Πτώσεις τιμών και προσφορές προϊόντων στο Skroutz

Ξέρουμε γιατί είσαι εδώ... είσαι ο τύπος που του αρέσει να ψάχνει, να ενημερώνεται και να κυνηγάει τη σωστή ευκαιρία. Για αυτό, άλλωστε, επισκέπτεσαι συχνά το Skroutz για την έρευνά σου, τσεκάροντας τις τιμές και διαβάζοντας κριτικές άλλων χρηστών για τα αγαπημένα σου προϊόντα, προτού κάνεις το κρίσιμο κλικ και προσθέσεις το προϊόν στο ηλεκτρονικό σου καλάθι.

Δεν είναι μυστικό ότι στην ιστοσελίδα μας θα βρεις μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σε χιλιάδες κατηγορίες, κι έτσι ίσως υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες ανά διαστήματα, που μπορεί να σου ξεφεύγουν. Μην ανησυχείς όμως, είμαστε εδώ για να σου λύσουμε τα χέρια!

Δημιουργήσαμε τη σελίδα Πτώσεις Τιμών & Προσφορές, όπου συγκεντρώνονται αυτόματα όλα τα προϊόντα με σημαντική πτώση τιμής, για να βλέπεις ανά πάσα στιγμή όλες τις τρέχουσες προσφορές στα ηλεκτρονικά καταστήματα του Skroutz και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες χωρίς κόπο.

Επιπλέον, τα φίλτρα με τις κατηγορίες προϊόντων στη σελίδα αυτή, σου επιτρέπουν να περιορίσεις την αναζήτηση σε συγκεκριμένες υποκατηγορίες, ώστε να εντοπίσεις γρήγορα και εύκολα το προϊόν που σε ενδιαφέρει.

Μην ξεχνάς, επίσης, ότι μπορείς να ταξινομήσεις τα προϊόντα ανά τιμή, δημοτικότητα και πτώση τιμής (η μεγαλύτερη πτώση τιμής θα φαίνεται πρώτη).

Μπορεί να γίνει καλύτερο; Μα φυσικά!

Σε όλες τις σημαντικές εκπτωτικές περιόδους της ελληνικής αγοράς όπου τα καταστήματα κάνουν πολλές και μεγάλες προσφορές και συμβαίνουν κάθε χρόνο, όπως η φημισμένη Black Friday, οι προσφορές της Cyber Monday, αλλά και η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, εσύ θα έχεις τη δυνατότητα να επισκέπτεσαι τις αφιερωμένες σελίδες του Skroutz, για να μη χάνεις καμία ευκαιρία!

Τώρα ξέρεις!

Η σελίδα με τις Πτώσεις Τιμών του Skroutz θα βρίσκεται μόνιμα εκεί, άρα πρόσθεσέ τη στα bookmarks σου για να ξέρεις που να επιστρέψεις, για τις πιο έξυπνες online αγορές!

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της