Το σωστό shopping, θέλει τον οδηγό του!

Οδηγοί αγοράς

Ποιός δε θέλει να κατανοεί σύνθετους όρους, χωρίς να γίνει επιστήμονας; Ή να γνωρίζει απλές καθημερινές συμβουλές και εμπειρικούς κανόνες πριν κάνει μία αγορά;

Ήρθε λοιπόν η ώρα...οι Οδηγοί Αγοράς του Skroutz.gr είναι πανέτοιμοι!

Μέσα στους εύχρηστους και περιεκτικούς οδηγούς αγοράς -που ετοιμάζει αποκλειστικά για εσάς η ομάδα του Skroutz-, συγκεντρώνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, λύνουμε απορίες και σας δίνουμε ένα απαραίτητο βοήθημα, στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος για τις ανάγκες σας. Πλέον, κάθε αγορά, είναι σωστή αγορά!

Μη χάνετε χρόνο, ρίξτε μία ματιά στους οδηγούς, που είναι ήδη διαθέσιμοι στις αντίστοιχες ενότητες του Skroutz.gr:

Σε αυτήν τη νέα μας προσπάθεια, είναι επίσης σημαντικό, να γνωρίζουμε και τη δική σας γνώμη. Εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή προτάσεις, μας ενδιαφέρει να σας ακούσουμε.
Για περισσότερα tips και συμβουλές, stay tuned!

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.