Υπολογισμός τελικής τιμής - Τι θα πληρώσω τελικά;

Η ομάδα μας δουλεύει εντατικά στην εξέλιξη της μηχανής σύγκρισης προϊόντων και τιμών, προσθέτοντας συνεχώς νέες λειτουργίες και εργαλεία, για να κάνει την εμπειρία των online αγορών μέσα από το Skroutz, πιο ευχάριστη και όσο το δυνατόν πιο προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.

Μια νέα σημαντική λειτουργία είναι ο υπολογισμός τελικής τιμής, που σου επιτρέπει να προ-επιλέξεις την τοποθεσία σου και τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής, ώστε σε κάθε αναζήτησή που κάνεις να βλέπεις την εκτιμώμενη τελική τιμή για την αποστολή του προϊόντος στη διεύθυνσή σου.

Έτσι, στα αποτελέσματα της αναζήτησης σου για ένα προϊόν, βλέπεις κατευθείαν μια εκτίμηση της τελικής τιμής που θα πρέπει να πληρώσεις, χωρίς να χρειάζεται να συνυπολογίζεις μόνος σου το κόστος των μεταφορικών.

Πώς ενεργοποιώ τον υπολογισμό τελικής τιμής;

Η λειτουργία υπολογισμού της τελικής τιμής στο προφίλ σου είναι ενεργοποιημένη αυτόματα, έχοντας ως προ-επιλογή (default) σαν τοποθεσία την "Αθήνα" και σαν τρόπο πληρωμής την "Αντικαταβολή". Για να βλέπεις προσαρμοσμένες πληροφορίες, πρέπει να επιλέξεις τις δικές σου προτιμήσεις από το μενού των ρυθμίσεων:

  1. Να κάνεις κλικ στο μενού προσωπικών ρυθμίσεων υπολογισμού τελικής τιμής
  2. Να αποθηκεύσεις τουλάχιστον μια διεύθυνση αποστολής για την τοποθεσία σου
  3. Να επιλέξεις έναν προτιμώμενο τρόπο πληρωμής

Αφού ολοκληρώσεις αυτά τα βήματα και αποθηκεύσεις τις επιλογές σου, στις αναζητήσεις σου θα εμφανίζεται πλέον η εκτιμώμενη τελική τιμή για τη διεύθυνση που εισήγαγες, κάθε φορά που ψάχνεις ένα προϊόν στο Skroutz.

Επιλογή τοποθεσίας

Στην καρτέλα καταχώρησης της τοποθεσίας σου για τον υπολογισμό της τελικής τιμής, έχεις τις εξής επιλογές:

  • Να πληκτρολογήσεις την τοποθεσία σου στο ειδικό πεδίο, ώστε να την εντοπίσεις στο χάρτη.
  • Να χρησιμοποιήσεις τη δυνατότητα "Γνωστοποίησης της τρέχουσας τοποθεσίας" του browser σου, ώστε να συμπληρωθεί αυτόματα.

Επιλογή Τρόπου Πληρωμής

Για να βλέπεις τον υπολογισμό τελικής τιμής, θα πρέπει να επιλέξεις τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιείς συνήθως για τις online αγορές σου (πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση, PayPal ή αντικαταβολή), από το σχετικό μενού των ρυθμίσεων.

Σε κάθε αναζήτησή σου στο Skroutz μαζί με την εκτιμώμενη τελική τιμή για το προϊόν, θα βλέπεις αν το εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα υποστηρίζει και τον τρόπο πληρωμής που προτιμάς.

Που εφαρμόζεται ο υπολογισμός τελικής τιμής;

O υπολογισμός της τελικής τιμής εφαρμόζεται σε διαφορετικά σημεία στην ιστοσελίδα του Skroutz, ανάλογα με το είδος και τον τύπο του προϊόντος που αναζητάς.

Συγκεκριμένα θα δεις την εκτιμώμενη τελική τιμή να εμφανίζεται στα εξής:

  • Στη σελίδα του προϊόντος, στη στήλη δεξιά κάτω από τις πληροφορίες για το κόστος των μεταφορικών και των διαθέσιμων τρόπων πληρωμής.
  • Στις κατηγορίες όπου τα προϊόντα δεν έχουν δική τους σελίδα και εμφανίζονται με μεγάλες φωτογραφίες, όπως για παράδειγμα στις γυναικείες τσάντες ή τα ανδρικά μπουφάν. Αφού πρώτα κάνεις τις επιλογές σου στο μενού ρυθμίσεων στα αριστερά, θα δεις την εκτιμώμενη τελική τιμή στην καρτέλα επισκόπησης του προϊόντος (Product card) κάτω από τις υπόλοιπες πληροφορίες.

Πώς μπορώ να αφήσω σχόλιο για τον υπολογισμό τελικής τιμής;

Όταν εντοπίσεις κάποιο πρόβλημα ή λανθασμένη πληροφορία σχετικά με τον υπολογισμό τελικής τιμής, έχεις τη δυνατότητα να μας στείλεις το σχόλιό σου, ώστε η ομάδα μας να το ελέγξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

  • Αν στην περιήγηση σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα διαπιστώσεις κάποιο λάθος, επέστρεψε στο Skroutz και πάτησε στο μήνυμα "Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα;".
  • Στο φάκελο που θα εμφανιστεί, ενημέρωσέ μας για το πρόβλημα του υπολογισμού τιμής ή του κόστους μεταφορικών στο συγκεκριμένο κατάστημα, πατώντας "Αποστολή" κι εμείς θα το ελέγξουμε άμεσα.

Η λειτουργία του υπολογισμού τελικής τιμής είναι μια ακόμη προσθήκη στα διαθέσιμα εργαλεία του Skroutz, που θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις και να κάνεις πιο έξυπνες αγορές!

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της