Ειδοποίηση Τιμής – Ενημερώσου όταν η τιμή φτάσει στο επίπεδο που εσύ ορίζεις!

Η ομάδα μας δεν επαναπαύεται και βελτιώνει συνεχώς όλες τις λειτουργίες στο Skroutz, ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τις αναζητήσεις σου.

Συχνά ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις ένα προϊόν, όμως η τιμή του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ίσως να μη σε ικανοποιεί απόλυτα. Θέλεις να το αγοράσεις μόνο όταν η τιμή πέσει σε ένα επιθυμητό για εσένα επίπεδο.

Έτσι λοιπόν, παρουσιάζουμε την ανανεωμένη λειτουργία «Ειδοποίηση Τιμής», που είναι διαθέσιμη στο Skroutz Android mobile app! Πλέον, μπορείς εσύ να ορίζεις την ελάχιστη τιμή για το προϊόν που σε ενδιαφέρει και να λαμβάνεις μια ειδοποίηση όταν συμβεί αυτό.

Πώς ενεργοποιείς την Ειδοποίηση Τιμής;

  1. Πρόσθεσε στα «Αγαπημένα» σου το προϊόν που σε ενδιαφέρει.
  2. Επίλεξε το εικονίδιο «Ρολόι» για να ορίσεις την ελάχιστη τιμή στην οποία στοχεύεις για να λάβεις Ειδοποίηση.
  3. Λάβε ειδοποίηση μέσα στην εφαρμογή τη στιγμή που το προϊόν φτάσει στην τιμή που έχεις επιλέξει και κάνε την αγορά σου. Yay!

Μπορείς να ενεργοποιήσεις την «Ειδοποίηση Τιμής» για όσα προϊόντα επιθυμείς και έτσι στο Skroutz μπορείς να βρεις το προϊόν που επιθυμείς στην κατάλληλη τιμή.

Προς το παρόν η λειτουργία Ειδοποίησης Τιμής είναι διαθέσιμη στην Android έκδοση της mobile εφαρμογής του Skroutz και σύντομα θα κυκλοφορήσει και για την iOS έκδοση.

Δοκίμασέ την και πες μας τη γνώμη σου!

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Author

Communications & Marketing Director στο Skroutz.gr. Επικοινωνιολόγος μέχρι το κόκκαλο, παθιασμένος με την τεχνολογία κι οτιδήποτε ψηφιακό.