Διαγωνισμός Pitsos - 150 χρόνια δίπλα στην ελληνική οικογένεια!

Μεγάλος Διαγωνισμός

Η Pitsos γιορτάζει 150 χρόνια δίπλα στην ελληνική οικογένεια και σας κάνει δώρο οικιακές συσκευές, ειδικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες των Ελλήνων

Νικητές του Διαγωνισμού

Δώρο Νικητής
Ψυγείο x-Deep Pitsos PKNB57VL20 Mil4mb3r
Ελεύθερη κουζίνα Pitsos PHCB855221 Spik3
Κλιματιστικό Inverter Pitsos P1ZAI1250W / P1ZAO1250W angie.mrt95
Πλυντήριο ρούχων Pitsos WKP1200E8 fotisgounaris
Πλυντήριο πιάτων Family Pitsos DGS5532 cr.mon.7
Σκούπα Pitsos GVC752SP ripper7
Αποχυμωτής Pitsos GJE1800X GIANNA CHRISTAKI
Ατμοσταθμός Pitsos GIR81000 assi.botina
Φούρνος μικροκυμάτων Pitsos GMW3101B DHMOS71
Καφετιέρα Espresso Pitsos GEM2052B vikiapostolaki
Αρτοπαρασκευαστής Pitsos GBM1000W Αριάδνη86
Σαντουιτσιέρα Pitsos GSM2101X Eva.Charatsiari
Επιλαχόντες
mariliza stef
tzioele74
matrok
vivalaflam
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
SofiaVasileiadou
cosmogr
stavros.kozakos
andrea85
emma.karamelenia
mariahdane
ΣΟΥΛΑ 31

Ο Διαγωνισμός

Εδώ και σχεδόν 150 χρόνια η Pitsos βρίσκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια, προσφέροντας οικιακές συσκευές που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες των Ελλήνων. Η πλούσια γκάμα προϊόντων της Pitsos παρέχει λύσεις για κάθε νοικοκυριό, με συσκευές εύκολες στη χρήση που αντέχουν στο χρόνο και που κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά μας στο σπίτι, πιο εύκολη και πιο άνετη!

Για τον εορτασμό των 150 χρόνων, η Pitsos προσφέρει για πρώτη φορά μια πλήρη γκάμα οικιακών συσκευών στην αγορά (μεγάλες οικιακές συσκευές, κλιματιστικά και μικροσυσκευές) και σε συνεργασία με το Skroutz.gr δίνει τη δυνατότητα σε δώδεκα (12) μεγάλους τυχερούς να κερδίσουν αυτές τις κορυφαίες οικιακές συσκευές.

Πως συμμετέχεις

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Skroutz.

Εάν είσαι ήδη εγγεγραμμένος χρήστης απλά κάνεις login στο λογαριασμό σου. Εάν είσαι νέος χρήστης, τότε μπορείς να κάνεις εγγραφή εδώ.

Υπάρχουν τρεις (3) διαθέσιμες επιλογές για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να κάνεις δική σου μία από τις μοναδικές συσκευές της Pitsos:

 1. Συμμετοχή με το ενεργό Skroutz username σου
 2. Κάνοντας Like στη σελίδα της Pitsos στο Facebook
 3. Κάνοντας Like στη σελίδα του Skroutz στο Facebook

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

a Rafflecopter giveaway

Για κάθε επιτυχημένη ολοκλήρωση μιας από τις παραπάνω επιλογές, αποκτάς 1 συμμετοχή στο διαγωνισμό. Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να επιλέξεις και τις τρεις (3) διαθέσιμες επιλογές, για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου να κερδίσεις.

Με τη λήξη του διαγωνισμού, οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που θα γίνουν από 1 Σεπτεμβρίου 2014 έως 21 Σεπτεμβρίου 2014 τα μεσάνυχτα.

Μία οικιακή συσκευή Pitsos περιμένει να γίνει δική σου. Aκόμη να μπεις στην κλήρωση;

Λίστα Δώρων

Ευχαριστούμε θερμά την Pitsos για την παροχή δώρων!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Αντικείμενο του Διαγωνισμού
 • Η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΚΡΟΥΤΖ A.E.» (εφεξής «η Διοργανώτρια») που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Αλέκου Παναγούλη 91, ΤΚ 142 34, διοργανώνει διαγωνισμό στο δικτυακό τόπο www.skroutz.gr με τον τίτλο «Διαγωνισμός Pitsos 150 Χρόνια δίπλα στην ελληνική οικογένεια» (εφεξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής.
Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και είναι εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας του Skroutz. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό μόνο μέσω του ασκούντος τη γονική μέριμνα, ο οποίος θα παρίσταται υποχρεωτικά κατά την παραλαβή του δώρου.
Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων
 • Στο Διαγωνισμό δε δικαιούνται να συμμετάσχουν: (α) οι εργαζόμενοι στην Διοργανώτρια, καθώς και οι εργαζόμενοι της εταιρείας «BSH Οικιακές Συσκευές ΑΒΕ», Δωροθέτη του διαγωνισμού (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.
Διάρκεια του Διαγωνισμού
 • Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 01/09/2014 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και τις 21/09/2014 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»).
Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό
 • Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι ως μέλη στην ιστοσελίδα www.skroutz.gr. Η διαδικασία συμμετοχής στο Διαγωνισμό και οι απαραίτητες προδιαγραφές περιγράφονται αναλυτικά στην ειδική landing page/blog post στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.skroutz.gr/blog και στο Παράρτημα Ι των παρόντων όρων. Κάθε χρήστης μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό με έναν ή και με τους τρεις (3) διαθέσιμους τρόπους της ειδικής εφαρμογής, εφόσον προηγηθεί μια πολύ γρήγορη εγγραφή με ένα οποιοδήποτε email ή με το λογαριασμό του στο Facebook.
  1. Εισάγοντας το ενεργό username του λογαριασμού του στο Skroutz
  2. Κάνοντας Like στη σελίδα του Δωροθέτη (Pitsos) στο Facebook
  3. Κάνοντας Like στη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook
  Ο χρήστης ενημερώνεται από την εφαρμογή για τον αριθμό των έγκυρων συμμετοχών του με τη σχετική ένδειξη της ειδικής εφαρμογής. Ως «έγκυρες συμμετοχές» νοούνται όσες επιλογές των ανωτέρω γίνουν εντός της ορισμένης διάρκειας του διαγωνισμού και εγκριθούν από την ομάδα των διαχειριστών του Skroutz.
Κατάλληλο Περιεχόμενο
 • Το Skroutz διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει και να ακυρώσει από το διαγωνισμό υποψηφιότητες, που αποδεδειγμένα παραβιάζουν τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας ή του παρόντος Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό. Σε περίπτωση που τρίτος στραφεί κατά της Διοργανώτριας εκ του λόγου τούτου και υποχρεωθεί αυτή να καταβάλει οποιαδήποτε αποζημίωση, ο εκάστοτε συμμετέχων θα αποζημιώσει τη διοργανώτρια για κάθε θετική ή αποθετική της ζημία.
Μη Κατάλληλο Περιεχόμενο
 • Συμμετοχές και ενέργειες με προσβλητικό, προκλητικό ή οποιοδήποτε άλλο αμφιλεγόμενο -κατά την αποκλειστική κρίση της Διοργανώτριας- περιεχόμενο, δε θα ληφθούν υπόψη ως συμμετοχή στο διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών και των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας www.skroutz.gr. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την Διοργανώτρια παράνομη, καταχρηστική ή αντισυμβατική, τότε η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το Διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
Δώρα
 • Κάθε τυχερός του διαγωνισμού θα λάβει από ένα (1) δώρο από το σύνολο των δώδεκα (12) δώρων που παρέχει ο Δωροθετής και τα οποία είναι τα εξής:
  1. Ψυγείο x-Deep Pitsos PKNB57VL20
  2. Ελεύθερη κουζίνα Pitsos PHCB855221
  3. Κλιματιστικό Inverter Pitsos P1ZAI1250W / P1ZAO1250W
  4. Πλυντήριο ρούχων Pitsos WKP1200E8
  5. Πλυντήριο πιάτων Family Pitsos DGS5532
  6. Pitsos GVC752SP
  7. Αποχυμωτής Pitsos GJE1800X
  8. Ατμοσταθμός Pitsos GIR81000
  9. Φούρνος μικροκυμάτων Pitsos GMW3101B
  10. Καφετιέρα Espresso Pitsos GEM2052B
  11. Αρτοπαρασκευαστής Pitsos GBM1000W
  12. Σαντουιτσιέρα Pitsos GSM2101X
  Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και οι τυχεροί του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο, τότε αυτό διεκδικείται από τον αναπληρωματικό χρήστη με σειρά προτεραιότητας. Ως μη αποδοχή ορίζεται η μη εμφάνιση του νικητή, παρότι έχει ειδοποιηθεί για το δώρο του, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος το οποίο ορίζεται από τους παρόντες όρους.
Τρόπος Ανάδειξης Τυχερών Διαγωνισμού
 • Από το Διαγωνισμό θα αναδειχθούν δώδεκα (12) νικητές και δώδεκα (12) αναπληρωματικοί. Οι δώδεκα (12) νικητές του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν με αυτοματοποιημένη διαδικασία ηλεκτρονικής κλήρωσης, η οποία δεν επιδέχεται ανθρώπινης παρέμβασης, στις 22/09/2014 με χρήση γεννήτριας τυχαίων αριθμών (Random Number Generator). Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας παρουσία του συμβολαιογράφου Καλλιθέας Ηλία Γ. Λιναρδάκη. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω.
Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων
 • Τα στοιχεία των νικητών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο διαδικτυακό τόπο www.skroutz.gr στις 22/09/2014 και οι ίδιοι οι νικητές θα ενημερωθούν από το Διοργανωτή με σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους στο διαδικτυακό τόπο www.skroutz.gr. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον από τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή σε αυτόν σχετικού μηνύματος, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά κάθε δικαίωμά επί του σχετικού Δώρου. Επιπλέον, ο Διοργανωτής δύναται να ζητήσει από τους νικητές ενυπόγραφη δήλωση συναίνεσης για χρήση των στοιχείων τους και φωτογραφιών τους για την προβολή του Διαγωνισμού.
  Οι νικητές που διαμένουν εντός Αττικής θα παραλάβουν το δώρο στο χώρο τους ύστερα από συνεννόηση με την Διοργανώτρια και τα έξοδα αποστολής του δώρου βαρύνουν εξ’ ολοκλήρου το Δωροθέτη. Για τους νικητές που διαμένουν εκτός Αττικής, το δώρο θα σταλεί με μεταφορική εταιρεία που θα επιλεχθεί κατόπιν αμοιβαίας συνεννόησης με το Δωροθέτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν το Δωροθέτη. Εάν κάποιος νικητής δεν απαντήσει εμπρόθεσμα στον ορισμένο χρόνο, τότε το δώρο μεταβιβάζεται στον επιλαχόντα από τους αναπληρωματικούς, με σειρά προτεραιότητας.
Ευθύνη
 • Η Διοργανώτρια θα ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο για τη διάθεση του συγκεκριμένου αριθμού των Δώρων. Εφόσον το σύνολο των Δώρων διατεθεί, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται προς οποιονδήποτε τρίτο συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών του διαγωνισμού για παροχή πρόσθετου αριθμού Δώρων για οποιονδήποτε λόγο και αιτία. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις της από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
Δημοσιότητα
 • Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Διαγωνισμού.
Προσωπικά Δεδομένα
 • Οι συμμετέχοντες με την συμμετοχή τους παρέχουν στη Διοργανώτρια και τη Διαχειρίστρια εταιρία τη συγκατάθεση και την άδειά τους σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997 και τον Ν. 3471/2006 για τη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών τους στοιχείων και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία γνωστοποιούν οι ίδιοι για το σκοπό της συμμετοχής τους στο Διαγωνισμό. Τα στοιχεία αυτά θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας αποκλειστικά και μόνον για λόγους που σχετίζονται με τη διενέργεια του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής ή προβολής αντιρρήσεων σχετικά με τα στοιχεία που τους αφορούν. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη Διοργανώτρια και τη Διαχειρίστρια εταιρία όπως επεξεργαστούν ή/ και διαβιβάσουν τα ανωτέρω στοιχεία αποκλειστικά και μόνο σε πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας και της Διαχειρίστριας εταιρίας, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού και στην απόδοση των Δώρων σε αυτούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997.
Πνευματική Ιδιοκτησία
 • Η δήλωση συμμετοχής στο Διαγωνισμό συνιστά παραίτηση των διαγωνιζομένων από κάθε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η Διοργανώτρια μπορεί να αναρτήσει το σχετικό περιεχόμενο στην ιστοσελίδα της ή στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, με αναφορά στο όνομα με το οποίο υποβλήθηκε η συμμετοχή στο διαγωνισμό, χωρίς την καταβολή χρηματικού ποσού ή κάποιου άλλου είδους ανταλλάγματος. Η Διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος ή συνιστούν παραβίαση των όρων χρήσης της ιστοσελίδας όπως αναφέρονται στη σχετική ενότητα Όροι Χρήσης. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την εταιρεία παράνομη, καταχρηστική ή αντισυμβατική, τότε η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
Τροποποίηση Όρων
 • Η Διοργανώτρια δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του διαδικτυακού τόπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης / τροποποίησης την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.
Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία
 • Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν κατατεθεί από εξουσιοδοτημένο προς τούτο αντιπρόσωπο της Διοργανώτριας στον Συμβολαιογράφο Καλλιθέας με έδρα τη Ν. Σμύρνη Ηλία Γεωργίου Λιναρδάκη (Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 9, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109337844) και ακριβές αντίγραφο τους δικαιούται να λάβει κάθε συμμετέχων με δική του χρέωση.
Αποδοχή των όρων
 • Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.
Παράρτημα Ι

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.