Η ανανεωμένη έκδοση του Skroutz.gr!

Μετά από πολύ σχεδιασμό και δουλειά, ολοκληρώθηκε η ανανεωμένη έκδοση του Skroutz.

Όλες οι αλλαγές πραγματοποιήθηκαν με κύριο σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών κατά τη χρήση της μηχανής αναζήτησης. Το ανανεωμένο Skroutz δίνει τη δυνατότητα στου χρήστες να συνδεθούν από οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (desktop, laptop, tablet, smartphone). Η εμφάνιση του Skroutz (Interface) προσαρμόζεται αυτόματα, έτσι ώστε να είναι ιδιαίτερα λειτουργική σε όλες τις συσκευές και σε όλες τις αναλύσεις.

Εάν εντοπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την περιήγηση σας, μπορείτε να μας ενημερώσετε με ένα σχόλιο σας μέσω της λειτουργίας υποβολής σχολίων και η ομάδα του Skroutz θα το διερευνήσε άμεσα. Επιπλέον, θέλουμε και τη γνώμη σας για τις αλλαγές που θα δείτε, η οποία μπορεί να βοηθήσει στις όποιες βελτιώσεις θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ξεκινήστε την περιήγηση σας στο ανανεωμένο Skroutz και περιμένουμε με χαρά τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας!

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.