Γίνε κι εσύ Skroutz beta tester

Η ομάδα μας δημιουργεί πολλά πρωτότυπα πράγματα και λειτουργίες ύστερα από καλό σχεδιασμό και σκέψη, ώστε η εμπειρία των ηλεκτρονικών αγορών μέσα από το Skroutz να είναι πιο άνετη και ευχάριστη. Φυσικά, μέρος αυτής της δημιουργικής διαδικασίας είναι οι ιδέες, τα σχόλια και το feedback που λαμβάνουμε από εσένα και όλους όσους εμπιστεύονται καθημερινά την ιστοσελίδα μας για τις αγορές τους.

Η νέα μας υπηρεσία έξυπνο καλάθι του Skroutz, που σου επιτρέπει να αγοράζεις προϊόντα Υγείας & Ομορφιάς μέσα από το Skroutz θα γίνει διαθέσιμη σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σε λίγες ημέρες. Για αυτό, στα εργαστήρια του Skroutz ξεκινήσαμε τις "δοκιμές", ώστε να την τελειοποιήσουμε και να σιγουρευτούμε ότι όλα δουλεύουν όπως πρέπει.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να δώσουμε την ευκαιρία στους πιστούς μας χρήστες να δοκιμάσουν τη νέα υπηρεσία και να μοιραστούν μαζί μας τη γνώμη τους. Η δοκιμαστική beta φάση θα διεξαχθεί σε 5 διαφορετικές ημέρες, με τη φόρμα συμμετοχής να παραμένει ανοιχτή τις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Τετάρτη 1 Ιουνίου
  • Παρασκευή 3 Ιουνίου
  • Δευτέρα 6 Ιουνίου
  • Τετάρτη 8 Ιουνίου
  • Πέμπτη 9 Ιουνίου

Γίνε και εσύ beta tester και βοήθησέ μας να εντοπίσουμε τυχόν θέματα που θέλουν βελτίωση, δοκιμάζοντας πρώτος από όλους το έξυπνο καλάθι του Skroutz.

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις επιλογής ως beta tester:

  1. Να διαθέτεις ενεργό λογαριασμό στο Skroutz
  2. Να έχεις στην κατοχή σου κάρτα online πληρωμών (πιστωτική, χρεωστική ή προ-πληρωμένη) 
  3. Να μοιραστείς μαζί μας το feedback σου μετά τη δοκιμή της υπηρεσίας

Εάν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στη beta, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα:

Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να συμπεριλάβει όσους περισσότερους χρήστες γίνεται στη φάση των δοκιμών.

Εφόσον επιλεγείς για να συμμετέχεις στη beta, θα λάβεις ένα e-mail στη δηλωμένη ηλεκτρονική σου διεύθυνση με ένα εκπτωτικό κουπόνι αγορών και περισσότερες λεπτομέρειες, για το πως θα δοκιμάσεις τη νέα υπηρεσία.

Βοήθησέ μας να κάνουμε μαζί τις ηλεκτρονικές αγορές μέσα από το Skroutz πιο έξυπνες, ασφαλείς και ευχάριστες!

Διάβασε περισσότερα για το έξυπνο καλάθι του Skroutz

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.