Το Skroutz Food μετακομίζει στο BOX

Ξεκινήσαμε το Skroutz Food με στόχο να κάνουμε την παραγγελία φαγητού εύκολη, ασφαλή και με σεβασμό στα καταστήματα που το ετοιμάζουν για σένα. Για να το πετύχουμε βάλαμε πολύ κόπο, αγάπη και φυσικά πολύ φαγητό. 

Όταν γνωρίσαμε την ομάδα του BOX, συνειδητοποιήσαμε ότι μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα και πάθος για το φαγητό και την εμπειρία του χρήστη. Έτσι, από τις 2 Νοεμβρίου μετακομίζουμε στο BOX!

Τι σημαίνει αυτό;

Από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, όταν μπαίνεις στο site ή στην εφαρμογή του Skroutz Food, θα μεταφέρεσαι στην πλατφόρμα του BOX, όπου θα μπορείς να ανακαλύπτεις νέα καταστήματα και να κάνεις την παραγγελία σου σε φαγητό, καφέ ή και προϊόντα super market. Μπες από σήμερα στο BOX πατώντας το σύνδεσμο boxfood.page.link/app

Τι θα συμβεί με τα προσωπικά δεδομένα και το λογαριασμό χρήστη στο Skroutz Food;

Κανένα δεδομένο χρήστη δεν θα μεταφερθεί στο BOX. Δηλαδή ΔΕΝ θα μεταφερθούν:

  • To Email,το password και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου. 

  • Αποθηκευμένες κάρτες πληρωμής.

  • Διευθύνσεις και προηγούμενες παραγγελίες στο Skroutz Food.

Αν χρησιμοποιείς το BOX για πρώτη φορά θα χρειαστεί να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό. 

Με τον υπάρχοντα Skroutz λογαριασμό σου, εξακολουθείς να έχεις πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του skroutz.gr

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της