Το Skroutz αποκτάει καλάθι και λύνει τα χέρια των καταναλωτών

25/05/2016 τύπος

Το Skroutz παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία έξυπνο καλάθι αγορών του Skroutz, που επιτρέπει στους καταναλωτές να πραγματοποιούν τις αγορές τους μέσα από τη δημοφιλή ιστοσελίδα σύγκρισης προϊόντων και τιμών, δημιουργώντας ένα ενιαίο καλάθι αγορών. Η νέα υπηρεσία συνδυάζει την καλύτερη τιμή με την καλύτερη εμπειρία online shopping.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία προτείνει στον καταναλωτή το πιο συμφέρον καλάθι αγοράς, συνυπολογίζοντας τη συνολική αξία των προϊόντων, τη διαθεσιμότητα, το χρόνο παράδοσης και το κόστος των μεταφορικών, μέσα από εκατοντάδες χιλιάδες δυνατούς συνδυασμούς στα συνεργαζόμενα καταστήματα. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία του checkout και της πληρωμής μέσα στην ιστοσελίδα, με την εγγύηση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας που παρέχει η πλατφόρμα του Skroutz για τα προσωπικά δεδομένα και την ασφάλεια των συναλλαγών.

Στο εγχείρημα του Skroutz, σημαντικός συνεργάτης και αρωγός υπήρξε το ελληνικό γραφείο της VISA Europe, το οποίο συνέβαλε σε όλα τα στάδια σχεδιασμού και υλοποίησης της νέας υπηρεσίας, με την παροχή λύσεων και τεχνογνωσίας σε χρηματοπιστωτικά θέματα.

Η νέα υπηρεσία του Skroutz υπόσχεται να κάνει την εμπειρία των online αγορών ασφαλέστερη και πιο εύκολη, ενσωματώνοντας 3 βασικά χαρακτηριστικά:

  • Άνετο και ασφαλές checkout – η διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας και της πληρωμής γίνεται γρήγορα και με ασφάλεια μέσα στην πλατφόρμα του Skroutz. Ο χρήστης καταχωρεί τη διεύθυνση αποστολής και τα στοιχεία πληρωμής της κάρτας του (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη) μόνο μία φορά, έχοντας τη δυνατότητα να τα αποθηκεύσει για μελλοντικές αγορές.
  • Ολοκληρωμένη εμπειρία παράδοσης – το Skroutz παρακολουθεί την εξέλιξη και ενημερώνει τον καταναλωτή για κάθε στάδιο της παραγγελίας, φροντίζοντας για την έγκαιρη παράδοσή της. Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος, το Skroutz καλύπτει το κόστος αποστολής, ενώ στην ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας, εγγυάται την άμεση επιστροφή των χρημάτων.
  • Το έξυπνο καλάθι του Skroutz θα είναι αρχικά διαθέσιμο σε προϊόντα Υγείας, Ομορφιάς και Παιδικής φροντίδας και συγκεκριμένα στις κατηγορίες των παραφαρμακευτικών προϊόντων, των καλλυντικών, των ειδών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας και των βρεφικών αξεσουάρ. 

Με βάση το σχεδιασμό της εταιρείας, μελλοντικά θα επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων. Επιπλέον, τα εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας που θα χρησιμοποιούν συχνά τη νέα υπηρεσία, θα απολαμβάνουν προσωποποιημένες προσφορές και προγράμματα επιβράβευσης, που θα παρέχει το Skroutz σε συνεργασία με κατασκευαστές, τράπεζες και εμπορικές επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το έξυπνο καλάθι του Skroutz που αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στο ευρύ κοινό μέχρι τα μέσα Ιουνίου, μπορείτε να δείτε εδώ

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.