Είσαι μέλος του Skroutz; Ασφαλίσου έξυπνα με έκπτωση 15% στην Hellas Direct!

Καλά νέα για τους φίλους του Skroutz!

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Hellas Direct και εξασφαλίσαμε για εσένα μια προνομιακή προσφορά, σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου της αγοράς.

Θέλοντας να αναδείξουμε τη δύναμη του Internet και την αξία της αναζήτησης και σύγκρισης τιμών, η Hellas Direct προσφέρει 15% έκπτωση σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Skroutz.gr, που θα την επιλέξουν για να ασφαλίσουν το δικό τους αυτοκίνητο ή/και των μελών της οικογένειάς τους.

Τι πρέπει να κάνεις;

Συνδέσου στο Skroutz.gr, αναζήτησε προϊόντα αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας στην κατηγορία Auto - Moto, εντόπισε τον κωδικό και βάλε τον στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα εδώ για να φτιάξεις το δικό σου πακέτο ασφάλισης.

Αξιοποίησε τώρα τον ειδικό κωδικό έκπτωσης 15% και ασφάλισε το αυτοκίνητό σου έξυπνα, γρήγορα και αξιόπιστα!

Σχετικά με την Hellas Direct

Η Hellas Direct είναι η ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτου που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστικές εταιρίες εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Πιστεύουμε ότι ο Έλληνας καταναλωτής αξίζει μία καλύτερη ασφαλιστική εμπειρία και μία πιο δίκαιη ασφάλιση. Ειδικευόμαστε στην ασφάλιση αυτοκινήτου, με πωλήσεις προϊόντων απευθείας από εμάς, online και τηλεφωνικώς.

H έκπτωση της Hellas Direct, για όλα τα μέλη του Skroutz που θα ασφαλιστούν σε αυτήν, ισχύει έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2014. Για οποιεσδήποτε απορίες, κάλεσε στο (+30) 212 222 9999.

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.