Το Found.ation workshop "Δημιουργία ενός επιτυχημένου e-shop” με τη στήριξη του Skroutz

Το Skroutz στηρίζει σταθερά τις πρωτότυπες πρωτοβουλίες, που έχουν ως στόχο την επιμόρφωση σε θέματα σχετικά με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τη διάδοση των ηλεκτρονικών αγορών και της e-επιχειρηματικότητας.

Αυτήν τη φορά, το Skroutz είναι χρυσός χορηγός στο 2ο workshop με τίτλο «Δημιουργία ενός επιτυχημένου e-shop», που διοργανώνει το Found.ation, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 στο The Hub Events (Αλκμήνης 5, Πετράλωνα).

Το συγκεκριμένο workshop απευθύνεται σε επαγγελματίες οι οποίοι τώρα ξεκινούν την περιήγησή τους στο μαγευτικό κόσμο του E-commerce και των e-shops. Όσοι συμμετάσχουν, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέες γνώσεις γύρω από το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τις διαθέσιμες καινοτόμες λύσεις, όπως επίσης να καταρτιστούν ακόμη περισσότερο σε ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Επιπλέον, όσοι παρευρεθούν στο workshop θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν χρήσιμες συμβουλές μέσα από την εισήγηση του Χρήστου Χιώνη, Account Manager του Skroutz, με θέμα «Οδηγός επιβίωσης του e-shop μου σε ένα Comparison Shopping Engine». 

Το lineup των ομιλητών απαρτίζουν έμπειροι επαγγελματίες από όλους του κλάδους του e-επιχειρείν και θα αναπτύξουν τα παρακάτω θέματα στο διάρκειας 8 ωρών σεμινάριο:

  • Στρατηγική μέσω Ανάλυσης Δεδομένων
  • Δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα Azure και τα πλεονεκτήματα να έχεις το e-shop σου στο cloud
  • Ικανοποίηση online καταναλωτή και ο δρόμος προς το Customer Loyalty
  • Αξίζει η επένδυση στο blogging για ένα e-shop;
  • Οδηγός επιβίωσης του e-shop μου σε ένα Comparison Shopping Engine
  • Απομυθοποιώντας το Design για Eshops σε 10 βήματα
  • Η διαδρομή ενός πελάτη στο ψηφιακό περιβάλλον
  • Το eshop για τις μοντέρνες επιχειρήσεις
  • Σωστές πρακτικές email marketing

Το workshop είναι δωρεάν και μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εδώ.

Η δυναμική του κλάδου είναι αποδεδειγμένη και με τις σωστές βάσεις το Ηλεκτρονικό Εμπόριο μπορεί να γίνει κανάλι βιώσιμης ανάπτυξης και εξέλιξης για μια σύγχρονη εμπορική επιχείρηση.

Θα είναι χαρά μας να σας δούμε στο πλαίσιο του 2ου Found.ation workshop, να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης για το δικό σας e-shop!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

E-commerce Journal

Το E-commerce Journal είναι η 'γωνιά' όπου μοιραζόμαστε μαζί νέα και απόψεις σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Κορυφαίοι επαγγελματίες του e-commerce, του λιανικού εμπορίου, του marketing και της επικοινωνίας, αρθρογραφούν για τις εμπειρίες, τις γνώσεις και τις βέλτιστες πρακτικές που έχουν μελετήσει μέσα από τη διαδρομή στον κλάδο της ειδίκευσής τους.

Συγγραφέας

Communications & Marketing Executive στο Skroutz. Αγαπάει ότι του κάνει τη ζωή του πιο εύκολη και πιο ενδιαφέρουσα.