Ιστορικό τιμών: Ξέρεις πότε να αγοράσεις!

Με την λειτουργία "Εξέλιξη τιμής" την οποία θα βρεις στην εσωτερική σελίδα του προϊόντος, έχεις στη διάθεσή σου ακόμη περισσότερες πληροφορίες για να κάνεις έξυπνες αγορές την κατάλληλη στιγμή!

Εξέλιξη τιμής (Ιστορικό τιμών)


Το πεδίο "Εξέλιξη τιμής" βρίσκεται πάνω δεξιά στη σελίδα του προϊόντος. Κάνοντας κλικ στο κουμπί, εμφανίζονται τα διαγράμματα τιμής του προϊόντος:

  • ενημερώσου απλά & γρήγορα για το βασικό συμπέρασμα σχετικά με την πορεία της τιμής του προϊόντος
  • δες το αναλυτικό γράφημα για τη διακύμανση στην ελάχιστη και τη μέση τιμή του προϊόντος κατά τη διάρκεια των 4 τελευταίων μηνών
  • δες τον αριθμό των καταστημάτων που διαθέτουν προς πώληση το προϊόν, ώστε να έχεις καλύτερη εικόνα για τη διαθεσιμότητά του και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το αγοράσεις

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.