Διαγωνισμός - Φέτος τα Χριστούγεννα, θα μας τα πείτε;

Νικητές του Διαγωνισμού

Νικητές
1. dora s
2. Χ.Φ.
3. Steve39
4. Sithlord
5. xalyma
Επιλαχόντες
1. irene.kirtsa
2. antonio02
3. drstavridis
4. menpap
5. panmac4

Οι Σειρήνες προσπαθούν «να τα πουν στον Οδυσσέα» και να τον αποπλανήσουν από τις Χριστουγεννιάτικες αγορές, και το Skroutz.gr σε καλεί να μας τα πεις για να υποδεχτούμε τις γιορτές με καλή διάθεση και όρεξη για ατελείωτο shopping!

Κάνε μία αξιολόγηση στο Skroutz για το αγαπημένο σου προϊόν και μπες στην κλήρωση για να γίνεις 1 από τους 5 μεγάλους τυχερούς, που θα κερδίσουν προ-πληρωμένες κάρτες Pre Paid Eurobank των 1.000 ευρώ ο καθένας.

Γιατί φέτος τα Χριστούγεννα, "θα μας τα πεις" και θα ξεκινήσεις τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, αποκτώντας όλα τα απίθανα δώρα που επιθυμείς!

Πώς συμμετέχεις

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Skroutz.

 1. Εάν είσαι ήδη εγγεγραμμένος χρήστης απλά κάνεις login στο λογαριασμό σου. 
 2. Εάν είσαι νέος χρήστης, τότε μπορείς να κάνεις εγγραφή εδώ.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνεις μία αξιολόγηση για ένα προϊόν που έχεις στην κατοχή σου και να μοιραστείς τη γνώμη σου με τους υπόλοιπους επισκέπτες του Skroutz.

Ρίξε μία ματιά στα βήματα για την καταχώρηση μίας αξιολόγησης προϊόντος, ώστε να γράψεις μια πραγματικά πρωτότυπη αξιολόγηση.

Δώρα 

Από το διαγωνισμό θα ανακηρυχθούν 5 μεγάλοι τυχεροί νικητές. Κάθε νικητής θα κερδίσει μία προπληρωμένη κάρτα Pre Paid Eurobank Visa αξίας 1.000 ευρώ, για να κανεί τις δικές του online αγορές από το Skroutz!

Στις 12 Ιανουαρίου 2015 θα γίνει η κλήρωση για να αναδειχθούν οι νικητές του διαγωνισμού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω του αυξημένου όγκου των συμμετοχών και της διαδικασίας ελέγχου των αξιολογήσεων από την ομάδα ποιοτικού ελέγχου προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι έγκυρες συμμετοχές, η κλήρωση της ανάδειξης των νικητών μεταφέρεται και θα γίνει την Πέμπτη 15/1/2015.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου, θα πρέπει η αξιολόγηση προϊόντος που θα καταχωρήσεις να εγκριθεί από την ομάδα των διαχειριστών του Skroutz και να λάβεις το σχετικό μήνυμα της συμμετοχής στις "Ειδοποιήσεις" σου. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που θα καταχωρηθούν από τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 έως και την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 τα μεσάνυχτα.

Ευχαριστούμε θερμά τη Eurobank για την παροχή των δώρων και την υποστήριξή της.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά,
Καλές Γιορτές κι Ευτυχισμένο το 2015!

Αντικείμενο του Διαγωνισμού
 • Η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΚΡΟΥΤΖ A.E.» (εφεξής «η Διοργανώτρια») που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Αλέκου Παναγούλη 91, ΤΚ 142 34, διοργανώνει διαγωνισμό στο δικτυακό τόπο www.skroutz.gr με τον τίτλο «Φέτος τα Χριστούγεννα, πείτε τα μας και κερδίστε!» (εφεξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής.
Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και είναι εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας του Skroutz . Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό μόνο μέσω του ασκούντος τη γονική μέριμνα, ο οποίος θα παρίσταται υποχρεωτικά κατά την παραλαβή του δώρου.
περισσότερα
Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων
 • Στο Διαγωνισμό δε δικαιούνται να συμμετάσχουν: (α) οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια, καθώς και οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Εurobank Ergasias Α.Ε.» και των θυγατρικών της, Δωροθέτη του διαγωνισμού (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. Εξαιρούνται, επίσης, (δ) οι εργαζόμενοι των συνεργαζόμενων καταστημάτων με το Skroutz.
Διάρκεια του Διαγωνισμού
 • Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 22/12/2014 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και τις 09/01/2015 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»).
Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό
 • Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι ως μέλη στην ιστοσελίδα www.skroutz.gr. Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να καταχωρήσει μία αξιολόγηση προϊόντος στο Skroutz και για να συμμετέχει στο διαγωνισμό θα πρέπει το κείμενο να είναι προσωπική, πρωτότυπη δημιουργία του, χωρίς να παραβιάζει πνευματικά ή άλλα δικαιώματα τρίτων. Περισσότερες από μία αξιολογήσεις του ίδιου χρήστη, λαμβάνονται υπόψη ως μία συμμετοχή στο διαγωνισμό. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει και να ακυρώσει από το διαγωνισμό υποψηφιότητες, που αποδεδειγμένα ανήκουν σε τρίτα πρόσωπα και όχι στους συμμετέχοντες και έχουν ξαναδημοσιευθεί σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο. Οι συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την αυθεντικότητα των κειμένων τους.
 • Ο χρήστης ενημερώνεται αυτόματα από το σύστημα για τη συμμετοχή του με τη σχετική ένδειξη στο πεδίο «Ειδοποιήσεις». Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες αξιολογήσεις καταχωρηθούν από την Έναρξη του Διαγωνισμού έως τη Λήξη του Διαγωνισμού, όπως αυτή ορίζεται στους παρόντες Όρους και εγκριθούν από την ομάδα των διαχειριστών του Skroutz, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας (Παράρτημα Ι των Όρων του Διαγωνισμού).
Κατάλληλο Περιεχόμενο
 • Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει και να ακυρώσει από το διαγωνισμό υποψηφιότητες, που αποδεδειγμένα παραβιάζουν τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας (Παράρτημα Ι των παρόντων Όρων) ή του παρόντος Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό. Σε περίπτωση που τρίτος στραφεί κατά της Διοργανώτριας εκ του λόγου τούτου και υποχρεωθεί αυτή να καταβάλει οποιαδήποτε αποζημίωση, ο εκάστοτε συμμετέχων θα αποζημιώσει τη διοργανώτρια για κάθε θετική ή αποθετική της ζημία.
Μη Κατάλληλο Περιεχόμενο
 • Αξιολογήσεις με προσβλητικό, προκλητικό ή οποιοδήποτε άλλο αμφιλεγόμενο -κατά την αποκλειστική κρίση της Διοργανώτριας- περιεχόμενο, δε θα ληφθούν υπόψη ως συμμετοχή στο διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών και των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας www.skroutz.gr. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την Διοργανώτρια παράνομη, καταχρηστική ή αντισυμβατική, τότε η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το Διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
Δώρα
 • Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν πέντε (5) νικητές και πέντε (5) αναπληρωματικοί. Κάθε τυχερός του διαγωνισμού θα λάβει από μία (1) προ-πληρωμένη κάρτα PrePaid Eurobank Visa αξίας χιλίων (1.000) ευρώ. Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και οι τυχεροί του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα ανταλλαγής τους με άλλα αντικαταστατά πράγματα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο, τότε αυτό διεκδικείται από τον αναπληρωματικό χρήστη με σειρά προτεραιότητας. Ως μη αποδοχή ορίζεται η μη εμφάνιση του νικητή, παρότι έχει ειδοποιηθεί για το δώρο του, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος το οποίο ορίζεται από τους παρόντες όρους.
Τρόπος Ανάδειξης Τυχερών Διαγωνισμού
 • Οι νικητές του Διαγωνισμού (πέντε (5) νικητές και πέντε (5) αναπληρωματικοί) θα ανακηρυχθούν με αυτοματοποιημένη διαδικασία ηλεκτρονικής κλήρωσης, η οποία δεν επιδέχεται ανθρώπινης παρέμβασης, στις 15/01/2015 με χρήση γεννήτριας τυχαίων αριθμών (Random Number Generator). Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας παρουσία του συμβολαιογράφου Καλλιθέας Ηλία Γ. Λιναρδάκη. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω.
Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων
 • Τα στοιχεία των νικητών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο διαδικτυακό τόπο www.skroutz.gr στις 15/01/2015 και οι ίδιοι οι νικητές θα ενημερωθούν από τη Διοργανώτρια με σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους στο διαδικτυακό τόπο www.skroutz.gr. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον από τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή σε αυτόν σχετικού μηνύματος, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά κάθε δικαίωμά επί του σχετικού Δώρου, το οποίο μεταβιβάζεται στον επιλαχόντα από τους αναπληρωματικούς, με σειρά προτεραιότητας. Επιπλέον, ο Διοργανωτής δύναται να ζητήσει από τους νικητές ενυπόγραφη δήλωση συναίνεσης για χρήση των στοιχείων τους και φωτογραφιών τους για την προβολή του Διαγωνισμού.
  Με την ολοκλήρωση της ενέργειας και για την παραλαβή του δώρου, κάθε νικητής θα πρέπει να αποστείλει στη Διοργανώτρια τα παρακάτω στοιχεία: 1. Ονοματεπώνυμο 2. Αριθμός πιστοποιητικού ταυτότητας 3. Τηλέφωνο επικοινωνίας 4. Κατάστημα Eurobank στο οποίο επιθυμεί να προσέλθει για να παραλάβει την κάρτα του
  Κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με τη Διοργανώτρια και το Δωροθέτη, ο εκάστοτε νικητής θα πρέπει να επισκεφθεί το κατάστημα Eurobank της προτίμησής του, να υποβάλει αίτηση για Prepaid Eurobank Visa και να παραλάβει το δώρο του, έχοντας μαζί του τα παρακάτω δικαιολογητικά:
  • Εάν ο νικητής είναι υφιστάμενος πελάτης Eurobank, θα πρέπει να έχει μαζί του μόνο το πιστοποιητικό ταυτότητας. • Εάν ο νικητής δεν είναι υφιστάμενος πελάτης Eurobank, θα πρέπει να έχει μαζί του το πιστοποιητικό ταυτότητας, πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.λ.π.).
  Κατά την επίσκεψη στο κατάστημα Eurobank της προτίμησής του, ο νικητής υπογράφει τους όρους χορήγησης και χρήσης της προπληρωμένης κάρτας Prepaid Εurobank Visa, την οποία θα παραλαμβάνει επιτόπου. Σημειώνεται ότι οι κάρτες εκδίδονται σε άτομα άνω των 18 ετών (συνεπώς εάν ο νικητής είναι ανήλικος και άνω των 14 ετών, την κάρτα μπορεί να την εκδώσει ο γονέας ή κάποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο). Η προθεσμία «εξαργύρωσης» των δώρων για τον κάθε νικητή, είναι έως και 4 μήνες μετά τη λήξη του διαγωνισμού (έως και τον Απρίλιο 2015).
Ευθύνη
 • Η Διοργανώτρια θα ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο για τη διάθεση του συγκεκριμένου αριθμού των Δώρων. Εφόσον το σύνολο των Δώρων διατεθεί, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται προς οποιονδήποτε τρίτο συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών του διαγωνισμού για παροχή πρόσθετου αριθμού Δώρων για οποιονδήποτε λόγο και αιτία. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις της από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
Δημοσιότητα
 • Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Διαγωνισμού.
Προσωπικά Δεδομένα
 • Η δήλωση συμμετοχής στο Διαγωνισμό συνιστά παραίτηση των διαγωνιζομένων από κάθε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στο κείμενο της αξιολόγησης που υποβάλλουν κατά τα ανωτέρω. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η Διοργανώτρια μπορεί να αναρτήσει το σχετικό περιεχόμενο στην ιστοσελίδα της ή στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, με αναφορά στο όνομα με το οποίο υποβλήθηκε η συμμετοχή στο διαγωνισμό, χωρίς την καταβολή χρηματικού ποσού ή κάποιου άλλου είδους ανταλλάγματος. Η Διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος ή συνιστούν παραβίαση των όρων χρήστης της ιστοσελίδας όπως αναφέρονται στη σχετική ενότητα Όροι Χρήσης (Παράρτημα Ι των παρόντων Όρων). Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την εταιρεία παράνομη, καταχρηστική ή αντισυμβατική, τότε η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
Τροποποίηση Όρων
 • Η Διοργανώτρια δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του διαδικτυακού τόπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης / τροποποίησης την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.
Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία
 • Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν κατατεθεί από εξουσιοδοτημένο προς τούτο αντιπρόσωπο της Διοργανώτριας στον Συμβολαιογράφο Καλλιθέας με έδρα τη Ν. Σμύρνη Ηλία Γεωργίου Λιναρδάκη (Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 9, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109337844) και ακριβές αντίγραφο τους δικαιούται να λάβει κάθε συμμετέχων με δική του χρέωση.
Αποδοχή των όρων
 • Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.
Παράρτημα Ι

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.