Η Skroutz Α.Ε. επενδύει στο jamjar.gr

24/11/2015 τύπος

Η Skroutz Α.Ε. επενδύει στο jamjar, το πρώτο ελληνικό online department store χειροποίητων δημιουργιών

Η Skroutz Α.Ε., μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα με παρουσία στις αγορές της Τουρκίας και της Αγγλίας, προχωράει σε μια σημαντική επένδυση στο www.jamjar.gr, το πρώτο ελληνικό online department store χειροποίητων δημιουργιών. Η νέα στρατηγική συνεργασία αφορά στη μετοχική συμμετοχή της Skroutz Α.Ε. στην jamjar A.E., καθώς επίσης και στην παροχή τεχνογνωσίας και πόρων για την αναβάθμιση της πλατφόρμας του jamjar.

Η προώθηση της καινοτόμου κουλτούρας των startups και η ενίσχυση disrupting πρωτοβουλιών, βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Skroutz Α.Ε.. Η επένδυση στο jamjar σηματοδοτεί την απαρχή μιας σειράς επενδύσεων της εταιρείας στον κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, με στόχο την ενίσχυση του portfolio των υπηρεσιών της και την ανάπτυξη πρωτοποριακών ψηφιακών λύσεων για τους online καταναλωτές.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η ομάδα του Skroutz θα παρέχει στην jamjar Α.Ε. πολύτιμη τεχνογνωσία, που έχει αποκτήσει από τη 10ετή δραστηριοποίησή της στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τη διαχείριση της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών www.skroutz.gr. Βασική προτεραιότητα είναι η πλήρης αναβάθμιση και ο ανασχεδιασμός της πλατφόρμας του jamjar με την ενσωμάτωση όλων των σύγχρονων digital εργαλείων, με στόχο η ιστοσελίδα να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη κοινότητα ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών και ταυτόχρονα να μετατραπεί σε ένα πλούσιο online store, σήμα κατατεθέν της αφρόκρεμας των ελληνικών handmade προϊόντων.

Το jamjar παρουσιάστηκε στο ελληνικό Web το 2013 ως ένα online πολυκατάστημα (shop-in-shop), με σκοπό να δώσει ώθηση στους πιο ταλαντούχους ανεξάρτητους δημιουργούς και να αναδείξει τη δουλειά τους, προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράσουν online τις πιο πρωτότυπες και «ψαγμένες» χειροποίητες δημιουργίες. Στην πλατφόρμα συμμετέχουν ήδη περισσότεροι από 150 χειροτέχνες και δημιουργοί, στους οποίους η ομάδα του jamjar παρέχει πολύπλευρη υποστήριξη, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία των συναλλαγών και την υψηλή ποιότητα της εμπειρίας χρήσης για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Στο jamjar οι καταναλωτές θα βρουν περισσότερα από 4.000 επιλεγμένα προϊόντα, όπως πρωτότυπα και στιλάτα κοσμήματα, εντυπωσιακά αξεσουάρ και ρούχα, μέχρι είδη σπιτιού και τέχνης που κλέβουν τις εντυπώσεις, ενώ από την αρχή της λειτουργίας του, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά περισσότερες από 3.500 παραγγελίες.

Η Skroutz Α.Ε. συνεχίζει με συνέπεια την υλοποίηση της επιχειρηματικής της στρατηγικής, που περιλαμβάνει εξωστρέφεια και σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, εστιάζοντας στην ανάπτυξη της εταιρείας εντός και εκτός συνόρων. 

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.