Οδηγός επιβίωσης για την Black Friday στο Skroutz

Έφτασε η ημέρα που ίσως περίμενες όλο το χρόνο. Η ημέρα που θα πρέπει να δράσεις άμεσα και σοφά, ώστε τα χρήματα σου να πιάσουν τόπο σε πραγματικές ευκαιρίες.

Το Skroutz είναι εδώ να σε βοηθήσει, ώστε να μην τα δεις «μαύρα» και να εντοπίσεις τις καλύτερες προσφορές σε πάνω από 6.000 ηλεκτρονικά καταστήματα!

To Skroutz έχει δημιουργήσει ειδική σελίδα προσφορών, στην οποία προβάλλονται προϊόντα συγκεκριμένων κατηγοριών με σημαντική πτώση τιμής. Μέσα από αυτή τη σελίδα μπορείς ανά πάσα στιγμή να βλέπεις συγκεντρωμένες τις σημαντικότερες προσφορές στις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν. Χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τα σωστά φίλτρα και την ταξινόμηση, μπορείς να βρεις με ευκολία τα προϊόντα που θέλεις.

Τώρα δώσε προσοχή και πάμε να δούμε πώς το Skroutz μπορεί να σε βοηθήσει ακόμη περισσότερο!

1. Γίνε μέλος στο Skroutz και πρόσθεσε στα αγαπημένα τα προϊόντα που ποθείς

Αναζήτησε τα προϊόντα τα οποία έχεις «βάλει στο μάτι» και πρόσθεσε τα στα «Αγαπημένα» σου, πατώντας το εικονίδιο της καρδιάς.

Κάθε φορά που υπάρχει σημαντική πτώση της τιμής σε αυτά τα προϊόντα, θα λαμβάνεις ειδοποίηση στο προφίλ σου στο Skroutz (το εικονίδιο με το καμπανάκι!), που θα σε ενημερώνει για την πτώση της τιμής. Για τις σημαντικές μειώσεις τιμής, θα λαμβάνεις και e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου.

Έτσι, έχεις άμεση ενημέρωση για την εξέλιξη των τιμών των προϊόντων που σε ενδιαφέρουν, ώστε να λάβεις τη σωστή απόφαση στη σωστή στιγμή.

2. Ειδοποίηση τιμής στο Skroutz Android app

Για να μην είσαι όλη την ώρα πάνω από τον υπολογιστή, μπορείς να ορίσεις την ελάχιστη τιμή για τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και έτσι θα λάβεις μια ειδοποίηση στο κινητό σου όταν συμβεί αυτό. 

Για να ενεργοποιήσεις την ειδοποίηση τιμής, μπορείς απλά μέσα από το Skroutz Android app να προσθέσεις τα προϊόντα που επιθυμείς στα Αγαπημένα σου και μετά να επιλέξεις το εικονίδιο «Ρολόι», ώστε να ορίσεις την ελάχιστη τιμή στην οποία στοχεύεις. Περισσότερα για την Ειδοποίηση τιμής μπορείς να δεις εδώ.  

3. Χάρτης εξέλιξης τιμής

Μέσα στην εσωτερική σελίδα του κάθε προϊόντος στο Skroutz, μπορείς να βρεις το εικονίδιο της Εξέλιξης Τιμής.

Πατώντας αυτό το εικονίδιο μπορείς να δεις με ένα απλό γράφημα την πραγματική εξέλιξη της τιμής του προϊόντος τους τελευταίους 6 μήνες, καθώς και τη δημοτικότητά του και τον αριθμό των καταστημάτων στα οποία ήταν διαθέσιμο. Διαβάζοντας σωστά το γράφημα μπορείς εύκολα να ανακαλύψεις τις αληθινές Black Friday προσφορές.

4. Αγορά μέσω Skroutz

Το Καλάθι του Skroutz, είναι η υπηρεσία που επιτρέπει στους καταναλωτές να διαλέξουν και να αγοράσουν μέσω της πλατφόρμας, ενώ το Skroutz βρίσκει για τον καταναλωτή τον βέλιστο συνδυασμό καταστημάτων. Έτσι, ο καταναλώτης δημιουργεί ένα ενιαίο καλάθι αγοράς και ολοκληρώνει την πληρωμή και τη διαδικασία του checkout μέσα στο Skroutz απολαμβάνοντας μια εξαιρετική εμπειρία αγορών. Σημαντικά συστατικά της εμπειριάς του Καλαθιού είναι η αυτοματοποίηση της διαδικασίας των παραγγελιών, η διαχείριση των επιστροφών αποκλειστικά μέσω του Skroutz, η υποστήριξη μετά την πώληση και η απόλυτη ασφάλεια των αγορών.

Φυσικά, την σελίδα με τις πτώσεις τιμών και τις προσφορές, καθώς και όλες τις παραπάνω λειτουργίες του Skroutz, μπορείς να τα αξιοποιήσεις όλο τον χρόνο, κάθε φορά που ψάχνεις ευκαιρίες!

Μην αγχώνεσαι, πλέον, για το αν έχεις βρει την καλύτερη προσφορά και μην τα βλέπεις όλα μαύρα. Χρησιμοποίησε έξυπνα τα εργαλεία του Skroutz και δες την φωτεινή πλευρά της Black Friday!


Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της