Διαγωνισμός - Γίνε και εσύ Skroutz expert και κέρδισε!

Νικητές του Διαγωνισμού

Δώρο Νικητές
Philips AVENT SCD610/00 (ενδοεπικοινωνία) kickback
Philips AVENT SCD290/01 (σετ μπιμπερό κλπ) mspyridonakou
Σετ προϊόντων FREZYDERM BABY LINE zouzoul31128
Σετ προϊόντων FREZYDERM BABY LINE katerina.tsivoula
Σετ προϊόντων FREZYDERM BABY LINE markosafentakis
Σετ προϊόντων FREZYDERM BABY LINE Nektaria_z
Σετ προϊόντων FREZYDERM BABY LINE katerinabillia
Επιλαχόντες
cr.electronics
fabian
dimitris.labropoulos
mihomoukas
takis.kaun
thanos.mauros
Naadam.R

Φέτος, το Skroutz συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό Διαδίκτυο. 

Θέλοντας να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, ετοιμάζουμε διάφορες εκπλήξεις για την κοινότητα του Skroutz..

Πες μας την άποψή σου και κέρδισε!

Ξεκινάμε, λοιπόν, μία σειρά διαγωνισμών με πλούσια δώρα από διάφορες κατηγορίες, ως αναγνώριση της στήριξης και της εμπιστοσύνης που μας δείχνεις, βοηθώντας όλη την κοινότητα του Skroutz ώστε να γίνουν οι online αγορές όλων μας πιο έξυπνες!

Από αυτόν το μήνα και μέχρι το τέλος του έτους, θα έχεις τη δυνατότητα να κερδίζεις δώρα, απλά με το να μοιραστείς μαζί μας την άποψή σου, για προϊόντα που ήδη έχεις στην κατοχή σου.

Ποιά προϊόντα μπορώ να αξιολογήσω;

Για το Μάιο, την τιμητική τους έχουν τα προϊόντα στην κατηγορία παιδικά και βρεφικά και η συνέχεια επιφυλάσσει πολλά...

Εάν η καθημερινότητά σου περιλαμβάνει κάποια από τα παρακάτω:

Τότε τα πράγματα για εσένα είναι απλά!

Αναζήτησε το προϊόν που έχεις στην κατοχή σου σε μία από τις παραπάνω έγκυρες υποκατηγορίες της ενότητας Παιδικά και Βρεφικά του Skroutz (όπου είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα αξιολόγησης) και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα, για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσεις δώρα που θα κάνουν εσένα και το μωρό σου πιο χαρούμενους!

Πώς συμμετέχεις

 1. 1. Γίνε μέλος του Skroutz. Κάνε login ή εγγραφή εδώ.
 2. 2. Αναζήτησέ στο Skroutz το προϊόν που έχεις στην κατοχή σου
 3. 3. Γράψε μία αξιολόγηση για το προϊόν. Μάθε πως.
 4. 4. Μόλις οι διαχειριστές του Skroutz εγκρίνουν την αξιολόγησή σου, λαμβάνεις μέρος στο διαγωνισμό.

Τα δώρα

Ευχαριστούμε θερμά τη Philips Avent και τη Frezyderm για την παροχή των δώρων!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Αντικείμενο του Διαγωνισμού
 • Η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΚΡΟΥΤΖ A.E.» (εφεξής «η Διοργανώτρια») που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Αλέκου Παναγούλη 91, ΤΚ 142 34, διοργανώνει διαγωνισμό στο δικτυακό τόπο www.skroutz.gr με τον τίτλο «Γίνε κι εσύ Skroutz Expert!» (εφεξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής.
Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και είναι εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας του Skroutz . Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό μόνο μέσω του ασκούντος τη γονική μέριμνα, ο οποίος θα παρίσταται υποχρεωτικά κατά την παραλαβή του δώρου.
περισσότερα
Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων
 • Στο Διαγωνισμό δε δικαιούνται να συμμετάσχουν: (α) οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια, καθώς και οι εργαζόμενοι των Δωροθετών του διαγωνισμού (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. Εξαιρούνται, επίσης, (δ) οι εργαζόμενοι των συνεργαζόμενων καταστημάτων με το Skroutz.
Διάρκεια του Διαγωνισμού
 • Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 04/05/2015 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και την 31/05/2015 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»).
Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό
 • Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι ως μέλη στην ιστοσελίδα www.skroutz.gr. Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να καταχωρήσει μία αξιολόγηση προϊόντος στο Skroutz που ανήκει στις κατηγορίες "Παιδικά καρότσια, Καθισματάκια Αυτοκινήτου & Ποδηλάτου, Μάρσιποι, Port Bebe, Καρεκλάκια & Καθισματάκια Φαγητού, Relax Μωρού, Στράτες & Περπατούρες, Βρεφικές Τροφές, Ενδοεπικοινωνία Μωρού & Baby Monitors, Βρεφικές & Παιδικές Κρέμες, Αποστειρωτές, Θήλαστρα, Βρεφική Παιδική Περιποίηση, Μπάνιο Μωρού, Θερμαντήρες & Θερμός Μπιμπερό, Βρεφοζυγοί". Για να συμμετέχει στο διαγωνισμό θα πρέπει το κείμενο να είναι προσωπική, πρωτότυπη δημιουργία του, χωρίς να παραβιάζει πνευματικά ή άλλα δικαιώματα τρίτων. Περισσότερες από μία αξιολογήσεις του ίδιου χρήστη, λαμβάνονται υπόψη ως μία συμμετοχή στο διαγωνισμό. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει και να ακυρώσει από το διαγωνισμό υποψηφιότητες, που αποδεδειγμένα ανήκουν σε τρίτα πρόσωπα και όχι στους συμμετέχοντες και έχουν ξαναδημοσιευθεί σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο. Οι συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την αυθεντικότητα των κειμένων τους.
 • Ο χρήστης ενημερώνεται αυτόματα από το σύστημα για τη συμμετοχή του με τη σχετική ένδειξη στο πεδίο «Ειδοποιήσεις». Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες αξιολογήσεις καταχωρηθούν από την Έναρξη του Διαγωνισμού έως τη Λήξη του Διαγωνισμού, όπως αυτή ορίζεται στους παρόντες Όρους και εγκριθούν από την ομάδα των διαχειριστών του Skroutz, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας (Παράρτημα Ι των Όρων του Διαγωνισμού).
Κατάλληλο Περιεχόμενο
 • Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει και να ακυρώσει από το διαγωνισμό υποψηφιότητες, που αποδεδειγμένα παραβιάζουν τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας (Παράρτημα Ι των παρόντων Όρων) ή του παρόντος Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό. Σε περίπτωση που τρίτος στραφεί κατά της Διοργανώτριας εκ του λόγου τούτου και υποχρεωθεί αυτή να καταβάλει οποιαδήποτε αποζημίωση, ο εκάστοτε συμμετέχων θα αποζημιώσει τη διοργανώτρια για κάθε θετική ή αποθετική της ζημία.
Μη Κατάλληλο Περιεχόμενο
 • Αξιολογήσεις με προσβλητικό, προκλητικό ή οποιοδήποτε άλλο αμφιλεγόμενο -κατά την αποκλειστική κρίση της Διοργανώτριας- περιεχόμενο, δε θα ληφθούν υπόψη ως συμμετοχή στο διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών και των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας www.skroutz.gr. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την Διοργανώτρια παράνομη, καταχρηστική ή αντισυμβατική, τότε η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το Διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
Δώρα
 • Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν επτά (7) νικητές και επτά (7) αναπληρωματικοί. Κάθε τυχερός του διαγωνισμού θα λάβει από ένα (1) δώρο από το σύνολο των επτά (7) δώρων που παρέχει ο Δωροθετής και τα οποία είναι τα εξής:
 • Philips AVENT SCD290/01
 • Philips AVENT SCD610/00
 • Σετ 5 προϊόντων Frezyderm (Baby Cream 175ml, Baby Shampoo 200ml, Baby Bath 200ml, Baby Hydra Milk 200ml, Baby Oil 200ml)
 • Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και οι τυχεροί του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα ανταλλαγής τους με άλλα αντικαταστατά πράγματα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο, τότε αυτό διεκδικείται από τον αναπληρωματικό χρήστη με σειρά προτεραιότητας. Ως μη αποδοχή ορίζεται η μη εμφάνιση του νικητή, παρότι έχει ειδοποιηθεί για το δώρο του, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος το οποίο ορίζεται από τους παρόντες όρους.
Τρόπος Ανάδειξης Τυχερών Διαγωνισμού
 • Οι νικητές του Διαγωνισμού (επτά (7) νικητές και επτά (7) αναπληρωματικοί) θα ανακηρυχθούν με αυτοματοποιημένη διαδικασία ηλεκτρονικής κλήρωσης, η οποία δεν επιδέχεται ανθρώπινης παρέμβασης, στις 11/06/2015 με χρήση γεννήτριας τυχαίων αριθμών (Random Number Generator). Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας παρουσία του συμβολαιογράφου Καλλιθέας Ηλία Γ. Λιναρδάκη. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω.
Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων
 • Τα στοιχεία των νικητών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο διαδικτυακό τόπο www.skroutz.gr στις 12/06/2015 και οι ίδιοι οι νικητές θα ενημερωθούν από τη Διοργανώτρια με σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους στο διαδικτυακό τόπο www.skroutz.gr. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον από τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή σε αυτόν σχετικού μηνύματος, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά κάθε δικαίωμά επί του σχετικού Δώρου, το οποίο μεταβιβάζεται στον επιλαχόντα από τους αναπληρωματικούς, με σειρά προτεραιότητας. Επιπλέον, ο Διοργανωτής δύναται να ζητήσει από τους νικητές ενυπόγραφη δήλωση συναίνεσης για χρήση των στοιχείων τους και φωτογραφιών τους για την προβολή του Διαγωνισμού.
 • Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και οι τυχεροί του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο, τότε αυτό διεκδικείται από τον αναπληρωματικό χρήστη με σειρά προτεραιότητας. Ως μη αποδοχή ορίζεται η μη εμφάνιση του νικητή, παρότι έχει ειδοποιηθεί για το δώρο του, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος το οποίο ορίζεται από τους παρόντες όρους. 
 • Οι νικητές που διαμένουν εντός Αττικής θα παραλάβουν το δώρο στο χώρο τους ύστερα από συνεννόηση με την Διοργανώτρια και τα έξοδα αποστολής του δώρου βαρύνουν εξ’ ολοκλήρου το Δωροθέτη. Για τους νικητές που διαμένουν εκτός Αττικής, το δώρο θα σταλεί με μεταφορική εταιρεία που θα επιλεχθεί κατόπιν αμοιβαίας συνεννόησης με το Δωροθέτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν το Δωροθέτη.
Ευθύνη
 • Η Διοργανώτρια θα ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο για τη διάθεση του συγκεκριμένου αριθμού των Δώρων. Εφόσον το σύνολο των Δώρων διατεθεί, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται προς οποιονδήποτε τρίτο συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών του διαγωνισμού για παροχή πρόσθετου αριθμού Δώρων για οποιονδήποτε λόγο και αιτία. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις της από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
Δημοσιότητα
 • Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Διαγωνισμού.
Προσωπικά Δεδομένα
 • Η δήλωση συμμετοχής στο Διαγωνισμό συνιστά παραίτηση των διαγωνιζομένων από κάθε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στο κείμενο της αξιολόγησης που υποβάλλουν κατά τα ανωτέρω. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η Διοργανώτρια μπορεί να αναρτήσει το σχετικό περιεχόμενο στην ιστοσελίδα της ή στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, με αναφορά στο όνομα με το οποίο υποβλήθηκε η συμμετοχή στο διαγωνισμό, χωρίς την καταβολή χρηματικού ποσού ή κάποιου άλλου είδους ανταλλάγματος. Η Διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος ή συνιστούν παραβίαση των όρων χρήστης της ιστοσελίδας όπως αναφέρονται στη σχετική ενότητα Όροι Χρήσης (Παράρτημα Ι των παρόντων Όρων). Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την εταιρεία παράνομη, καταχρηστική ή αντισυμβατική, τότε η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
Τροποποίηση Όρων
 • Η Διοργανώτρια δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του διαδικτυακού τόπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης / τροποποίησης την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.
Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία
 • Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν κατατεθεί από εξουσιοδοτημένο προς τούτο αντιπρόσωπο της Διοργανώτριας στον Συμβολαιογράφο Καλλιθέας με έδρα τη Ν. Σμύρνη Ηλία Γεωργίου Λιναρδάκη (Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 9, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109337844) και ακριβές αντίγραφο τους δικαιούται να λάβει κάθε συμμετέχων με δική του χρέωση.
Αποδοχή των όρων
 • Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.
Παράρτημα Ι

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.