Μία, δύο, τρεις και κέρδισες!

Μία, δύο, τρεις και κέρδισες!


Είναι ωραίο να έχεις πιθανότητες να κερδίσεις αλλά είναι πιο ωραίο να ξέρεις ότι σίγουρα θα κερδίσεις!

Κάνε 3 παραγγελίες από 5€ η κάθε μία, κέρδισε 5€ κουπόνι για την επόμενη.

Ακόμα εδώ είσαι;

Κατέβασε το Skroutz Food ή μπες στο skroutzfood.gr!

Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγγελία με κάρτα και η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου.

--

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Αντικείμενο της ενέργειας

Η εταιρεία με την επωνυμία ΣΚΡΟΥΤΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής, Αλέκου Παναγούλη 91, με ΑΦΜ 800863970, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ (εφεξής «η Διοργανώτρια») διοργανώνει προωθητική ενέργεια στο δικτυακό τόπο www.skroutz.gr με τον τίτλο «Μία, δύο, τρεις και κέρδισες!» (εφεξής «προωθητική ενέργεια»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής.

Δικαίωμα Συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια

Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι διαμένουν σε περιοχές στις οποίες είναι διαθέσιμη η αγορά-παραγγελία μέσω της υπηρεσίας «Skroutz Food» και είναι εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας του Skroutz και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής (α) οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. Εξαιρούνται επίσης, (δ) οι εργαζόμενοι των συνεργαζόμενων καταστημάτων με την υπηρεσία “Skroutz Food”.

περισσότερα


Διάρκεια της προωθητικής ενέργειας:

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 22η Μαΐου 2020 (περαιτέρω η «Έναρξη της προωθητικής ενέργειας»), έως και την 31η Αυγούστου 2020 (περαιτέρω η «Λήξη της προωθητικής ενέργειας»).


Τρόπος συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια

Κάθε χρήστης ο οποίος πραγματοποιεί 3 έγκυρες παραγγελίες αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 5€ μέσω της υπηρεσίας “Skroutz Food” στην ιστοσελίδα www.skroutz.gr/food ή στην εφαρμογή για Android ή iOS κινητή συσκευή της υπηρεσίας, λαμβάνει μέσα σε 2 ώρες μετά την τοποθέτηση και της τρίτης έγκυρης παραγγελία κουπόνι αξίας 5€ μέσω SMS και e-mail.

Έγκυρες θεωρούνται οι παραγγελίες που: 

-Έχουν γίνει αποδεκτές από το κατάστημα και δεν έχουν ακυρωθεί.

-Έχουν τελικό κόστος τουλάχιστον 5€ μετά την εφαρμογή κουπονιού ή άλλων προωθητικών ενεργειών.

-Παραγγελίες που τοποθετούνται με διαφορά μικρότερη της μίας ώρας ανάμεσα τους, προσμετρώνται ως 1 έγκυρη παραγγελία. 

Το εκπτωτικό κουπόνι των 5€ για την επόμενη παραγγελία, αποστέλλεται μέσα σε 2 ώρες μετά την τοποθέτηση και της τρίτης έγκυρης παραγγελίας.

Το κουπόνι αποστέλλεται αυτόματα με sms στο κινητό και στο e-mail που έχει δηλώσει ο χρήστης στο λογαριασμό του και ισχύει για 15 ημέρες από την έκδοσή του.


Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με πληρωμή με κάρτα.

Η παραγγελία στην οποία χρησιμοποιείται το κουπόνι υπολογίζεται ως μέρος των επόμενων 3 παραγγελιών για την έκδοση του επόμενου κουπονιού, αρκεί η αξία της να είναι ίση ή μεγαλύτερη των 5€, μετά την εφαρμογή του κουπονιού.

Ο μέγιστος αριθμός κουπονιών προς έκδοση είναι 15 ανά χρήστη ανά 30 ημέρες. 

Το κουπόνι είναι ατομικό και δεν μεταβιβάζεται σε άλλους χρήστες.

Ισχύει για παραγγελίες στο διάστημα 22/5/2020 ως και 31/8/2020.


Τροποποίηση Όρων
Η Διοργανώτρια δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του διαδικτυακού τόπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης / τροποποίησης την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

Αποδοχή των όρων

Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την προωθητική ενέργεια, που ενδέχεται να προκύψει, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.


Πολιτική Απορρήτου:

Στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, η Διοργανώτρια λειτουργεί ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας που σχετίζονται με τη συμμετοχή σας, καθώς και με την τυχόν αποστολή σε εσάς εκπτωτικού κουπονιού. 

Τα δεδομένα αυτά (αριθμοί παραγγελίας, Skroutz username, αριθμός τηλεφώνου, e-mail), χρησιμοποιούνται για τη συμμετοχή σας στην προωθητική ενέργεια, για να σας στείλουμε το εκπτωτικό κουπόνι σε περίπτωση τοποθέτησης και της τρίτης έγκυρης παραγγελίας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις υπολειπόμενες έγκυρες παραγγελίες για λήψη εκπτωτικού κουπονιού. Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι οι όροι του διαγωνισμού και το έννομο συμφέρον της Διοργανώτριας να πραγματοποιεί τέτοιες προωθητικές ενέργειες προς τα εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας του Skroutz. 

Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η προωθητική ενέργεια. 

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, φορητότητας) σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργάζεται η Διοργανώτρια στο πλαίσιο της παρούσας προωθητικής ενέργειας και ιδίως για να μη λαμβάνετε παρόμοιες επικοινωνίες για δώρα και διαγωνισμούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Διοργανώτριας στο [email protected] ή να πατήσετε “unsubscribe” .
 
Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζεται ότι έχετε το δικαίωμα να ασκήσετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στο [email protected] | www.dpa.gr

Συμπληρωματικές πληροφορίες για την εν γένει επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από τη Διοργανώτρια μπορείτε να βρείτε εδώ.


Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.