Όροι & Προϋποθέσεις: Extra Έκπτωση στα ΜεταφορικάΌροι & Προϋποθέσεις:

  1. Η Εταιρεία παρέχει έκπτωση στους χρήστες για την αγορά μέσω της υπηρεσίας Marketplace του Skroutz σε συγκεκριμένα προϊόντα της απόλυτης επιλογής της Εταιρείας που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:  Οικιακά Κλιματιστικά InverterΔιάδρομοι Γυμναστικής, Πλυντήρια Πιάτων, ΓεννήτριεςΚουζίνες & ΦούρνοιSoundbarΓραφείαΚαμπίνες & Διαχωριστικά ΜπάνιουΚαρέκλες Τραπεζαρίας & ΚουζίναςΚαταψύκτεςΛεκάνες ΤουαλέταςΜηχανήματα Επεξεργασίας ΞύλουΠαιδικά ΑυτοκίνηταΠαιδικά Καθίσματα ΑυτοκινήτουΠαιδικά ΚρεβάτιαΠλυστικά ΜηχανήματαΠολυόργανα & Μηχανήματα ΓυμναστικήςΦωτοτυπικάΨησταριές Υγραερίου καιΕστίες Κουζίνας.
  2. Η έκπτωση αφορά στα μεταφορικά έξοδα και το ύψος αυτής καθορίζεται ανάλογα με το ύψος των μεταφορικών που αναλογεί σε κάθε προϊόν και καθίσταται γνωστό στον χρήστη πριν την ολόκληρωση της παραγγελίας του και την εξόφληση αυτής.
  3. Η έκπτωση που χορηγείται με την παρούσα προωθητική ενέργεια υπολογίζεται επί πλέον τυχόν άλλων εκπτώσεων που χορηγούνται βάσει της τιμολογιακής πολιτικής της Εταιρείας.
  4. Η προωθητική ενέργεια θα διαρκέσει έως την 19.07.2022 και η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την διάρκεια αυτή κατά την απόλυτη κρίση της.
Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.