Πάνω από 750 e-shops και ολοταχώς για τα 1.000!

Έχουμε διανύσει εννέα μήνες από τότε που εγκαινιάστηκε η 6η έκδοση του www.skroutz.gr με τη νέα εμφάνιση και πλέον στην ιστοσελίδα μας βρίσκετε περισσότερα από 750 ηλεκτρονικά καταστήματα, με περίπου 3.200.000 προϊόντα σε πάνω από 1.000 διαφορετικές κατηγορίες.

Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζουν, το Skroutz εφαρμόζει αυστηρά κριτήρια στην καταχώρηση των συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων, στοχεύοντας στην υψηλή ποιότητα και στην ασφάλεια σας. Η ταυτοποίηση των στοιχείων των καταστημάτων όπως η φυσική διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας, η αναγραφή των μεταφορικών και των τρόπων πληρωμής, η ύπαρξη όρων χρήσης, η χρήση πρωτοκόλλων ασφάλειας (SSL) και η αναφορά στη διαθεσιμότητα των προϊόντων, είναι μερικές μόνο από αυτές τις σημαντικές προϋποθέσεις.

Επιπλέον, η ομάδα μας φροντίζει καθημερινά για τη διασταύρωση και τον ποιοτικό έλεγχο όλων των πληροφοριών. Πιο συγκεκριμένα, πεδία όπως οι περιγραφές των προϊόντων, τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κατασκευαστών, οι φωτογραφίες, οι τιμές και οι διαθεσιμότητες των προϊόντων, περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο σε ημερήσια βάση, προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία όλων των στοιχείων που βρίσκετε στις σελίδες του Skroutz. Μάλιστα, με τη δική σας συμβολή μέσα από τη λειτουργία υποβολής σχολίων, συνεισφέρετε στο να επιλύουμε πιο γρήγορα τυχόν θέματα που προκύπτουν.

Η λειτουργία αξιολόγησης στην ενότητα των καταστημάτων, ενισχύει ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία και την εγκυρότητα για τις online αγορές σας μέσα από το www.skroutz.gr. Όσοι από εσάς έχετε πραγματοποιήσει κάποια συναλλαγή από κάποιο συνεργαζόμενο e-shop, μπορείτε να αξιολογείτε το εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα και να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας με την κοινότητα. Η αξιολόγηση των καταστημάτων συμπεριλαμβάνει παράγοντες όπως η επικοινωνία, η εξυπηρέτηση, η διαδικασία παραγγελίας, η παράδοση/παραλαβή, η υποστήριξη μετά την πώληση, ακόμη και, η ανταπόκριση στις αξιολογήσεις των χρηστών. Έτσι, προτού προβείτε σε μία αγορά, έχετε στη διάθεσή σας τις τοποθετήσεις κι άλλων χρηστών που εμπιστεύτηκαν τα συνεργαζόμενα με το Skroutz e-shops για τις αγορές τους.

Η δική σας άποψη κατέχει σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση της ποιότητας των καταστημάτων του Skroutz. Ήδη, από τον Ιούλιο που εγκαινιάστηκε η λειτουργία υποβολής σχολίων μας έχετε στείλει πάνω από 2.000 ενημερώσεις, ενισχύοντας την προσπάθεια μας να γίνει το το Skroutz το πιο ισχυρό εργαλείο έρευνας αγοράς για τις ηλεκτρονικές αγορές σας!

Ξεκινήστε εδώ κάνοντας login ή νέα εγγραφή και μοιραστείτε τη δική σας γνώμη ή εμπειρία με την κοινότητα του Skroutz.

image src: bugtreat.com

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.