Οι καλικάντζαροι του Skroutz σε αποστολή

Δεσμός Logo

Χρειάστηκαν 4 αυτοκίνητα, 15 άτομα της ομάδας, 12 καροτσάκια και πολλές, μα πάρα πολλές κούτες & σακούλες! Μην ξεγελιέστε, δεν προετοιμαζόμαστε για να μπούμε στο καταφύγιο, λίγο πριν τη συντέλεια του κόσμου!

Εν όψει των ημερών και εις πείσμα των δύσκολών καιρών τους οποίους διανύουμε, επικοινωνήσαμε με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και ζητήσαμε τη συμβολή του προσωπικού, για να καταγράψουμε τις ανάγκες ιδρυμάτων που παράγουν πραγματικό κοινωνικό έργο, προκειμένου να βοηθήσουμε στην κάλυψή τους. Η λίστα ετοιμάστηκε γρήγορα κι εμείς αποδεχτήκαμε την αποστολή!

Με ηθικό ακμαιότατο και παιχνιδιάρικη διάθεση, τα μέλη της ομάδας μας ξεχύθηκαν σαν άλλοι καλικάντζαροι σε μία «έφοδο» στο Super Market, για να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθαριστικά και είδη προσωπικής φροντίδας. Η επιστροφή στο γραφείο με τα αυτοκίνητα να ξεχειλίζουν από ψώνια ήταν περιπετειώδης, κι όλοι μαζί κάναμε τη διαλογή των προϊόντων, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στα δύο ιδρύματα που είχαμε επιλέξει: το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα «Οι Άγιοι Ανάργυροι» που λειτουργεί ως ένα πρότυπο παιδικό χωριό φιλοξενώντας αγόρια και κορίτσια με λιγότερες ευκαιρίες στη ζωή, και το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών Χολαργού (Σ.Π.Π.), που παρέχει στήριξη και κοινωνική ενσωμάτωση σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες κάθε ηλικίας.

Στόχος μας ήταν να συμβάλλουμε στο σημαντικό έργο που επιτελούν τα ιδρύματα αυτά για τους συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη της στήριξής μας. Ελπίζουμε να το πετύχαμε βοηθώντας στην κάλυψη κάποιων βασικών αναγκών των παιδιών και των ενηλίκων που φιλοξενούνται στα ιδρύματα.

Οι καλικάντζαροι του Skroutz δε βγαίνουν μια φορά το χρόνο, ούτε όταν τους περιμένουν οι άλλοι. Δρουν σιωπηλά και μεθοδικά, γιατί όταν κάνεις μια καλή πράξη δε χρειάζεται να το φωνάζεις!

Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, αγάπη και δύναμη για το 2013!

Xmas

Ποιοι είμαστε

Offices

Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης.

Με έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων λογισμικού και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, που αναδεικνύουν το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της.

Author

Communications & Marketing Director στο Skroutz.gr. Επικοινωνιολόγος μέχρι το κόκκαλο, παθιασμένος με την τεχνολογία κι οτιδήποτε ψηφιακό.