Ιδέες δώρων για παιδιά

Παρ' όλη την πληθώρα σε παιχνίδια για παιδιά που βρίσκει κανείς στην αγορά, η επιλογή δώρων για παιδιά δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Θέλουμε να αγοράσουμε παιχνίδια ποιοτικά, που από τη μία να διασκεδάσουν τα παιδιά και από την άλλη να καλλιεργήσουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τη δίψα τους για μάθηση.

Τα παιχνίδια που σας προτείνω έχουν δοκιμαστεί και έχουν αγαπηθεί από χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο και θα προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και στα δικά σας παιδιά!

 • Hasbro Κατάμουτρα (5 χρονών και άνω) - Ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Γιατί, ποιος μικρός δε θέλει να δει τους γονείς του να τρώνε σαντιγί κατάμουτρα; Και το αντίθετο βέβαια!  
 • Παιδικές Χειροτεχνίες Ravensburger (4 χρονών και άνω) - Με τη βοήθεια των στένσιλ, τα παιδιά φτιάχνουν υπέροχες καλλιτεχνικές δημιουργίες και απασχολούνται ήσυχα και ευχάριστα. 
 • Little Tikes Κουζίνα Side-By-Side (3 χρονών και άνω) - Ένα παιχνίδι ρόλων με την παιδική κουζίνα, που δίνει τροφή στη φαντασία και προετοιμάζει τα παιδιά για την «κουζίνα των μεγάλων».
 • Animal Planet Μικροσκόπιο Χειρός (8 χρονών και άνω) - Ξυπνάει το μικρό επιστήμονα μέσα τους και την επιθυμία τους να εξετάσουν φύλλα, πέτρες και άλλα αντικείμενα.   
 • Κουκλόσπιτο Hape All Season House (3 ετών και άνω) -  Όνειρο κάθε μικρού παιδιού, ένα υπέροχο ξύλινο κουκλόσπιτο που θα το συντροφεύει στα παιχνίδια τους για πολλά χρόνια.
 • Fisher Price Eκπαιδευτικό Τραπέζι (6 - 36 μηνών) - Με χαρούμενες δραστηριότητες και τραγούδια, τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο.
 • Lego Medium Creative Box (4 ετών και άνω) - Τα αυθεντικά τουβλάκια LEGO που αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα, την τρισδιάστατη σκέψη, τις μαθηματικές δεξιότητες, την κατανόηση κι επίλυση προβλημάτων.
 • Εργαστήριο Ρομποτικής Robotech (8 ετών και άνω) - Τα παιδιά συναρμολογούν και προγραμματίζουν το πρώτο τους ρομπότ κι εξερευνούν τον κόσμο της ρομποτικής.
 • Playmobil Πύραυλος Εκτόξευσης με Εξέδρα (6 ετών και άνω) - Με τεχνικούς, πλατφόρμα συντήρησης, κέντρο ελέγχου και ρομπότ, ο πύραυλος ξυπνάει την επιθυμία των παιδιών να εξερευνήσουν το διάστημα.
 • Κρεμαστά Βρεφικά Παιχνίδια Lamaze (από νεογέννητο) - Από τα πλέον αγαπημένα παιχνίδια των μωρών σε όλο τον κόσμο, σε φανταστικά σχέδια και χρώματα.

  Καλή διασκέδαση!

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Author

Η Άσπα είναι blogger στο Aspa Online, όπου καταγράφει στιγμιότυπα της καθημερινής της ζωής με τις κόρες της και μοιράζεται σκέψεις, ιδέες και πληροφορίες.