Διαγωνισμός - Το Skroutz app για Windows 10 Mobile ήρθε και σου χαρίζει δώρα!

Νικητές διαγωνισμού

Δώρα Νικητές
Microsoft Lumia 550 override431
Microsoft Lumia 550 lazaris
Lenovo Yoga 2 tablet yfantira
1 σετ Powerbank & μπλουζάκι Windows
Yiorgos Χ.Φ.
Βαγγελακης stratos_ch
george.chatzikotoulas Marina_Xaritidi
xrikar77 christos.kris
mariakoupo Stauros Provios
nkarras Rafaa
pappasapos livia
johnpatak Evita_Ok
Leon_Vaggalis Iakovos.Fakkos
gianniskoutsouk polis.2010.rodos
Επιλαχόντες
georgemichael
asiderisegion
Zakeriel
Vasileios_Tsoytsas
songlessbird111
elefkak
osfp1997
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Tzelepis_Athanasios
peterkouman

* Οι τυχεροί νικητές έχουν ενημερωθεί με e-mail στη δηλωμένη ηλεκτρονική διεύθυνση κατά την εγγραφή τους στο Skroutz, για την επιβεβαίωση των στοιχείων τους και τη συνεννόηση της παραλαβής των δώρων.

Το Skroutz ενώνει τις δυνάμεις του με τη Microsoft και δημιουργούν το νέο Skroutz app για Windows 10 Μobile, που σου προσφέρει όλες τις έξυπνες λειτουργίες για ξέγνοιαστο e-shoppping!

Βίωσε τη μοναδική εμπειρία χρήσης των Windows 10 σε desktop, laptop, tablet ή smartphone, σύγκρινε προϊόντα και τιμές και πραγματοποίησε γρήγορα και εύκολα τις online αγορές σου σε πάνω από 1.800 e-shops.

Το Skroutz app για Windows 10 Mobile διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στις αγαπημένες σου συσκευές, που “τρέχουν» τα νέα Windows 10.

Ανακάλυψέ το σήμερα!

Ο διαγωνισμός

Το Skroutz και η Microsoft σε καλούν να ανακαλύψεις τη μοναδική εμπειρία e-shopping με το Skroutz app για Windows 10 Mobile και να κερδίσεις πλούσια δώρα!

Πως συμμετέχεις

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα, για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:

 1. 1. Γίνε μέλος του Skroutz. Κάνε login ή εγγραφή εδώ.
 2. 2. Αναζήτησέ στο Skroutz τουλάχιστον ένα από τα Microsoft προϊόντα της λίστας
 3. 3. Πρόσθεσε το στα «Αγαπημένα» σου. Μάθε πως.
 4. 4. Αυτομάτως λαμβάνεις μέρος στο διαγωνισμό και το διεκδικείς.

Με κάθε επιτυχημένη προσθήκη, τουλάχιστον ενός από τα παρακάτω προϊόντα, αποκτάς 1 συμμετοχή. Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να επιλέξεις όλα τα διαθέσιμα προϊόντα του διαγωνισμού, για να αυξήσεις τις συμμετοχές σου και τις πιθανότητές να κερδίσεις.

Όταν η συμμετοχή σου είναι έγκυρη, εμφανίζεται το μήνυμα επιβεβαίωσης στο μενού "Ειδοποιήσεις" του λογαριασμού σου. Για να θεωρηθεί ως έγκυρη η συμμετοχή, πρέπει το προϊόν να παραμείνει στα Αγαπημένα σου έως τη λήξη του διαγωνισμού. 

Τα δώρα

 • 1 x Lenovo Yoga 2 tablet

 • 2 x  Microsoft Lumia 550 smartphones

 • 20 σετ Powerbank & μπλουζάκια Windows 10

Ποιά προϊόντα μπορώ να προσθέσω στα Αγαπημένα μου;

 1. Microsoft Lumia 950 XL Dual (32GB)
 2. Microsoft Lumia 950 Dual (32GB)
 3. Microsoft Lumia 950 XL (32GB)
 4. Microsoft Lumia 950 (32GB)
 5. Microsoft Lumia 550 (8GB)
 6. Microsoft Lumia 640 XL LTE (8GB)
 7. Microsoft Lumia 640 LTE (8GB)
 8. Microsoft Lumia 435 (8GB)
 9. Microsoft Lumia 540 Dual (8GB)
 10. Microsoft Lumia 532 Dual (8GB)
 11. Microsoft Lumia 532 (8GB)
 12. Microsoft Surface Pro 4 (i5/4GB/128GB)
 13. Microsoft Surface Book (i5/8GB/128GB)
 14. Microsoft Surface Pro 3 (Core i5/4GB/128GB)
 15. Microsoft Windows 10 Home x32 Eng
 16. Microsoft Windows 10 Home x64 Eng
 17. Microsoft Windows 10 Home x64 Gr
 18. Microsoft Windows 10 Home x32 Gr

Διάρκεια διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 έως και τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 στις 12 το μεσημέρι. Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016.

Ευχαριστούμε θερμά τη Microsoft για την παροχή των δώρων!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Όροι συμμετοχής:

Αντικείμενο του Διαγωνισμού
 • Η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΚΡΟΥΤΖ A.E.» (εφεξής «η Διοργανώτρια») που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Αλέκου Παναγούλη 91, ΤΚ 142 34, διοργανώνει διαγωνισμό στο δικτυακό τόπο www.skroutz.gr με τον τίτλο «Διαγωνισμός: Το Skroutz app για Windows 10 Mobile ήρθε και σου χαρίζει δώρα!» (εφεξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής.
Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και είναι εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας του Skroutz. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό μόνο μέσω του ασκούντος τη γονική μέριμνα, ο οποίος θα παρίσταται υποχρεωτικά κατά την παραλαβή του δώρου.
περισσότερα
Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων
 • Στο Διαγωνισμό δε δικαιούνται να συμμετάσχουν: (α) οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια, καθώς και οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Microsoft Ελλάς», Δωροθέτη του διαγωνισμού (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.
Διάρκεια του Διαγωνισμού
 • Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 21/12/2015 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και τις 11/1/2016 στις 12.00 το μεσημέρι (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»).
Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό
 • Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά εγγεγραμμένοι ως μέλη στην ιστοσελίδα www.skroutz.gr. Η διαδικασία συμμετοχής στο Διαγωνισμό και οι απαραίτητες προδιαγραφές περιγράφονται αναλυτικά στην ειδική landing page/blog post στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.skroutz.gr/blog. Κάθε χρήστης μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό εφόσον προσθέσει στα «Αγαπημένα» του όσα προϊόντα επιθυμεί από αυτά που συμμετέχουν στην κλήρωση. Για να θεωρηθεί έγκυρη μία συμμετοχή, θα πρέπει τουλάχιστον ένα προϊόν να προστεθεί επιτυχώς στα "Αγαπημένα" του χρήστη. Ο χρήστης ενημερώνεται από το σύστημα "Ειδοποιήσεων" του Skroutz για τον αριθμό των έγκυρων συμμετοχών του με τη σχετική ένδειξη στο μενού των ειδοποιήσεων. Ως «έγκυρες συμμετοχές» νοούνται όσες επιλογές των ανωτέρω γίνουν εντός της ορισμένης διάρκειας του διαγωνισμού και εγκριθούν από την ομάδα των διαχειριστών του Skroutz.
Κατάλληλο Περιεχόμενο
 • Το Skroutz διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει και να ακυρώσει από το διαγωνισμό υποψηφιότητες, που αποδεδειγμένα παραβιάζουν τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας ή του παρόντος Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό. Σε περίπτωση που τρίτος στραφεί κατά της Διοργανώτριας εκ του λόγου τούτου και υποχρεωθεί αυτή να καταβάλει οποιαδήποτε αποζημίωση, ο εκάστοτε συμμετέχων θα αποζημιώσει τη διοργανώτρια για κάθε θετική ή αποθετική της ζημία.
Μη Κατάλληλο Περιεχόμενο
 • Συμμετοχές και ενέργειες με προσβλητικό, προκλητικό ή οποιοδήποτε άλλο αμφιλεγόμενο -κατά την αποκλειστική κρίση της Διοργανώτριας- περιεχόμενο, δε θα ληφθούν υπόψη ως συμμετοχή στο διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών και των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας www.skroutz.gr. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την Διοργανώτρια παράνομη, καταχρηστική ή αντισυμβατική, τότε η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το Διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
Δώρα
 • Κάθε τυχερός του διαγωνισμού θα λάβει από ένα (1) δώρο από το σύνολο των εικοσιτριών (23) δώρων που παρέχει ο Δωροθετής και τα οποία είναι τα εξής:
  1. 2 x smartphones Microsoft Lumia 550
  2. 1 x Lenovo Yoga 2 tablet
  3. 20 σετ Powerbank και μπλουζάκια Windows 10
  Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και οι τυχεροί του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο, τότε αυτό διεκδικείται από τον αναπληρωματικό χρήστη με σειρά προτεραιότητας. Ως μη αποδοχή ορίζεται η μη εμφάνιση του νικητή, παρότι έχει ειδοποιηθεί για το δώρο του, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος το οποίο ορίζεται από τους παρόντες όρους.
Τρόπος Ανάδειξης Τυχερών Διαγωνισμού
 • Από το Διαγωνισμό θα αναδειχθούν εικοσιτρείς (23) νικητές και έντεκα (10) αναπληρωματικοί. Οι εικοσιτρείς (23) νικητές του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν με αυτοματοποιημένη διαδικασία ηλεκτρονικής κλήρωσης, η οποία δεν επιδέχεται ανθρώπινης παρέμβασης, στις 18/1/2016 με χρήση γεννήτριας τυχαίων αριθμών (Random Number Generator). Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω.
Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων
 • Τα στοιχεία των νικητών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο διαδικτυακό τόπο www.skroutz.gr στις 20/1/2016 και οι ίδιοι οι νικητές θα ενημερωθούν από το Διοργανωτή με σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους στο διαδικτυακό τόπο www.skroutz.gr. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον από τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή σε αυτόν σχετικού μηνύματος, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά κάθε δικαίωμά επί του σχετικού Δώρου. Επιπλέον, ο Διοργανωτής δύναται να ζητήσει από τους νικητές ενυπόγραφη δήλωση συναίνεσης για χρήση των στοιχείων τους και φωτογραφιών τους για την προβολή του Διαγωνισμού.
  Οι νικητές που διαμένουν εντός Αττικής θα παραλάβουν το δώρο από τα γραφεία της Διοργανώτριας, στην οδό Αλέκου Παναγούλη 91, 142 34 στη Νέα Ιωνία, ύστερα από συνεννόηση με τη Διοργανώτρια. Για τους νικητές που διαμένουν εκτός Αττικής, το δώρο θα σταλεί με μεταφορική εταιρεία που θα επιλεχθεί κατόπιν αμοιβαίας συνεννόησης με το Δωροθέτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν το Δωροθέτη. Εάν κάποιος νικητής δεν απαντήσει εμπρόθεσμα στον ορισμένο χρόνο, τότε το δώρο μεταβιβάζεται στον επιλαχόντα από τους αναπληρωματικούς, με σειρά προτεραιότητας.
Ευθύνη
 • Η Διοργανώτρια θα ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο για τη διάθεση του συγκεκριμένου αριθμού των Δώρων. Εφόσον το σύνολο των Δώρων διατεθεί, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται προς οποιονδήποτε τρίτο συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών του διαγωνισμού για παροχή πρόσθετου αριθμού Δώρων για οποιονδήποτε λόγο και αιτία. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις της από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
Δημοσιότητα
 • Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Διαγωνισμού.
Προσωπικά Δεδομένα
 • Οι συμμετέχοντες με την συμμετοχή τους παρέχουν στη Διοργανώτρια και τη Διαχειρίστρια εταιρία τη συγκατάθεση και την άδειά τους σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997 και τον Ν. 3471/2006 για τη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών τους στοιχείων και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία γνωστοποιούν οι ίδιοι για το σκοπό της συμμετοχής τους στο Διαγωνισμό. Τα στοιχεία αυτά θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας αποκλειστικά και μόνον για λόγους που σχετίζονται με τη διενέργεια του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής ή προβολής αντιρρήσεων σχετικά με τα στοιχεία που τους αφορούν. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη Διοργανώτρια και τη Διαχειρίστρια εταιρία όπως επεξεργαστούν ή/ και διαβιβάσουν τα ανωτέρω στοιχεία αποκλειστικά και μόνο σε πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας και της Διαχειρίστριας εταιρίας, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού και στην απόδοση των Δώρων σε αυτούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997.
Πνευματική Ιδιοκτησία
 • Η δήλωση συμμετοχής στο Διαγωνισμό συνιστά παραίτηση των διαγωνιζομένων από κάθε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η Διοργανώτρια μπορεί να αναρτήσει το σχετικό περιεχόμενο στην ιστοσελίδα της ή στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, με αναφορά στο όνομα με το οποίο υποβλήθηκε η συμμετοχή στο διαγωνισμό, χωρίς την καταβολή χρηματικού ποσού ή κάποιου άλλου είδους ανταλλάγματος. Η Διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος ή συνιστούν παραβίαση των όρων χρήσης της ιστοσελίδας όπως αναφέρονται στη σχετική ενότητα Όροι Χρήσης. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την εταιρεία παράνομη, καταχρηστική ή αντισυμβατική, τότε η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
Τροποποίηση Όρων
 • Η Διοργανώτρια δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του διαδικτυακού τόπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης / τροποποίησης την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.
Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία
 • Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.
Αποδοχή των όρων
 • Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.
Παράρτημα Ι

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.