Νέο Skroutz iOS App για online αγορές on-the-go!

Εάν είσαι mobile τύπος και χρησιμοποιείς Internet on-the-go, πιθανότατα έχεις διαπιστώσει ότι στο www.skroutz.gr σερφάρεις άνετα από οποιαδήποτε φορητή συσκευή. Χάρη στη responsive σχεδίαση της ιστοσελίδας, το www.skroutz.gr προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης του smartphone ή του tablet σου, κι έτσι απολαμβάνεις την καλύτερη mobile σύγκριση προϊόντων.

Εάν πάλι προτιμάς τα apps, μη ξεχνάς ότι η mobile εφαρμογή του Skroutz διατίθεται για όλα τα smartphones με λειτουργικό iOS, Android, Windows Mobile και Firefox OS, δίνοντάς σου πρόσβαση σε όλες τις έξυπνες λειτουργίες που χρειάζεσαι εν κινήσει.

Βέβαια, η εξέλιξη του iOS και τα αρκετά χρόνια ύπαρξης της προηγούμενης έκδοσης του Skroutz Mobile App, δημιούργησαν την ανάγκη ανανέωσης του αγαπημένου μας iOS App. Γι' αυτό, οι mobile developers της ομάδας μας ανέλαβαν δράση, κι από σήμερα στο App Store θα βρεις τη νέα έκδοση του Skroutz Mobile App για iOS με σημαντικές βελτιώσεις.

Τι έχει αλλάξει; Η νέα mobile εφαρμογή του Skroutz έχει λιτή σχεδίαση, πιο καθαρά χρώματα, καλύτερες φωτογραφίες των προϊόντων και πιο άμεση απόκριση, για να συγκρίνεις τιμές πιο γρήγορα και εύκολα μέσω του iPhone σου. Επίσης, συγχρονίζεις τα «Αγαπημένα» σου προϊόντα με το λογαριασμό σου στο Skroutz, διαβάζεις αξιολογήσεις προϊόντων από άλλους χρήστες και έτσι εξοικονομείς χρόνο και χρήμα, κάνοντας τις πιο έξυπνες online αγορές!

Ας δούμε ποιες είναι οι κυριότερες λειτουργίες της νέας mobile εφαρμογής του Skroutz:

Αναζήτησε το προϊόν που θέλεις ή περιηγήσου στις κατηγορίες

Προτάσεις αυτόματης συμπλήρωσης (Autocomplete)

Ανασχεδιασμένα φίλτρα αναζήτησης για καλύτερα αποτελέσματα

Εναλλαγή ανάμεσα σε:
  • Τιμές
  • Φωτογραφίες & τεχνικά χαρακτηριστικά
  • Αξιολογήσεις προϊόντος
Σύροντας μπορείς να:
  • Καλέσεις άμεσα το κατάστημα
  • Δεις το κατάστημα στο χάρτη
  • Δεις τις πληροφορίες καταστήματος

Συνδέσου με λογαριασμό Skroutz, Google+ ή Facebook για πρόσβαση στα "Αγαπημένα"

Κατέβασε τώρα το νέο Skroutz Mobile App για iOS,
για να είσαι πάντα ενημερωμένος και να κάνεις έξυπνες αγορές οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι!

p.s. Φυσικά, η ομάδα του Skroutz θα συνεχίσει να βελτιώνει και να εμπλουτίζει ακόμη περαιτέρω τη iOS εφαρμογή, ενώ σύντομα καταφτάνει και η ανανεωμένη Android έκδοση του mobile app.

Μείνε συντονισμένος, έρχονται εκπλήξεις για τους iPhone lovers!

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Author

Communications & Marketing Director στο Skroutz.gr. Επικοινωνιολόγος μέχρι το κόκκαλο, παθιασμένος με την τεχνολογία κι οτιδήποτε ψηφιακό.