Το καπέλο του Skroutz βγάζει Χριστουγεννιάτικα δώρα!

Τα «Αγαπημένα» βγάζουν Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλη την οικογένεια από το καπέλο του Skroutz!

Εξερεύνησε τη νέα λειτουργία «Αγαπημένα», φτιάξε τις λίστες σου, επίλεξε τουλάχιστον 5 προϊόντα που ήδη έχεις στην κατοχή σου, μέσα από εκατοντάδες κατηγορίες και το καπέλο του Skroutz θα βγάλει τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα!

Πως συμμετέχεις

Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα, για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:

 • Γίνε μέλος του Skroutz. Κάνε login ή εγγραφή εδώ.
 • Πρόσθεσε στις λίστες σου τα αγαπημένα σου προϊόντα. Μάθε πως.
 • Μάρκαρε τουλάχιστον 5 προϊόντα που έχεις στην κατοχή σου, με την επιλογή «Το έχω» & πάτα "Ενημέρωση".
 • Αυτομάτως λαμβάνεις μέρος στο διαγωνισμό. Δες τι θα βγάλει το καπέλο του Skroutz για εσένα.

Όταν η συμμετοχή σας για το διαγωνισμό είναι έγκυρη, εμφανίζεται το μήνυμα επιβεβαίωσης στο μενού "Ειδοποιήσεις". Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 έως και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012. Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στους Όρους Συμμετοχής.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του Skroutz που διαμένουν στην Ελλάδα. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μόνο μέσω του ασκούντος τη γονική μέριμνα, ο οποίος θα παρίσταται υποχρεωτικά κατά την παραλαβή του δώρου. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι του Skroutz.gr, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού, οι οποίοι δε δικαιούνται συμμετοχής. Εξαιρούνται, επίσης, οι εργαζόμενοι των συνεργαζόμενων καταστημάτων με το Skroutz.

Διάρκεια Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω της ιστοσελίδας του skroutz.gr με χρονική διάρκεια από 18 Δεκεμβρίου 2012 έως 31 Δεκεμβρίου 2012. Κατόπιν της ολοκλήρωσης της διαδικασίας ελέγχου των έγκυρων συμμετοχών, θα διεξαχθεί κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών και δέκα (10) αναπληρωματικών. Η κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013.

Πνευματικά Δικαιώματα

Η δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό συνιστά παραίτηση των διαγωνιζομένων από κάθε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι το Skroutz μπορεί να αναρτήσει το σχετικό περιεχόμενο στην ιστοσελίδα του ή στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, με αναφορά στο όνομα με το οποίο υποβλήθηκε η συμμετοχή στο διαγωνισμό, χωρίς την καταβολή χρηματικού ποσού ή κάποιου άλλου είδους ανταλλάγματος. Το Skroutz διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την εταιρεία παράνομη, καταχρηστική ή αντισυμβατική, τότε η εταιρεία έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.

Συμμετοχές & Πολλαπλές Συμμετοχές

Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να προσθέσει στα «Αγαπημένα» όσα προϊόντα επιθυμεί και για να συμμετέχει στο διαγωνισμό θα πρέπει να μαρκάρει τουλάχιστον πέντε (5) προϊόντα με τη λειτουργία «Το έχω», από την ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού. Ο χρήστης ενημερώνεται αυτόματα από το σύστημα για τη συμμετοχή του, με τη σχετική ένδειξη στο πεδίο «Ειδοποιήσεις». Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012 και εγκριθούν από την ομάδα του Skroutz, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.

Νικητές & Έπαθλα

Οι νικητές θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση, που θα γίνει ανάμεσα σε όσες συμμετοχές θεωρήθηκαν έγκυρες από την ομάδα ελέγχου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας Skroutz, με αυτοματοποιημένο τρόπο, ο οποίος δεν επιδέχεται ανθρώπινης παρέμβασης. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail και τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Skroutz. Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο, τότε αυτό διεκδικείται από τον αναπληρωματικό χρήστη με σειρά προτεραιότητας (10 αναπληρωματικοί). Ως μη αποδοχή ορίζεται η μη εμφάνιση του νικητή, παρότι έχει ειδοποιηθεί για το δώρο του, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος το οποίο ορίζεται από τους παρόντες όρους.

Επικοινωνία με νικητές

Οι νικητές, θα ειδοποιηθούν μέσω προσωπικού μηνύματος στο e-mail με το οποίο έχουν εγγραφεί στο Skroutz. Με την αποστολή από την εταιρεία του οικείου μηνύματος, τεκμαίρεται αυτοδικαίως ότι ο συμμετέχων έλαβε γνώση. Οι νικητές θα πρέπει να απαντήσουν θετικά στο μήνυμα, για να επιβεβαιώσουν ότι έλαβαν γνώση μέσα στις επόμενες 10 ημέρες και να γίνει η συνεννόηση για την παραλαβή. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της εταιρείας Skroutz Α.Ε., στην οδό Αριστοτέλους 95, Αχαρναί Τ.Κ. 13671. Αν δεν απαντήσουν, τότε το δώρο μεταβιβάζεται στον επιλαχόντα από τους αναπληρωματικούς, με σειρά προτεραιότητας.

Τα Δώρα Μας

 • Τηλεόραση LG CINEMA 3D LED 42LM615S
 • Samsung Galaxy S III 16GB
 • iPhone 5 16GB
 • Playstation 3 Slim 320GB με το παιχνίδι Uncharted 3
 • Nintendo Wii U Basic Pack White
 • PS Vita WiFi
 • LG M2350D Monitor TV
 • Ενισχυτής SONY 7.1 STR-DN610
 • Τηλεκατευθυνόμενο Robot Spykee
 • 3 παιχνίδια Call of Duty: Black Ops 2 για PS3
 • 3 παιχνίδια Call of Duty: Black Ops 2 για XBOX360
 • 2 παιδικά καροτσάκια Quinny Senzz Flame
 • 2 παιδικά καροτσάκια ABC Design
 • 2 παιδικά καθισματάκια αυτοκινήτου Maxi-Cosi Priori
 • 2 ηλεκτρικές σκούπες Electrolux ErgoSpace
 • Καφετιέρα-Εσπρεσιέρα Delonghi BC0410 240W
 • Φουρνάκι με 3 εστίες Davoline 4503 Futura
 • Θερμαντικό πανέλ Econoheat Τοίχου 400W
 • Σίδερο Singer Samba 2400W
 • Μάσκα μασάζ για την περιοχή των ματιών iSee Breez

Οι γιορτές των Χριστουγέννων σημαίνουν χαμόγελα και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και το καπέλο του Skroutz έχει δώρα για τον καθένα!

Καλή επιτυχία σε όλους, Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.