Διαγωνισμός "JUMANJI: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ" - Κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για την avant premiere!

Μεγάλος Διαγωνισμός "JUMANJI: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ"


Το Skroutz.gr σε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment σου δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις πρώτος τη νέα περιπέτεια δράσης JUMANJI: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ, την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17.00 στον κινηματογράφο Αθήναιον στους Αμπελόκηπους (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 124).

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο Skroutz Food και να παραγγείλεις τώρα καφέ, φαγητό ή γλυκό. 100 τυχεροί θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere!

Εσύ; Παράγγειλες από το Skroutz Food ή όχι ακόμα;

Η περίφημη ταινία -που σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με την προηγούμενη ταινία- συγκεντρώνεται ξανά. Όμως το παιχνίδι έχει αλλάξει. Εκτός από απίστευτα εφέ και επικά τοπία, οι θεατές πρέπει να προσμένουν τα απρόσμενα.

Γιατί μπορεί να επιστρέφουν οι Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black και Karen Gillan μαζί με τους εφηβικού χαρακτήρες που υποδύονται οι Ser’Darius Blain, Alex Wolff, Madison Iseman και Morgan Turner, αλλά τίποτα δεν είναι όπως παλιά.

Με τις προσθήκες των Danny DeVito, Awkwafina και Danny Glover, τα άβαταρ αλλάζουν ρόλους με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα και φόντο πρωτόγνωρες, επικίνδυνες περιοχές του παιχνιδιού.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει και πάλι ο Jane Kasdan που αυτή τη φορά θα μας ταξιδέψει μακριά από τη ζούγκλα σε αφιλόξενους αμμόλοφους μέχρι και χιονισμένες βουνοκορφές.


Σύνοψη

Οι τέσσερις έφηβοι που επιβίωσαν από τις δοκιμασίες της προηγούμενης ταινίας επιστρέφουν σπίτι τους για τα Χριστούγεννα. Είναι πια φοιτητές και προσπαθούν να περάσουν στην επόμενη φάση της ζωής τους.  Όταν ο Spencer επιστρέφει στο παιχνίδι, η Martha,  o Fridge και η Bethany πρέπει να ανασυνταχθούν και να ξαναμπούν στον κόσμο του Jumanji  για να τον σώσουν με κάθε κόστος. Το παιχνίδι όμως έχει πια χαλάσει. Ό,τι ήξεραν για το Jumanji δεν ισχύει πια, καθώς ανακαλύπτουν καινούριες περιοχές πέρα από τη ζούγκλα. Είναι αχανές, πιο επικίνδυνο και γεμάτο παγίδες και ο μόνος τρόπος να βγουν ζωντανοί είναι να στηριχτούν στις δυνάμεις τους, για να επιβιώσουν από τις αλλαγές του παιχνιδιού και να σώσουν τον Spencer.


Δες το trailer και stills της ταινίας παρακάτω!Νικητές Διαγωνισμού
 1. kostas_hindu7
 2. Irina_Blh
 3. Konstantinos_Kourentzes
 4. kostaskwtsopoulos
 5. kokonaelvi
 6. Corvus_Tattooer
 7. Giota_Al1
 8. Johnny_Stent
 9. ant_rizos
 10. eva_hoxha
 11. atrabalos
 12. Melina Gianni
 13. GIOULI_KARATHEODOROU
 14. Μαρία Αρετίνη Λάμπρου
 15. Γιάννης Βασταρκούς
 16. pizza-laluna
 17. vasiliskrikonis
 18. lostingoreville
 19. effiekatsigiannis
 20. Local1122
 21. makris33
 22. giorgosdiambca
 23. themen.akrivos233
 24. manos_mstr
 25. v.georgakopoylos
 26. Eirini_Papacharalampous
 27. fewtser
 28. sotirisvas
 29. ninovasili
 30. eleni_kam93
 31. kismyaskr250
 32. niki_boumi
 33. letzoulia
 34. ISIDOROS_SIGALAS
 35. alex101
 36. Leo_Vd
 37. george.pap25
 38. ioanna199798
 39. VIKTORAS_EYGENIOU
 40. kogasex1911
 41. konstantinos_aggelopoulos11
 42. apostoloftw
 43. valia1990
 44. kostis.kam
 45. panosdimos07
 46. Kostas_Michelakis
 47. Spiros_Drivas
 48. Yanis_Meletis
 49. John_Kal79
 50. Ioulia_Gini
 51. Michalis_Paschali
 52. Valdi_Pasch
 53. craven01
 54. twins_zygou
 55. IOANNIS_SOULTOS
 56. sophie_on_heaven
 57. dontolisg8323
 58. Yannis_Lokkas
 59. xristina.maskalidou14
 60. chris_el
 61. Kostas_Team_Racing
 62. evangelia.tsili
 63. Jamie_Jamie
 64. VAGGELIS_TZOUROS
 65. mrtclub
 66. Anastasia_Papadopoulou76
 67. spiros_ladopoulos
 68. akisthegreek
 69. NiPi
 70. paulina_petridou
 71. leopar_97
 72. Panagiota Gounari
 73. Kwstas_Katelis
 74. aggelosshark
 75. Angel_Aggelos
 76. Michalis_Giannatsis
 77. malikourisp
 78. Dimitrios_Tsirigotis
 79. georgetsoutsanis
 80. diamadw21
 81. sleepyhollowteam
 82. harrymangr
 83. xargrigoris
 84. Lamprini_Arampatzoglou
 85. alekara7
 86. CHristos_Giakkas
 87. giannis.amaxopoulos
 88. Antonios Akritopoulos
 89. VASILEIOS_KOURTIS
 90. withoutfont
 91. d.i.n.a.k.i
 92. ΚΑΤΣΑΣ
 93. t.leukothea
 94. aggelos92
 95. efthimispetro
 96. chagipanigiris
 97. mariosparas9032
 98. evdhnatsi
 99. solidos24.the
 100. Antonis_Koursoumis

* Οι τυχεροί νικητές έχουν ενημερωθεί στο δηλωμένο τους e-mail για την επιβεβαίωση των θέσεών τους στην πρεμιέρα.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  Αντικείμενο του Διαγωνισμού

  • Η εταιρεία με την επωνυμία ΣΚΡΟΥΤΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής, Αλέκου Παναγούλη 91, με ΑΦΜ 800863970, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ (εφεξής «η Διοργανώτρια») διοργανώνει διαγωνισμό στο δικτυακό τόπο www.skroutz.gr με τον τίτλο «Διαγωνισμός Skroutz Food - Jumanji Η επόμενη πίστα» (εφεξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής.

  Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν σε περιοχές της Αττικής στις οποίες είναι διαθέσιμη η αγορά-παραγγελία μέσω της υπηρεσίας «Skroutz Food» και είναι εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας του Skroutz και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλίκίας τους. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό μόνο μέσω του ασκούντος τη γονική μέριμνα, ο οποίος θα παρίσταται υποχρεωτικά κατά την παραλαβή του δώρου.
  περισσότερα

  Διάρκεια του Διαγωνισμού

  • Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 16η Δεκεμβρίου 2019 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και την 25η Δεκεμβρίου  (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»).

  Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με αυτόματο τρόπο την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019.
  • Κάθε νικητής κερδίζει από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας.
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη δηλωμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους και να κρατήσουν τις θέσεις τους στην πρεμιέρα.
  • Οι νικητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι θα παρευρεθούν στην πρεμιέρα έως την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι. Μετά το πέρας του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, το δώρο τίθεται στη διάθεση των επιλαχόντων με σειρά προτεραιότητας.
  • Οι επιλαχόντες θα ειδοποιηθούν με e-mail την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, για να επιβεβαιώσουν τις θέσεις τους στην πρεμιέρα.
  • Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την κλήρωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr [at] skroutz.gr.

  Δώρα

  • Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν εκατό (100) νικητές. Ο κάθε τυχερός θα κερδίσει μία (1) διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere της ταινίας.
  • Το δώρο είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζεται και οι τυχεροί του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα ανταλλαγής τους με άλλα αντικαταστατά πράγματα.
  • Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο, τότε αυτό διεκδικείται από τον αναπληρωματικό χρήστη με σειρά προτεραιότητας. Ως μη αποδοχή ορίζεται η μη εμφάνιση του νικητή, παρότι έχει ειδοποιηθεί για το δώρο του, εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το οποίο ορίζεται από τους παρόντες όρους παρακάτω.

  Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων

  • Αν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Διοργανώτριας μέχρι την ημέρα που προβλέπεται από τους παρόντες όρους, η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους συγκεκριμένους νικητές και διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια το Δώρο, που δεν αναζητήθηκε και/ή δεν παραλήφθηκε έγκαιρα από τους νικητές, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
  • Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή οποιουδήποτε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο - ακόμα και κατά το στάδιο της απόδοσης των δώρων - μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που ο νικητής δεν πληροί τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις, (β) λόγω κωλύματος βάσει των παρόντων όρων, (γ) σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους και (δ) αν δεν εμφανίσει νόμιμο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του και την ηλικία του όποτε του ζητηθεί.

  Ευθύνη

  • Η Διοργανώτρια θα ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο για τη διάθεση του συγκεκριμένου Δώρου. Εφόσον το Δώρο διατεθεί, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται προς οποιονδήποτε τρίτο συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών του διαγωνισμού για παροχή πρόσθετου αριθμού Δώρων για οποιονδήποτε λόγο και αιτία. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις της από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
  • Το δώρο που θα διατεθεί από τη Διοργανώτρια στα πλαίσια της παρούσας προωθητικής ενέργειας, ορίζεται περιοριστικά ως ανωτέρω και αποκλείεται η ανταλλαγή του με άλλα δώρα ή η εξαργύρωσή του με μετρητά. Σε περίπτωση συνδρομής λόγων ανωτέρας βίας, λόγων ασφαλείας ή άλλων περιστάσεων εκτός του ελέγχου της Διοργανώτριας και της Δωροθέτου, η Διοργανώτρια δύναται και δικαιούται να μην προσφέρει το Δώρο, οπότε και θα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη και δεν θα υποχρεούται σε προσφορά εναλλακτικού δώρου οποιασδήποτε μορφής και αξίας.
  • Τόσο η Διοργανώτρια όσο και η Δωροθέτης δε φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο, την χρήση του Δώρου ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Η Διοργανώτρια και η Δωροθέτης δε φέρουν ευθύνη για τυχόν ελαττώματα στο Δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία και δεν υπέχουν, ούτε αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων ή/και των νικητών. Μετά την εκπνοή της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας και της διανομής του Δώρου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας και της Δωροθέτου παύει να υφίσταται.

  Δημοσιότητα

  • Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Διαγωνισμού που βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://www.skroutz.gr/blog/contests.

  Προσωπικά Δεδομένα

  • Η Διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος ή συνιστούν παραβίαση των όρων χρήσης της ιστοσελίδας, όπως αναφέρονται στη σχετική ενότητα Όροι Χρήσης (Παράρτημα Ι των παρόντων Όρων). Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την Διοργανώτρια παράνομη, καταχρηστική ή αντισυμβατική, παρέχει στην Διοργανώτρια το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο. Για τυχόν άσκηση από τους συμμετέχοντες των δικαιωμάτων τους που απορρέουν κυρίως από το ισχύον νομικό πλαίσιο για τα προσωπικά δεδομένα, οι τελευταίοι μπορούν να απευθυνθούν στον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων της Διοργανώτριας στο [email protected] ενώ σε κάθε περίπτωση μπορούν να υποβάλλουν καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στη διεύθυνση www.dpa.gr

  Τροποποίηση Όρων

  • Η Διοργανώτρια δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του διαδικτυακού τόπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης / τροποποίησης την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

  Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία

  • Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν κατατεθεί από εξουσιοδοτημένο προς τούτο αντιπρόσωπο της Διοργανώτριας στο δικηγόρο Αθηνών Γεώργιο Παπαδουκάκη (τηλ. 215 215 4242) και ακριβές αντίγραφο τους δικαιούται να λάβει κάθε συμμετέχων με δική του χρέωση.

  Αποδοχή των όρων

  • Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

  Παράρτημα Ι

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.