Το ανανεωμένο Skroutz mobile app για Android είναι εδώ!

Πριν από λίγους μήνες το www.skroutz.gr απέκτησε τη νέα του σχεδίαση στην ιστοσελίδα και φυσικά ήρθε η ώρα και η mobile εφαρμογή για φορητές συσκευές Android να ακολουθήσει τον αέρα της ανανέωσης. 

Εδώ και κάποιες ημέρες είναι διαθέσιμη η ανανέωση, άρα εάν είχες ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή στο Android κινητο σου και κατέβασες το update, τότε σίγουρα θα έχεις δει τις διαφορές.

Η "φρέσκια" mobile εφαρμογή του Skroutz για Android διατηρεί τη λιτή σχεδίαση, τα ζωντάνα χρώματα και όλες τις λειτουργίες που είχε η προηγούμενη έκδοση, όπως η ειδοποίηση ελάχιστης τιμής για τα Αγαπημένα σου προϊόντα. 

Επιπλέον, αρκετά νέα χαρακτηριστικά έρχονται να προστεθούν στις δυνατότητες του mobile app. Ας τα δούμε:

Πλοήγηση στο μενού μέσω σταθερής κάτω μπάρας.

Λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης (autocomplete) με προτάσεις προϊόντων ή λέξεων - κλειδιά από τις πρόσφατες αναζητήσεις σου για να πληκτρολογείς λιγότερο στις αναζητήσεις σου.

Βελτιωμένη σελίδα πληροφοριών καταστήματος με δυνατότητα χρήσης των Google maps για εύρεση της τοποθεσίας του στο χάρτη και έναρξη πλοήγησης μέσω GPS.

Νέα πληρέστερη προβολή των αξιολογήσεων προϊόντων με ένδειξη της συνολικής τους βαθμολογίας.

Βελτιωμένα φίλτρα αναζήτησης για ταξινόμηση των προϊόντων βάσει τιμής, χρώματος, δημοτικότητας και βαθμολογίας.

Συγχρονισμός του λογαριασμού σου για να βλέπεις τις λίστες των Αγαπημένων σου στο Skroutz και τις Ειδοποιήσεις τιμών και περιεχομένου.

Για εσένα που είσαι λάτρης των διαδρομών και είσαι πάντα εν κινήσει, η ανανεωμένη mobile εφαρμογή του Skroutz διαθέτει όλες τις λειτουργίες για να κάνει την on-the-go σύγκριση τιμών και προϊόντων ακόμη πιο εύκολα και απολαυστικά. Ανακάλυψε σήμερα τη μοναδική mobile εμπειρία shopping με τη σιγουριά και τις δυνατότητες της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων του Skroutz.

Η συνεχής εξέλιξη είναι μέρος του DNA του Skroutz, κι έτσι η oμάδα μας δε σταματά να βελτιώνει τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές μας, ετοιμάζοντας πολλά που θα σε εκπλήξουν!

Κατέβασε το Skroutz Android mobile app από το Google Play Store:


Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της