Το Skroutz iOS app "κλέβει καρδιές" αποσπώντας 3 βραβεία στα Apps Awards 2015!

Το πόσο καλό είναι το Skroutz Mobile App το γνωρίζαμε ήδη. Η εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει το mobile team στον επανασχεδιασμό της εφαρμογής μας, φαίνεται άλλωστε από τα reviews των χρηστών που το χρησιμοποιούν ήδη. Εάν δεν έχεις δει με ποιον τρόπο το Skroutz mobile app κάνει πιο εύκολες και άνετες τις ηλεκτρονικές σου αγορές, ευκαιρία να μάθεις!

Κάθε βραβείο είναι σημαντικό επίτευγμα, διότι πάνω από όλα είναι μια έμπρακτη αναγνώριση της προσπάθειας και της δουλειάς της ομάδας και μας κάνει όλους να γεμίζουμε περηφάνεια!

Στα χθεσινά Apps Awards 2015, το Skroutz mobile app "έκλεψε καρδιές", αποσπώντας συνολικά 3 βραβεία:

  • Best App 2015 – Gold
  • Best Mobile Services App – Gold
  • Best e-Commerce App - Silver

Ας το παραδεχτούμε! Η ομάδα έχει δώσει πολλή αγάπη στο mobile app του Skroutz, δημιουργώντας μία πολύ ποιοτική εφαρμογή για τη σύγκριση προϊόντων και τιμών εν κινήσει. Η λιτή σχεδίαση, τα καθαρά χρώματα, οι καλύτερες και μεγαλύτερες φωτογραφίες των προϊόντων και η άμεση απόκριση, είναι ορισμένα μόνο από τα features που προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης στους φανατικούς των φορητών συσκευών της Apple.

Η τελευταία έκδοση του iOS app του Skroutz δίνει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να συγχρονίζουν τα «Αγαπημένα» τους προϊόντα με το λογαριασμό τους στο Skroutz, να διαβάζουν αξιολογήσεις προϊόντων από άλλους χρήστες και έτσι να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, κάνοντας έξυπνες online αγορές.

Οι λόγοι που το Skroutz mobile app αγαπήθηκε τόσο, είναι πολλοί.
Εσύ μπορείς να κατεβάσεις το Skroutz iOS app εδώ και να σχηματίσεις μόνος σου άποψη γιατί κερδίσαμε!

p.s. Αν είσαι Android fan δεν θα σε αφήσουμε με παράπονο. Μπες εδώ και κατέβασε το app για την αγαπημένη Android συσκευή σου!

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Author

Communications & Marketing Executive στο Skroutz. Αγαπάει ότι του κάνει τη ζωή του πιο εύκολη και πιο ενδιαφέρουσα.