Τα “Αγαπημένα” μας, γίνονται ακόμη πιο αγαπημένα!

Μία από τις λειτουργίες που θα ανακαλύψεις στο Skroutz είναι η δυνατότητα της προσθήκης ενός προϊόντος στα "Αγαπημένα" σου. Η χρησιμότητα των “Αγαπημένων” στις αναζητήσεις σου είναι πολλαπλή, καθώς σου προσφέρει αρκετές δυνατότητες, όπως:

  • Να προσθέτεις και να αφαιρείς προϊόντα ως Αγαπημένα
  • Να λαμβάνεις Ειδοποιήσεις σχετικές με τα προϊόντα που έχεις προσθέσει ως Αγαπημένα
  • Να διαχειρίζεσαι τις λίστες Αγαπημένων μέσα από το προφίλ σου

Tip: Μην ξεχνάς πως για να επωφεληθείς από τις λειτουργίες που σου δίνουν τα «Αγαπημένα», θα χρειαστεί να κάνεις εγγραφή ως μέλος της κοινότητας του Skroutz.

Πώς προσθέτω ένα προϊόν στα Αγαπημένα

Για να προσθέσεις ένα προϊόν στα Αγαπημένα σου ή να το αφαιρέσεις, πάτησε το εικονίδιο της "Καρδιάς" που βρίσκεται δίπλα από τη φωτογραφία του.


Πατώντας το εικονίδιο με τις "3 τελείες" στο δεξί μέρος από την εικόνα του προϊόντος, εμφανίζεται ένα νέο κόκκινο πλαίσιο όπου σου δίνονται οι εξής επιλογές:

  • Να προσθέσεις το συγκεκριμένο προϊόν σε μία λίστα Αγαπημένων
  • Να ενεργοποιήσεις τις Ειδοποιήσεις για πτώσεις τιμών, αλλαγές διαθεσιμότητας και νέες αξιολογήσεις για αυτό το προϊόν

Πώς ειδοποιούμαι για ενημερώσεις σχετικές με τα Αγαπημένα μου

Με την προσθήκη ενός προϊόντος στα "Αγαπημένα" σου, θα αρχίσεις να λαμβάνεις Ειδοποιήσεις. Όταν έχεις νέες ειδοποιήσεις αυτές εμφανίζονται στο εικονίδιο με το "Καμπανάκι" πάνω δεξιά στη σελίδα του Skroutz. Οι ειδοποιήσεις σε ενημερώνουν για:

  • τις πτώσεις τιμής ενός Αγαπημένου προϊόντος
  • τις νέες αξιολογήσεις για το προϊόν από άλλα μέλη
  • τη διαθεσιμότητα των προϊόντων

Που βρίσκω τα Αγαπημένα και τις λίστες Αγαπημένων

Για να δεις και να διαχειριστείς όλα τα προϊόντα που έχεις προσθέσει στα Αγαπημένα σου, μπορείς να πατήσεις το εικονίδιο του προφίλ σου επάνω δεξιά στη σελίδα του Skroutz και να επιλέξεις το "Αγαπημένα" και μετά το "Λίστες αγαπημένων".

Τα "Αγαπημένα" του Skroutz θα σε βοηθήσουν να κάνεις πιο έξυπνες ηλεκτρονικές αγορές και θα το διαπιστώσεις αμέσως μόλις προσθέσεις ένα προϊόν ως αγαπημένο. 

Καλώς ήρθες στον κόσμο των Αγαπημένων του Skroutz!

Ποιοι είμαστε

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.