνση ή να μετονομάσεις μία ήδη υπάρχουσα.

Γιατί να καταχωρήσω τη διεύθυνσή μου;

Καταχωρώντας τις διευθύνσεις σου:

  • Μπορείς να επωφεληθείς ακόμα περισσότερο από τη λειτουργία του “Χάρτη”, ώστε να εντοπίζεις εύκολα και γρήγορα τα καταστήματα που βρίσκονται πιο κοντά στο σπίτι, το γραφείο ή άλλο σημείο στο οποίο ενδιαφέρεσαι να στείλεις την παραγγελία σου.
  • Μπορείς να κάνεις τις αγορές σου μέσα από το έξυπνο καλάθι του Skroutz ακόμα πιο γρήγορα, απλά επιλέγοντας στο βήμα "Συμπλήρωσε τη διεύθυνση αποστολής" μία από τις αποθηκευμένες διευθύνσεις.

Η ομάδα εμπλουτίζει συνεχώς τις διαθέσιμες λειτουργίες χρηστών και σύντομα θα έχεις επιπλέον δυνατότητες με τις Διευθύνσεις σου στο Skroutz για τις online αγορές σου!

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Συγγραφέας

Communications & Marketing Director στο Skroutz.gr. Επικοινωνιολόγος μέχρι το κόκκαλο, παθιασμένος με την τεχνολογία κι οτιδήποτε ψηφιακό.