Το Skroutz στηρίζει και τον 2ο κύκλο του "E-Commerce Practitioner"

09/02/2015 e-commerce
0

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το Skroutz.gr στηρίζει το νέο κύκλο του εκπαιδευτικού προγράμματος "e-Commerce Practitioner", το οποίο διοργανώνει η e-Academy του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Γκεζερλή, CEO της Convert Group.

Ο 2ος κύκλος του προγράμματος "e-Commerce Practitioner" ξεκινάει στις 16 Μαρτίου 2015 και θα διαρκέσει τέσσερις μήνες. Αποτελείται από 100 ώρες εκπαίδευσης (80 ώρες classroom training και 20 ώρες e-learning), ενώ τα μαθήματα θα είναι τρίωρα (18:00 - 21:00) και θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Τετάρτη).

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν:

  • Βεβαίωση e-Academy e-Commerce Practitioner μετά από τελική εξέταση με in-class multiple choice test σε όλα τα μαθήματα,
  • Πιστοποιητικό ειδίκευσης Market Motive, μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του elective μαθήματος (Social Media, PPC, Web Analytics, Conversion Rate Optimisation, SEO) μέσω e-learning
  • Πιστοποιητικό OMCP (Online Marketing Certified Professional), κατόπιν online εξέτασης για το elective μάθημα (στα αγγλικά με multiple choice test).

Το Skroutz εξασφάλισε για τους συνεργάτες του έκπτωση 20% επί της αρχικής τιμής (€1.950) στη συμμετοχή στο πρόγραμμα, με το κόστος να διαμορφώνεται στα €1.560. Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η 6η Μαρτίου 2015.

Για εγγραφή στο πρόγραμμα με χρήση της προνομιακής έκπτωσης 20% του Skroutz πατήστε εδώ, στη φόρμα εγγραφής επιλέξτε "Μέλη των επιχειρήσεων / φορέων που είναι Υποστηρικτές της e-Academy" και στις παρατηρήσεις σημειώστε "Skroutz.gr".

Το εκπαιδευτικό προγράμμα "e-Commerce Practitioner" απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και θέλουν να εξελίξουν και να βελτιστοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στον κλάδο. Η θεματολογία του προγράμματος καλύπτει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα ζητημάτων που άπτονται του ενδιαφέροντος των επαγγελματιών του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "e-Commerce Practitioner" θα βρείτε εδώ.

E-commerce Journal

Το E-commerce Journal είναι η 'γωνιά' όπου μοιραζόμαστε μαζί νέα και απόψεις σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Κορυφαίοι επαγγελματίες του e-commerce, του λιανικού εμπορίου, του marketing και της επικοινωνίας, αρθρογραφούν για τις εμπειρίες, τις γνώσεις και τις βέλτιστες πρακτικές που έχουν μελετήσει μέσα από τη διαδρομή στον κλάδο της ειδίκευσής τους.

Author

Communications & Marketing Director στο Skroutz.gr. Επικοινωνιολόγος μέχρι το κόκκαλο, παθιασμένος με την τεχνολογία κι οτιδήποτε ψηφιακό.