Στηρίζουμε την ActionAid Ελλάς για την καταπολέμηση της φτώχειας

Από τις 26 Ιουνίου 2012, με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε στη σελίδα μας το ηλεκτρονικό κατάστημα της διεθνούς μη κυβερνητικής αναπτυξιακής οργάνωσης ActionAid Ελλάς. Διαδίδουμε το μήνυμα «Ας δώσουμε τέλος στη φτώχεια μαζί» και ενισχύουμε την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας.

Στο e-shop της ActionAid Ελλάς, θα βρείτε μία ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά ρούχα με εντυπωσιακά και πρωτότυπα σχέδια, καθώς και προϊόντα δίκαιου εμπορίου, όπως χειροτεχνήματα, αξεσουάρ, βιολογικά καλλυντικά και τρόφιμα. Εάν προμηθευτείτε κάποιο προϊόν, υποστηρίζετε δυναμικά τη δράση της οργάνωσης και για κάθε αγορά που ολοκληρώνετε, η ActionAid Ελλάς θα σας αποστέλλει μήνυμα επιβεβαίωσης της συνεισφοράς σας.

Για όσους από εσάς δε γνωρίζουν την ActionAid, η οργάνωση ξεκίνησε τη δράση της στην Ελλάδα το 1998 και έκτοτε, το όραμά της ενδυνάμωσαν με την αμέριστη υποστήριξή τους περισσότεροι από 43.000 Έλληνες. Η προσφορά όλων μας, βοηθάει μακροπρόθεσμα στη βελτίωση της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων στην Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική.

Τα προϊόντα και το e-shop της ActionAid Ελλάς θα τα βρείτε εδώ

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Συγγραφέας

Communications & Marketing Director στο Skroutz.gr. Επικοινωνιολόγος μέχρι το κόκκαλο, παθιασμένος με την τεχνολογία κι οτιδήποτε ψηφιακό.