Στο Skroutz, η φωνή σας έχει δύναμη!

Δε βρήκες αυτό που έψαχνες στο Skroutz; Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα; Παρατήρησες κάτι περίεργο στη σελίδα; Ή απλά σκέφτηκες μια πρωτότυπη ιδέα που πιστεύεις ότι μας ταιριάζει; Μοιράσου το μαζί μας!

Στόχος της ομάδας είναι να βελτιώνει συνεχώς τη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών, προσφέροντάς σου την καλύτερη εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δύο νέες λειτουργίες που ενεργοποιήσαμε, σου επιτρέπουν να μας στείλεις τα σχόλια ή τις ιδέες σου, απλά και γρήγορα:

  • Αν έχεις κάποιο σχόλιο για το Skroutz, σε οποιαδήποτε σελίδα κι αν βρίσκεσαι, αναζήτησε και πάτησε κάτω δεξιά το πεδίο «Χρειάζεσαι βοήθεια;». Στο φάκελο που θα εμφανιστεί, επιλέγεις το λόγο ή εξηγείς το σχόλιο με δικά σου λόγια.

  • Αν κατά την περιήγηση σου σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διαπιστώσεις κάποιο λάθος ή δεν εντοπίσεις την πληροφορία που αναζητούσες, επέστρεψε στο Skroutz και πάτησε στο σύνδεσμο «Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα;».

  • Στο φάκελο που θα εμφανιστεί, ενημέρωσέ μας για το πρόβλημα στο συγκεκριμένο κατάστημα κι εμείς θα το ελέγξουμε άμεσα.

Και στις δύο περιπτώσεις, μόλις ολοκληρώσεις τη συμπλήρωση των στοιχείων, μην ξεχάσεις να πατήσεις «Αποστολή».

    Ήδη η κοινότητα έχει ανταποκριθεί θετικά στη λειτουργία feedback, έχοντας υποβάλλει περισσότερες από 90.000 ενημερώσεις, βοηθώντας την ομάδα να κάνει το Skroutz ακόμη καλύτερο.

    Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς τη σελίδα μας θυμήσου: στείλε τα σχόλιά σου, γιατί η πραγματική δύναμη του Skroutz είναι οι χρήστες του!

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Συγγραφέας

Communications & Marketing Director στο Skroutz.gr. Επικοινωνιολόγος μέχρι το κόκκαλο, παθιασμένος με την τεχνολογία κι οτιδήποτε ψηφιακό.