Διαγωνισμός - "Φαντάσου δύναμη" και στα δώρα αυτά τα Χριστούγεννα!

Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός

Νικητές διαγωνισμού

Δώρα Νικητές
Apple iPhone 7 Plus (128GB) Martel
Μηχανή espresso Delonghi Nespresso Inissia EN80.B kat.mal
Ηλεκτρική Σκούπα Ariete 2745 Smart Plus kostas_e46
Κουρευτική Μηχανή Philips HC3410/15 nikos767
Ψυγειοκαταψύκτης Delonghi DFC60SS16 panagiotis.batavanis
Smartphone Samsung Galaxy A5 2016 (16GB) BeefCake
Φούρνος Μικροκυμάτων Kenwood 23GSS11E lefteriz
Κουζινομηχανή BOSCH MUM44R1 jennifer3
Οθόνη MONITOR-TV LG 22MT48DF pandelos
Τηλεόραση LED 55' JVC LT55K560 atacams2
Τηλεόραση LED 40' SAMSUNG UE40J5100 vassilisdrak
Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB andreasdmc
Smartphone Coolpad Porto S White Jim Tsagkaris
Tablet Archos 70 Xenon Colors 8GB 3G kostas.ioannidis.735
Game Mafia 3 PS4 nickeco
Blender Kenwood SMP060SI Smoothie 2Go Τεμπονέρα Δήμητρα
Επιλαχόντες
1. dkef
2. psolord
3. nikos.kout.7
4. SoniaP.23
5. V.Tarnaras
6. amethyst77
7. marcus0
8. vandanis
9. fokas
10. nikisamarag
* Οι τυχεροί νικητές έχουν ενημερωθεί με e-mail για την επιβεβαίωση των στοιχείων τους και τη συνεννόηση της παραλαβής των δώρων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση με την οποία έχουν κάνει την εγγραφή τους στο Skroutz και την υποβολή του review. Κάθε νικητής πρέπει να επικοινωνήσει εντός δέκα (10) ημερών από την ειδοποίηση και να δηλώσει ότι αποδέχεται το δώρο. Σε διαφορετική περίπτωση το δώρο μεταβιβάζεται στους επιλαχόντες, όπως αναγράφονται με σειρά προτεραιότητας στον πίνακα.

Ο Διαγωνισμός

Οι καλύτερες γιορτές είναι αυτές που τις περνάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και σου χαρίζουν απίθανα δώρα. Για αυτό, το Skroutz σε συνεργασία με τον Κωτσόβολο εξασφάλισε για εσένα πλούσια δώρα για το σπίτι και την ψυχαγωγία, ώστε να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο!

Μοιράσου τη γνώμη σου με τα υπόλοιπα μέλη και τους επισκέπτες του Skroutz, αξιολογώντας ένα προϊόν που έχεις στην κατοχή σου από τις κατηγορίες Τεχνολογία (εξαιρείται η Κινητή Τηλεφωνία) και Σπίτι - Κήπος και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα 16 απίθανα δώρα του Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού μας.

Αυτά τα Χριστούγεννα, "Φαντάσου Δύναμη" και στα δώρα σου!

Πώς συμμετέχεις

Στο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Skroutz. Για να λάβεις μέρος, πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

 1. Εάν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης, κάνε login στο λογαριασμό σου. Εάν είσαι νέος χρήστης, κάνε εγγραφή εδώ.
 2. Επιβεβαίωσε το e-mail σου.
 3. Επιβεβαίωσε το κινητό σου τηλέφωνο.
 4. Κάνε μία αξιολόγηση για ένα προϊόν από τις κατηγορίες Τεχνολογία ή Σπίτι - Κήπος (εξαιρείται η κατηγορία Κινητή Τηλεφωνία).

Η συμμετοχή σου θεωρείται έγκυρη, όταν η αξιολόγηση προϊόντος εγκριθεί από την ομάδα των διαχειριστών του Skroutz και αφού λάβεις το σχετικό μήνυμα "Συγχαρητήρια! Έχεις λάβει μέρος στο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του Skroutz" στις "Ειδοποιήσεις" σου.

Έγκυρες θεωρούνται όλες οι συμμετοχές που θα καταχωρηθούν από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 έως και την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 τα μεσάνυχτα.

Με τη λήξη του διαγωνισμού και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου των αξιολογήσεων από την ομάδα ποιοτικού ελέγχου του Skroutz, οι νικητές και οι επιλαχόντες θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 και θα ανακοινωθούν σε αυτό το post.

Δώρα

Διεκδίκησε 16 απίθανα δώρα για την ψυχαγωγία και τη ζωή στο σπίτι.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κωτσόβολο για την παροχή των δώρων. Καλή επιτυχία σε όλους!

Ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά,
Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2017!

Αντικείμενο του Διαγωνισμού
 • Η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΚΡΟΥΤΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ – SKROUTZ A.E.» (εφεξής «η Διοργανώτρια») που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Αλέκου Παναγούλη 91, ΤΚ 142 34, διοργανώνει διαγωνισμό στο δικτυακό τόπο www.skroutz.gr με τον τίτλο «Φαντάσου δύναμηκαι τα Χριστούγεννα με πλούσια δώρα από το Skroutz και τον Κωτσόβολο» (εφεξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής.
Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και είναι εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας του Skroutz . Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18 ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό μόνο μέσω του ασκούντος τη γονική μέριμνα, ο οποίος θα παρίσταται υποχρεωτικά κατά την παραλαβή του δώρου.
περισσότερα
Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων
 • Στο Διαγωνισμό δε δικαιούνται να συμμετάσχουν: (α) οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια, καθώς και οι εργαζόμενοι της εταιρείας ««DIXONS SOUTH - EAST EUROPE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ» και των θυγατρικών της, [εφ’εξής Δωροθέτης του διαγωνισμού] (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. Εξαιρούνται, επίσης, (δ) οι εργαζόμενοι των συνεργαζόμενων καταστημάτων με τη Διοργανώτρια.
Διάρκεια του Διαγωνισμού
 • Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 19/12/2016 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και την Τετάρτη 04/01/2016 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»).
Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό
 • Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι ως μέλη στην ιστοσελίδα www.skroutz.gr. Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να καταχωρήσει μία αξιολόγηση προϊόντος στο Skroutz και για να συμμετέχει στο διαγωνισμό, θα πρέπει το κείμενο να είναι προσωπική, πρωτότυπη δημιουργία του, χωρίς να παραβιάζει πνευματικά ή άλλα δικαιώματα τρίτων. Περισσότερες από μία αξιολογήσεις του ίδιου χρήστη, λαμβάνονται υπόψη ως μία συμμετοχή στο διαγωνισμό.
 • Ο χρήστης ενημερώνεται αυτόματα από το σύστημα για τη συμμετοχή του, με τη σχετική ένδειξη στο πεδίο «Ειδοποιήσεις». Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες αξιολογήσεις καταχωρηθούν από την Έναρξη του Διαγωνισμού έως τη Λήξη του Διαγωνισμού, όπως αυτή ορίζεται στους παρόντες Όρους και εγκριθούν από την ομάδα των διαχειριστών του Skroutz, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας (Παράρτημα Ι των Όρων του Διαγωνισμού).
Κατάλληλο Περιεχόμενο
 • Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει και να ακυρώσει από το διαγωνισμό υποψηφιότητες, που αποδεδειγμένα παραβιάζουν τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας (Παράρτημα Ι των παρόντων Όρων) ή του παρόντος Διαγωνισμού ή ανήκουν σε τρίτα πρόσωπα και όχι στους συμμετέχοντες ή έχουν ξαναδημοσιευθεί σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο.
 • Οι συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την αυθεντικότητα των κειμένων τους και τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό. Σε περίπτωση που τρίτος στραφεί κατά της Διοργανώτριας εκ του λόγου τούτου και υποχρεωθεί αυτή να καταβάλει οποιαδήποτε αποζημίωση, ο ενεχόμενος συμμετέχων θα αποζημιώσει τη διοργανώτρια για κάθε θετική ή αποθετική της ζημία.
Μη Κατάλληλο Περιεχόμενο
 • Αξιολογήσεις με προσβλητικό, προκλητικό ή οποιοδήποτε άλλο αμφιλεγόμενο - κατά την αποκλειστική κρίση της Διοργανώτριας- περιεχόμενο, δε θα ληφθούν υπόψη ως συμμετοχή στο διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών και των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας www.skroutz.gr. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την Διοργανώτρια παράνομη, καταχρηστική ή αντισυμβατική, τότε η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το Διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
Δώρα
 • Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν δεκαέξι (16) νικητές και δέκα (10) επιλαχόντες. Κάθε τυχερός θα λάβει το δώρο που θα του κληρωθεί από τα παρακάτω δώρα του διαγωνισμού:
  1. Apple iPhone 7 Plus (128GB)
  2. Μηχανή espresso Delonghi Nespresso Inissia EN80.B
  3. Ηλεκτρική Σκούπα Ariete 2745 Smart Plus
  4. Κουρευτική Μηχανή Philips HC3410/15
  5. Ψυγειοκαταψύκτης Delonghi DFC60SS16
  6. Smartphone Samsung Galaxy A5 2016 (16GB)
  7. Φούρνος Μικροκυμάτων Kenwood 23GSS11E
  8. Κουζινομηχανή BOSCH MUM44R1
  9. Οθόνη MONITOR-TV LG 22MT48DF
  10. Τηλεόραση LED 55' JVC LT55K560
  11. Τηλεόραση LED 40' SAMSUNG UE40J5100
  12. Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB
  13. Smartphone Coolpad Porto S White
  14. Tablet Archos 70 Xenon Colors 8GB 3G
  15. Game Mafia 3 PS4
  16. Blender Kenwood SMP060SI Smoothie 2Go
 • Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και οι τυχεροί του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα ανταλλαγής τους με άλλα αντικαταστατά πράγματα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο, τότε αυτό διεκδικείται από τον αναπληρωματικό χρήστη με σειρά προτεραιότητας. Ως μη αποδοχή ορίζεται η μη εμφάνιση του νικητή, παρότι έχει ειδοποιηθεί για το δώρο του, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος το οποίο ορίζεται από τους παρόντες όρους.
Τρόπος Ανάδειξης Τυχερών Διαγωνισμού
 • Οι νικητές του Διαγωνισμού, δεκαέξι (16) νικητές και δέκα (10) αναπληρωματικοί, θα ανακηρυχθούν κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης στις 10/01/2017, η οποία δεν επιδέχεται ανθρώπινης παρέμβασης, με χρήση γεννήτριας τυχαίων αριθμών (Random Number Generator). Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών, θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω και όπως αυτές θα έχουν προκύψει ύστερα από τον έλεγχο και την έγκριση από την ομάδα ποιοτικού ελέγχου της Διοργανώτριας.
Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων
 • Τα στοιχεία των νικητών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο διαδικτυακό τόπο www.skroutz.gr στις 11/01/2017 και οι ίδιοι οι νικητές θα ενημερωθούν από τη Διοργανώτρια με σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους στο διαδικτυακό τόπο www.skroutz.gr. Κάθε νικητής θα κληθεί να επικοινωνήσει εντός δέκα (10) ημερών από την ανακοίνωση/ειδοποίηση και να δηλώσει ότι αποδέχεται το δώρο.
 • Σε περίπτωση που ο νικητής, το όνομα του οποίου θα έχει ανακοινωθεί, δεν επικοινωνήσει εμπροθέσμως με την Διοργανώτρια ως ανωτέρω ή/και δεν αποδεχτεί το προσφερόμενο σε αυτόν δώρο, αυτοδικαίως και αυτομάτως θα απωλέσει οριστικά το δώρο, και θα κληθούν στη θέση του να επικοινωνήσουν και αποδεχτούν οι επιλαχόντες κατά σειρά ανάδειξης στην κλήρωση, με την προαναφερθείσα διαδικασία.
 • Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον από τους νικητές του Διαγωνισμού εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος από την αποστολή σε αυτόν σχετικού μηνύματος, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά κάθε δικαίωμά επί του σχετικού Δώρου. Το δώρο μεταβιβάζεται στους επιλαχόντες κατά σειρά ανάδειξης στην κλήρωση, με την προαναφερθείσα διαδικασία. Επιπλέον, ο Διοργανωτής δύναται να ζητήσει από τους νικητές ενυπόγραφη δήλωση συναίνεσης για χρήση των στοιχείων τους και φωτογραφιών τους για την προβολή του Διαγωνισμού.
 • Αν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία ούτε με τους επιλαχόντες για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Διοργανώτριας μέχρι την ημέρα που προβλέπεται από τους παρόντες όρους, η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους συγκεκριμένους νικητές και διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τηδιακριτική της ευχέρεια το Δώρο, που δεν αναζητήθηκε και/ή δεν παραλήφθηκε έγκαιρα από τους νικητές, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
 • Με την ολοκλήρωση της ενέργειας και για την παραλαβή του δώρου, κάθε νικητής θα πρέπει να αποστείλει στη Διοργανώτρια τα παρακάτω στοιχεία: 1. Ονοματεπώνυμο 2. Αριθμό φορολογικού Μητρώου και Δ.Ο.Υ. 3. Τηλέφωνο επικοινωνίας.
 • Οι νικητές είτε θα παραλάβουν αυτοπροσώπως τα δώρα τους από το πλησιέστερο σε αυτούς κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ που τους εξυπηρετεί, είτε αυτά θα αποσταλούν με επιμέλεια και δαπάνες της Διοργανώτριας και του Δωροθέτη στη διεύθυνση που θα δηλώσουν, μετά από συνεννόηση με τους εκπροσώπους της Διοργανώτριας και υπό την προϋπόθεση επίδειξης του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου νόμιμου έγγραφου που αποδεικνύει της ταυτότητα τους. Κατ’ εξαίρεση των ανωτέρω, οι νικητές δύνανται σε περίπτωση κωλύματος να εξουσιοδοτήσουν νομίμως άλλο πρόσωπο για την παραλαβή του δώρου τους. Η σχετική έγγραφη εξουσιοδότηση θα έχει μορφή αποδεκτή από τη Διοργανώτρια εταιρεία και θα περιλαμβάνει τις πληροφορίες που θα είναι απαραίτητες προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του εξουσιοδοτούντος και του εξουσιοδοτούμενου. Σε περίπτωση που ο/οι νικητής/ές διαμένει/ουν σε περιοχή που δεν υπάρχει κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, τα δώρα θα τους αποσταλούν με επιμέλεια και δαπάνες της Διοργανώτριας.
 • Σε κάθε περίπτωση οποιοσδήποτε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο - ακόμα και κατά το στάδιο της απόδοσης των δώρων - μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που δεν πληροί τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις, (β) λόγω κωλύματος βάσει των παρόντων όρων, (γ) σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους και (δ) αν δεν εμφανίσει νόμιμο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του και την ηλικία του κατά την παραλαβή του Δώρου.
Ευθύνη
 • Η Διοργανώτρια θα ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο για τη διάθεση του συγκεκριμένου αριθμού των Δώρων. Εφόσον το σύνολο των Δώρων διατεθεί, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται προς οποιονδήποτε τρίτο συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών του διαγωνισμού για παροχή πρόσθετου αριθμού Δώρων για οποιονδήποτε λόγο και αιτία. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις της από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
 • Τα δώρα που θα διατεθούν από τη Διοργανώτρια στα πλαίσια της παρούσας προωθητικής ενέργειας, ορίζονται περιοριστικά ως ανωτέρω και αποκλείεται η ανταλλαγή τους με άλλα δώρα ή η εξαργύρωσή τους με μετρητά. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των Δώρων, όπως αυτά ορίζονται ανωτέρω, η Διοργανώτρια δικαιούται να προσφέρει εναλλακτικά δώρα ίδιας αξίας με τα Δώρα. Σε περίπτωση συνδρομής λόγων ανωτέρας βίας, λόγων ασφαλείας ή άλλων περιστάσεων εκτός του ελέγχου των «εταιρειών» ή τρίτων η «Διοργανώτρια» δύναται και δικαιούται να μην προσφέρει τα Δώρα, οπότε και θα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη και δεν θα υποχρεούται σε προσφορά εναλλακτικού δώρου οποιασδήποτε μορφής και αξίας.
 • Τόσο η Διοργανώτρια όσο και ο Δωροθέτης δε φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο, την χρήση του Δώρου ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Η Διοργανώτρια και ο Δωροθέτης δε φέρουν ευθύνη για τυχόν ελαττώματα στα Δώρα ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία και δεν υπέχουν, ούτε αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων ή/και των νικητών. Μετά την εκπνοή της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας και της Δωροθέτου παύει να υφίσταται.
Δημοσιότητα
 • Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Διαγωνισμού που βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://www.skroutz.gr/blog/posts/441-diagonismos-fantasou-dynami-kai-sta-dora-ayta-ta-christoygenna.
Προσωπικά Δεδομένα
 • Η δήλωση συμμετοχής στο Διαγωνισμό συνιστά παραίτηση των διαγωνιζομένων από κάθε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στο κείμενο της αξιολόγησης που υποβάλλουν κατά τα ανωτέρω. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η Διοργανώτρια μπορεί να αναρτήσει το σχετικό περιεχόμενο στην ιστοσελίδα της ή στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, με αναφορά στο όνομα με το οποίο υποβλήθηκε η συμμετοχή στο διαγωνισμό, χωρίς την καταβολή χρηματικού ποσού ή κάποιου άλλου είδους ανταλλάγματος. Η Διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος ή συνιστούν παραβίαση των όρων χρήστης της ιστοσελίδας όπως αναφέρονται στη σχετική ενότητα Όροι Χρήσης (Παράρτημα Ι των παρόντων Όρων). Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την εταιρεία παράνομη, καταχρηστική ή αντισυμβατική, τότε η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
Τροποποίηση Όρων
 • Η Διοργανώτρια δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του διαδικτυακού τόπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης / τροποποίησης την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.
Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία
 • Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν κατατεθεί από εξουσιοδοτημένο προς τούτο αντιπρόσωπο της Διοργανώτριας στο δικηγόρο Αθηνών, Γεώργιο Παπαδουκάκη με έδρα τη Ραφήνα Αττικής, τηλ. 22940 28006 και ακριβές αντίγραφο τους δικαιούται να λάβει κάθε συμμετέχων με δική του χρέωση.
Αποδοχή των όρων
 • Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.
Παράρτημα Ι

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.