Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή | Όροι και Προϋποθέσεις

 Όροι & Προϋποθέσεις:

  1. Η Εταιρεία παρέχει κουπόνι αξίας 10 ευρώ στους χρήστες που θα πραγματοποιήσουν αγορά συνολικής αξίας 150 ευρώ και άνω τη 15η Μαρτίου 2023, μέσω της υπηρεσίας Marketplace του Skroutz και με αγορά με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.
  2. Το κουπόνι θα αποσταλεί με email αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Αγοράς μέσω Skroutz και θα ισχύει για μία μόνο παραγγελία ανά χρήστη συνολικής αξίας 70 ευρώ και άνω.
  3. Η εξαργύρωση του εκπτωτικού κουπονιού μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και την 24η Μαρτίου 2023. Με το πέρας της ημερομηνίας λήξης, το εκπτωτικό κουπόνι ακυρώνεται αυτοδικαίως και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το δικαιούχο.
  4. Η προωθητική ενέργεια αφορά εγγεγραμμένους χρήστες του Skroutz.
  5. Το κουπόνι δεν μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα "Δόσεις για όλους".
  6. Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας μπορεί να μεταβληθεί κατά την κρίση της εταιρείας.

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.